supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,680
Μιλάμε για πολύ μεγάλο κόμπλεξ. Τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν πια για να επιδείξουν κάποια ιστορία? Ξεπερνούν και τα βιβλία του Λιακόπουλου.
είναι θέμα επιβίωσης Τάσο...
Μιλάμε για πολύ μεγάλο κόμπλεξ. Τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν πια για να επιδείξουν κάποια ιστορία? Ξεπερνούν και τα βιβλία του Λιακόπουλου.
Μια από τα ίδια είναι και οι Τούρκοι. Όλα τα αρχαία είναι δικά τους. Μέχρι και ο ναός της Αρτέμιδας. Λες και τον έσυραν με τα άλογα από τη Μογγολία. Δεν ακούς ποτέ τη λέξη Έλληνας και Ελλάδα. Μιλάμε για μεγάλο κόμπλεξ.
... η θεωρία των προοθωμανικών πολιτισμών ...
Μα με την βοηθεια των φιλων και... συμμαχων τους.Πως μπορούν και περνάνε τέτοια προπαγάνδα? Βλάση πως είναι το μορφωτικό τους επίπεδο?
Επαφές με ντόπιους στη FYROM?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
τους απλώς μας ρώτησαν γιατί πάμε Μπίτολα και τους είπαμε tourism. Χάιντε idite!!!
Aυτά....
το Ελληνικό ΥΠΕΞ αλήθεια πως το αντιμετωπίζει τιο θέμα, μιάς και μιλάμε για κατάφορη παραχάραξη της Ιστορίας.
Το idite τι ειναι?
Δυστυχώς όμως, αντί να στραφούν στη μελέτη της ιστορίας μας, πολλοί καταλήγουν στην καθαρή προγονολατρεία. Και πάλι, δεν τους φτάνει τόσο λαμπρός πολιτισμός, τόσοι φιλόσοφοι, τόσα μάρμαρα: θέλουν και εξωγήινους και Ατλαντίδες και δεν συμμαζεύεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.