διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Έχω κι εγώ ένα αγόρι και ναι, το παραδέχομαι, δεν θα μου άρεσε να γίνει gay. Φυσικά δεν θα τον αποκλήρωνα, ούτε θα πήδαγα από το μπαλκόνι, απλά δεν θα μου άρεσε, παρά τις ελευθεριακές απόψεις μου. Δεν θα μου άρεσε όπως δεν θα μου άρεσε να γίνει βάζελος, φυτοφάγος, φασίστας, κακός οδηγός και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Όταν έκανα λοιπόν παιδί, και τώρα που περιμένω κόρη (και θα προτιμούσα να μην γίνει ούτε αυτή λεσβία, βάζελος, φυτοφάγος και κακή οδηγός) αποφάσισα να αναλάβω τη διαπαιδαγώγησή τους εγώ και η γυναίκα μου και να μην την αναθέσω στην τηλεόραση. Διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, εκτός από την (έξυπνη εμπορικά) διαφήμιση της DUO, να δει καμμία Τρέμη, κανέναν Πρετεντέρη, και να μου αρχίσει ποιο δύσκολες ερωτήσεις του στυλ "Μπαμπά, αφού οι καθηγητές είναι κακοί άνθρωποι, γιατί να τους ακούω στο σχολείο;" ή "Αφού ο κ. Κεδίκογλου λέει ότι πάμε σούζα, γιατί δεν έχουμε να φάμε;" ή "Γιατί μπαμπά δεν έχεις δουλειά, μήπως είσαι βλάκας ή τεμπέλης;"

Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να σκέφονται όλοι όπως εγώ, αλλοίμονο, τι δημοκρατία θα είχαμε τότε;:flipout:

ΥΓ. Και μια τελευταία απορία σχετικά με τον τίτλο. Ποιος θα έπρεπε "να τους σταματήσει" και πώς; ήπως με καμμιά συγκεντρωσούλα όπως στο θέατρο της Ιεράς Οδού ή με κάποια δικαστική απόφαση;

Ε τώρα μην βάζεις στην ίδια πρόταση και τους φασίστες, δημιουργούνται λάθος συνειρμοί.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

σωστά,
στην ηλικία όμως που δεν μπορούν να κατανοήσουν την διαφορετικότητα η τηλεόραση πρέπει να είναι ελάχιστη και ελεγχόμενη ....

και καλό είναι κάποια πράγματα (σε κάθε ηλικία) να τα αναλαμβάνουν οι γονείς (ακόμα και με την βοήθεια ειδικών αν χρειαστεί) και όχι το χαζοκούτι ...

μα δεν είναι μόνο θέμα τηλεόρασης..
αύριο μεθαύριο μπορεί να δει ένα παιδί ομοφυλόφιλους να φιλιούνται στον δρόμο.
το θέμα είναι να μπορείς σαν γονιός, να εξηγήσεις κάποια πράγματα.
οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μιάσματα!

Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Κάπως έτσι!
Εδώ μας πλημμύρισαν με τούρκικα σήριαλ. μια διαφήμιση με gay μας έκαψε..
Εκτός και αν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής είναι το σύμβολο που πρέπει να έχουν τα αγόρια με το που γεννιούνται..

δεν βλέπω τηλεόραση ....
το σουλειμάν τον ακούω από διάφορους, ούτε ξέρω πώς είναι και τι κάνει ....

όπως είπε και ο Μακζάμπιος, την διαπαιδαγώγηση των παιδιών την αναλαμβάνουν οι γονείς και όχι το χαζοκούτι ή οι διάφοροι "στρατολόγοι-επιτήδειοι " ...

όσοι θέλουν ας "ψάχνουν στο νουνου" ....

δημοκρατία έχουμε ........

ωραια παιδια-ολα φυσιολογικα λοιπον.
να ανοιξουμε και μια γωνια για τους παιδοφιλους?
ανθρωποι ειναι κι`αυτοι.στην Ολλανδια του νομιμ/σανε..
και μετα λεμε,γιατι ολα τα σημερινα αγορια,βγαινουν κουνηστα.
τι φταει δηλαδη?το γαλα που δεν ειναι πια νουνου?

1ον. από που προκύπτει ότι όλα τα σημερινά αγόρια είναι κουνιστά.
2ον. ομοφυλοφιλία υπήρχε από πάντα, το έγραψε και κάποιος άλλος πιο πριν δεν το κατάλαβες.
3ον. τι σχέση μπορεί να έχουν οι ομοφυλόφιλοι με τους παιδόφιλους;;;;;;;;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Κάπως έτσι!
Εδώ μας πλημμύρισαν με τούρκικα σήριαλ. μια διαφήμιση με gay μας έκαψε..
Εκτός και αν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής είναι το σύμβολο που πρέπει να έχουν τα αγόρια με το που γεννιούνται..

εχει και στον Σουλε?

Μητσο-παιδια εχεις?

Δεν ξέρω αν έχω :D :D :D
Δεν είναι αυτό το θέμα μας ρε συ. Σου απάντησαν άλλοι που έχουν και άλλοι που δεν έχουν παιδιά.

+1 (εγω δεν θελω να γινει γαβρος):drummer:και καλη λευτερια για την κορη μιλαμε θα μεινεις μαλακας οταν την παρεις στα χερια σου....total restart

Ευχαριστώ Larry, μου το έχουν πει πάνω από χίλιοι μπαμπάδες...κάτι θα ξέρετε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

μα δεν είναι μόνο θέμα τηλεόρασης..
αύριο μεθαύριο μπορεί να δει ένα παιδί ομοφυλόφιλους να φιλιούνται στον δρόμο.
το θέμα είναι να μπορείς σαν γονιός, να εξηγήσεις κάποια πράγματα.
οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μιάσματα!

και ομοφυλόφιλους μπορεί να δει να φιλιούνται, και πρεζάκια να σουτάρουν, και ματ να σπάνε κεφάλια, και ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό κλπ κλπ κλπ

για να μπορείς να δώσεις απαντήσεις πρέπει το παιδί να σε ρωτήσει πρώτα ....
για να σε ρωτήσει (από μια ηλικία και μετά) πρέπει να είσαι παρών .... από κάθε άποψη ....

το παιδι έχει ανάγκη από γονείς και όχι από οθόνες .....

1ον. από που προκύπτει ότι όλα τα σημερινά αγόρια είναι κουνιστά.στο Πανεπιστημιο δουλευω και τα βλεπω καθε μερα..
2ον. ομοφυλοφιλία υπήρχε από πάντα, το έγραψε και κάποιος άλλος πιο πριν δεν το κατάλαβες.το καταλαβα,αλλα τωρα βλεπω οτι ξεμυτισαν πολλοι..
3ον. τι σχέση μπορεί να έχουν οι ομοφυλόφιλοι με τους παλιόφιλους;;;;;;;;
ανωμαλια το ενα,ανωμαλια και το αλλο.[/COLOR]εκτος και εαν σε εσενα οι γονεις σου σου εμαθαν οτι ειναι φυσιολογικο

:drummer:

παίζει κάποιος Mod να διορθώσει τα quotes γιατί ορισμένα φαίνεται να απανταν σε εμένα ενώ δεν είναι δικά μου;

Το πρόβλημα δεν είναι η συγκεκριμένη διαφήμιση, αλλά η απεριόριστη ελευθερία που υπάρχει. Γιατί η ελευθερία όπως και η δημοκρατία πρέπει να δίνοντα σε λαούς με υψηλό επίπεδο παιδείας, μόρφωσης και σκέψης, διαφορετικά η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε πλευρά, ακόμα και ηθικής, όπως δυστυχώς έχει συμβεί με εμάς τους Έλληνες. Άρα αν κάποιος θέλει να προστατέψει την κορούλα του από τέτοιου είδους ''μηνύματα'' δεν πρέπει να την αφήνει να πηγαίνει ούτε στο περίπτερο για τσίχλες γιατί τα μισά εξώφυλλα των περιοδικών είναι γεμάτα με ημίγυμνες ή γυμνόστηθες, και μπορεί να σκεφτεί μήπως πρέπει και εγώ να αρχίσω να ''πετάω'' τα ρούχα μου.....

το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι το σποτάκι ...

είναι οτι κάποιοι θεωρούν τους ομοφυλόφιλους ως μη φυσιολογικούς και ανώμαλους ....
ίδιο και το αυτό με τους παιδόφιλους ....

ποιά επιστήμη ?
ποιός διάλογος ?

είπαμε , έναν καιάδα ονειρεύονται μερικοί ....ελπίζω ελάχιστοι .......

Last edited:
Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Το πρόβλημα δεν είναι η συγκεκριμένη διαφήμιση, αλλά η απεριόριστη ελευθερία που υπάρχει. Γιατί η ελευθερία όπως και η δημοκρατία πρέπει να δίνοντα σε λαούς με υψηλό επίπεδο παιδείας, μόρφωσης και σκέψης, διαφορετικά η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε πλευρά, ακόμα και ηθικής, όπως δυστυχώς έχει συμβεί με εμάς τους Έλληνες.
Πρέπει να δίνονται από ποιους?

Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Το πρόβλημα δεν είναι η συγκεκριμένη διαφήμιση, αλλά η απεριόριστη ελευθερία που υπάρχει. Γιατί η ελευθερία όπως και η δημοκρατία πρέπει να δίνοντα σε λαούς με υψηλό επίπεδο παιδείας, μόρφωσης και σκέψης, διαφορετικά η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε πλευρά, ακόμα και ηθικής, όπως δυστυχώς έχει συμβεί με εμάς τους Έλληνες. Άρα αν κάποιος θέλει να προστατέψει την κορούλα του από τέτοιου είδους ''μηνύματα'' δεν πρέπει να την αφήνει να πηγαίνει ούτε στο περίπτερο για τσίχλες γιατί τα μισά εξώφυλλα των περιοδικών είναι γεμάτα με ημίγυμνες ή γυμνόστηθες, και μπορεί να σκεφτεί μήπως πρέπει και εγώ να αρχίσω να ''πετάω'' τα ρούχα μου.....

Δύο ερωτήσεις έχω, αν έχεις την καλοσύνη μου απαντάς.
Στους λαούς λοιπόν που δεν διαθέτουν το "υψηλό επίπεδο παιδείας, μόρφωσης και σκέψης", τι πρέπει να δίνεται αντί ελευθερίας και δημοκρατίας κατά τη γνώμη σου;
Αναφέρεσαι σε "ηθική". Θέλεις να γίνει πιο συγκεκριμένος σε ποια ηθική αναφέρεσαι, τη χριστιανική π.χ., κάποια άλλη ίσως;

Last edited:
Πάντως το να βάζουμε τους ομοφυλόφιλους στην ίδια μπάντα με τους παιδόφιλους είναι νομίζω το λιγότερο, τραγικό!

υ.γ Dim Z, δεν διαφωνούμε σε κάτι.

Πάντως το να βάζουμε τους ομοφυλόφιλους στην ίδια μπάντα με τους παιδόφιλους είναι νομίζω το λιγότερο, τραγικό!

Aν δεν ειναι gay (οι παιδοφιλοι),δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...

Καί οι τζέι ( που λεει μία ψυχή )
είναι αναγκαίοι

άθεος πούστης και αριστερός μακάρι να γίνει ,

φτωχολακές μπινές και λαμόγιο του συστήματως είναι το πρόβλημα

υ.γ Dim Z, δεν διαφωνούμε σε κάτι.

Εδώ ξεκινήσαμε από την "απαιτούμενη" λογοκρισία της διαφήμισης και φτάσαμε να βγάλουμε την πλειοψηφία των φοιτητών gay ρε Petran...

Status
Not open for further replies.