Dereelight DBS V3 SST-50 Review

Στην ουσια μιλαμε τελικα για καλο εργαλειο. Αρκει να αποβαλει καλα την θερμοκρασια και να κραταει καλα τα λουμεν.

Στην ουσια μιλαμε τελικα για καλο εργαλειο. Αρκει
να αποβαλει καλα την θερμοκρασια και να κραταει καλα τα λουμεν.

Σωστά, αλλά να σου πω την αλήθεια με προβληματίζει λίγο, πως είναι δυνατόν ένα Ρ60 pill να κάνει σωστή θερμοαπαγωγή, ιδίως όταν μιλάμε για 10+ watt.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το σωστό πιστεύω πως είναι η βάση που τοποθετείται το λέντ να είναι ένα με το σώμα του φακού.
Λογικά θα έχουν κάνει και αυτοί τη μελέτη τους και θα έχουν αφήσει στη τύχη του το θέμα της θερμότητας.

Επειδη το pill ειναι βιδωτο κανει καλυτερη επαφη. Το Reflector ειναι μεγαλο και μεταλικο. Αυτο μαζι με την κασα του γινεται ενα σωμα με το μεσαιο μερος του φακου. Πιστευω να εχει καλη εξωμαλινση της θερμοκρασιας στο σωμα.

Το να ζεστενεται δεν ειναι προβλημα για μενα. Αν δεν ζεστενεται το SST τοτε δεν κανουμε τιποτα απο πλευρας lumens.

Δεν τον εχω φτασει στα ακρα του ακομα. αλλα ειναι στο προγραμμα. Ενας λογος ειναι που πηρα και το δευτερο pill SST-50 για να τον τεσταρω χωρις ενδιασμους.

Πιστευω να σας καλυψα. Θα γινει πολυ καλο τεστακι. Θα πρεπει να περιμενετε ομως μεχρι να λαβω το extension tube & SST-50 pill.

Οποτε μπορεσετε παιδια και εαν θελετε καμια φωτο με τον φακο στο χερι (astanapane - kospap)

Μαλλον θα ειναι μεσα στις επομενες αγορες μου τελικα.

Και μαλλον και ο μικροτερος αδερφος του ο C2H

εδω εισαι :fahne90:

Πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα ειχα εντυπωση οτι ηταν μεγαλυτερος.......πιστευα οτι ειχε τζαμι 52 διαμετρου χιλιοστων!!!

Ειναι ικανοποιητικοτατος ...

αλλα προσεξατε τιποτα με το τζαμι και τις επιστρωσεις του? πως κανουν το φω θερμοτερο/κιτρινοτερο? για βγαλτε την κασα της κεφαλης και χρησιμοποιηστε μονο το κατοπτρο να δειτε.....

Οι τιμές είναι με το luxoμετρο του DX?

βασικα οχι....αυτο εχω αλα δεν μπορεσα να το καλιμπραρω...αλλα σε συγκριση με το Meterman και τις μετρησεις του ernsanda ειμαι 32-33% κατω.....

στην πραγματικοτητα μετρησα 18980 κια καποια στιογμη τερματησεστα 20000....αυτο διορθωμενο μας δινει μια τιμη πολυ κοντα στα 27000 που μετρησε ο selfbuilt....

Οκ σωστός καλά το κάνεις Κώστα!Και εγώ του DX έχω και τα αναγάγω στο ποσοστό που λες προς τα πάνω!
Άσταναπάνε, το "ζέσταμα" του φακού σημαίνει ότι λειτουργεί η θερμομόνωση σωστά, αλλά τα lumen πέφτουν καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία του λέντ...

αλλα προσεξατε τιποτα με το τζαμι και τις επιστρωσεις του? πως κανουν το φω θερμοτερο/κιτρινοτερο? για βγαλτε την κασα της κεφαλης και χρησιμοποιηστε μονο το κατοπτρο να δειτε.....

παιδια μπορει κανεις να μου απαντησει?

παιδια μπορει κανεις να μου απαντησει?

Κώστα, μάλλον φταίει η αντιανακλαστική επίστρωση. Αν κοιτάξεις το τζαμάκι του dbs στο πλάι, τι χρώμα δείχνει?Έχω δει μώβ, πράσινο κτλ. Δε πιστεύω πως γίνεται εξεπίτηδες, μάλλον έτυχε.
Εγώ προσωπικά αγόρασα για το Dbs μου τζαμάκι από τη UCL, και αν και πρασινίζει λίγο, μια χαρά τα δείχνει τα χρώματα με και χωρίς!

ειναι το τυπικο κοκκινομπλε των επιστρωσεων......

ισως να ειναι κια για καλο γιατι το τελικο αποτελεσμα μοιαζει λιγο πιο κιτρινο απο τα Neutral....αναφερομαι φυσικα στην χρωματικη αποδοση που καλυπτουμε στο αλλο τοπικ....

καλημερα σας,

σημερα ελαβα το SST-50 pill και το extension tube. Παρακαλω παρτε μια γευση και κατα το βραδακι θα ανεβασω και φωτο απο τον DBS V3 με το extension tube.

Attachments

• dbs-extension-tube.gif
    dbs-extension-tube.gif
    7.1 KB · Views: 14
  • sst50pill.jpg
    sst50pill.jpg
    37.9 KB · Views: 14
καλημερα σας,

σημερα ελαβα το SST-50 pill και το extension tube. Παρακαλω παρτε μια γευση και κατα το βραδακι θα ανεβασω και φωτο απο τον DBS V3 με το extension tube.

Και οπως παντα και φωτο με τον φακο στο χερι.:ADFADF1:
Α και εαν μπορεις και φωτο με τον τοιχο απεναντι απο το μπαλκονι.

παιδια,

εδω μερικες φωτογραφιες απο τον DBS V3 με το extension tube.

θα ανεβασω το βραδυ και φωτο απο beamshot.:music-smiley-005:

Attachments

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    35.6 KB · Views: 20
  • Picture2.jpg
    Picture2.jpg
    33.6 KB · Views: 20
  • Picture3.jpg
    Picture3.jpg
    70.9 KB · Views: 22
παιδια,

εδω μερικες φωτογραφιες απο τον DBS V3 με το extension tube.

θα ανεβασω το βραδυ και φωτο απο beamshot.:music-smiley-005:

Αυτος εισαι.:SFGSFGSF: Ετσι για να εχουμε μια ιδεα το μεγεθος του.

εδω παιδια, δειτε τον DBS V3 με 2 μπαταριες 18650 2600, πηγα μια βολτα τον ειχα για 45 λεπτα ανοιχτο και δεν καιει καθολου. Πραγματικα με εξεπληξε. Νομιζω μακραν ειναι ενας απο τους καλυτερους φακους που εχω. Καλο beam καλο through καλη η διαχειρηση μπαταριας και καλη κατασκευη. επισης παιρνει και ενα σωρο PILLs. Εγω για καλο και για κακο πηρα και ενα SST-50 ακομα να εχω. και νομιζω η επομενη αγορα μου θα ειναι ενα ακομα SST-50.

Να πω και κατι αλλο. Συγνωμη για την φωτο αλλα δεν εχω βρει ακομα το σταν για την καμερα.

Αλλα ειναι απιστευτο το beamshot.

Attachments

• dereelight_DBS_V3.jpg
    dereelight_DBS_V3.jpg
    44.2 KB · Views: 23
εδω παιδια, δειτε τον DBS V3 με 2 μπαταριες 18650 2600, πηγα μια βολτα τον ειχα για 45 λεπτα ανοιχτο και δεν καιει καθολου.

Εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα...!! :chinscratch:
Παίζει στα σωστά ρεύματα?Γίνεται σωστή θερμοαπαγωγή?