KleKoR
Supreme Member
- 30 November 2007
- 7,562
Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?
Ε τώρα μην βάζεις στην ίδια πρόταση και τους φασίστες, δημιουργούνται λάθος συνειρμοί.......
Έχω κι εγώ ένα αγόρι και ναι, το παραδέχομαι, δεν θα μου άρεσε να γίνει gay. Φυσικά δεν θα τον αποκλήρωνα, ούτε θα πήδαγα από το μπαλκόνι, απλά δεν θα μου άρεσε, παρά τις ελευθεριακές απόψεις μου. Δεν θα μου άρεσε όπως δεν θα μου άρεσε να γίνει βάζελος, φυτοφάγος, φασίστας, κακός οδηγός και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Όταν έκανα λοιπόν παιδί, και τώρα που περιμένω κόρη (και θα προτιμούσα να μην γίνει ούτε αυτή λεσβία, βάζελος, φυτοφάγος και κακή οδηγός) αποφάσισα να αναλάβω τη διαπαιδαγώγησή τους εγώ και η γυναίκα μου και να μην την αναθέσω στην τηλεόραση. Διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, εκτός από την (έξυπνη εμπορικά) διαφήμιση της DUO, να δει καμμία Τρέμη, κανέναν Πρετεντέρη, και να μου αρχίσει ποιο δύσκολες ερωτήσεις του στυλ "Μπαμπά, αφού οι καθηγητές είναι κακοί άνθρωποι, γιατί να τους ακούω στο σχολείο;" ή "Αφού ο κ. Κεδίκογλου λέει ότι πάμε σούζα, γιατί δεν έχουμε να φάμε;" ή "Γιατί μπαμπά δεν έχεις δουλειά, μήπως είσαι βλάκας ή τεμπέλης;"
Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να σκέφονται όλοι όπως εγώ, αλλοίμονο, τι δημοκρατία θα είχαμε τότε;
ΥΓ. Και μια τελευταία απορία σχετικά με τον τίτλο. Ποιος θα έπρεπε "να τους σταματήσει" και πώς; ήπως με καμμιά συγκεντρωσούλα όπως στο θέατρο της Ιεράς Οδού ή με κάποια δικαστική απόφαση;
Ε τώρα μην βάζεις στην ίδια πρόταση και τους φασίστες, δημιουργούνται λάθος συνειρμοί.......