διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

εγω φιλε μου ετσι μεγαλωσα.κλασικα.με αρχες,παιδεια και σεβασμο.για σενα ειναι κλασικα,για εμενα ειναι σωστα.
εσυ μεγαλωσες με facebook και απελευθερωμενη κοινωνια απο ταμπου.πιο συγχρονος αλλα οταν σου ζητηθει να παλεψεις και να αντιδρασεις,
παλευεις με το πληκτρολογιο απο το σπιτι σου.εμεις μαθαμε αλλιως.εντελως διαφορετικα.και αμα χρειαζοταν να μπλεξουμε σε κανα καυγα για το δικιο μας,να φαμε ή να ριξουμε καμια μπουνια,δεν κολλαγαμε.μπαιναμε...δεν απαντουσαμε απο το pc...
αυτη ειναι η διαφορα μας.
Το έχασες..............

Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Φασίστας δεν είναι αυτός δεν θέλει η κόρη του να ντύνεται πουτανακι στα 13, φασίστας είναι αυτός που δεν θέλει η κόρη του άλλου να ντύνεται πουτανάκι στα 13. Την αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά;

Την διαφορά ναι, τον χαρακτηρισμό όχι.
Αν σε ένα σχολείο μαθητές φέρνουν χασις δεν πρεπει να νοιαζει τους γονεις των αλλων παιδιών;
Αν πηδιούνται στις τουαλετες του Γυμνασίου; Δημοκρατικό δικαίωμα;
Ζούμε μόνοι μας τελικά σε "οικογενειακές" και "ατομικές" μονάδες ή σε οργανωμένες κοινωνίες;

Υπάρχει η ελευθερία και υπάρχει και η ελευθεριότητα, ειδικά όταν μιλάμε για ανηλίκους που όσο κι αν το ξεχνάμε μεγαλώνοντας
δεν έχουν την ικανότητα κριτικής σκέψης ή την ωριμότητα στον βαθμό που πρέπει ώστε να προφυλαχθούν από κάποια πράγματα.

εγω φιλε μου ετσι μεγαλωσα.κλασικα.με αρχες,παιδεια και σεβασμο.για σενα ειναι κλασικα,για εμενα ειναι σωστα.
εσυ μεγαλωσες με facebook και απελευθερωμενη κοινωνια απο ταμπου.πιο συγχρονος αλλα οταν σου ζητηθει να παλεψεις και να αντιδρασεις,
παλευεις με το πληκτρολογιο απο το σπιτι σου.εμεις μαθαμε αλλιως.εντελως διαφορετικα.και αμα χρειαζοταν να μπλεξουμε σε κανα καυγα για το δικιο μας,να φαμε ή να ριξουμε καμια μπουνια,δεν κολλαγαμε.μπαιναμε...δεν απαντουσαμε απο το pc...

Με κάνεις να θέλω να σε ρωτήσω πόσων ετών είσαι; Εγώ είμαι 38.

Δηλαδή το μάθημα της ημέρας μέχρι στΙγμής είναι :

1. Οι πούστηδες είναι ανώμαλοι.

2. Όποιος δεν έχει παιδί δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για πούστηδες (ή για διαφημίσεις με πούστηδες)

3. Όποιος δεν είναι ικανός (από θέμα παιδείας) να διαχειριστεί την ελευθερία, είτε ατομικά ως άνθρωπος είτε συνολικά σαν λαός, θα πρέπει αυτόματα να τοποθετείται επικεφαλής του(ς) κάποιος που να μπορεί να επιβάλει τα ΟΡΘΑ!!

4. Μια διαφήμιση είναι ικανή να οδηγήσει τα παιδιά μας στην ομοφυλοφιλία.

Περιμένω με αγωνία update!!!

Το έχασες..............

εαν εννοεις το μυαλο μου-με αυτα που βλεπω-το εχω χασει εδω και πολυ καιρο.
εαν εννοεις το θεμα,ξεφυγα λιγο,αλλα ειναι σχετικο-ασχετο..

Μάλιστα..... Άρα για σένα ο σεβασμός και η παιδεία, σημαίνει καυγά μπουνιές κλπ κλπ...... Οκ.... i got it...

οταν δεις ομοφυλόφιλο την επόμενη φορά και είσαι μαζί με το παιδί σου, τσάκισε τον....να δώσεις το "καλό" παράδειγμα...

Αντε γεια....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Την διαφορά ναι, τον χαρακτηρισμό όχι.
Αν σε ένα σχολείο μαθητές φέρνουν χασις δεν πρεπει να νοιαζει τους γονεις των αλλων παιδιών;
Αν πηδιούνται στις τουαλετες του Γυμνασίου; Δημοκρατικό δικαίωμα;
Ζούμε μόνοι μας τελικά σε "οικογενειακές" και "ατομικές" μονάδες ή σε οργανωμένες κοινωνίες;

Υπάρχει η ελευθερία και υπάρχει και η ελευθεριότητα, ειδικά όταν μιλάμε για ανηλίκους που όσο κι αν το ξεχνάμε μεγαλώνοντας
δεν έχουν την ικανότητα κριτικής σκέψης ή την ωριμότητα στον βαθμό που πρέπει ώστε να προφυλαχθούν από κάποια πράγματα.

Μα εσύ τον είσηγαγες τον χαρακτηρισμό, μέχρι το δικό σου ποστ κανένας δεν τον είχε χρησιμοποιήσει.
Τώρα τι σχέση έχει το μήκος της φούστας των μαθητριών, με την πρέζα, το πήδημα και τα λοιπά, μόνο εσύ γνωρίζεις. Όπως επίσης μόνο εσύ γνωρίζεις και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το αν η διαφήμιση της DUO πρέπει να παίζεται στην τηλεόραση ή όχι και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται η ομοφυλοφιλία από τους γονείς.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: διαφημιση DUO.....θα τους σταματησει καποιος.....?

Μα εσύ τον είσηγαγες τον χαρακτηρισμό, μέχρι το δικό σου ποστ κανένας δεν τον είχε χρησιμοποιήσει.
Τώρα τι σχέση έχει το μήκος της φούστας των μαθητριών, με την πρέζα, το πήδημα και τα λοιπά, μόνο εσύ γνωρίζεις. Όπως επίσης μόνο εσύ γνωρίζεις και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το αν η διαφήμιση της DUO πρέπει να παίζεται στην τηλεόραση ή όχι και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται η ομοφυλοφιλία από τους γονείς.

για χασίς μίλησε το παιδί, τι σχέση έχει η πρέζα... α σε παρακαλώ...

Κλασική απάντηση.....
Και τι να σε απαντηση βρε!!!!!!!!!! αφου δεν μπορεις να καταλαβεις εναν μπαμπα!!!!!!!!!!!!!!

Οπως και να το κανουμε αντρας με αντρας ειναι ντισκαστικ............. αντε μην πω παλι κατι παραπανω και με φανε παλι τα πορτοκαλι και τα κοκκινα παιδια του φορουμ.......... ρε που καταντησαμε να γραφουνε για gay, και να τους αποδεχομαστε και απο πανω. Ενας αντρας που δεν σεβεται τον εαυτο του και βαζει μεσα κρεας........... για μενα θελει κρεμαλα ο κερατας.

1. Οι πούστηδες είναι ανώμαλοι.για εσενα οχι,για εμενα ναι.

2. Όποιος δεν έχει παιδί δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για πούστηδες (ή για διαφημίσεις με πούστηδες)εαν δεν εισαι γονιος δεν μπορεις να καταλαβεις.δικαιωμα να μιλας και να εισαι φυσικα και εχεις αρκει να μην με ενοχλεις.

3. Όποιος δεν είναι ικανός (από θέμα παιδείας) να διαχειριστεί την ελευθερία, είτε ατομικά ως άνθρωπος είτε συνολικά σαν λαός, θα πρέπει αυτόματα να τοποθετείται επικεφαλής του(ς) κάποιος που να μπορεί να επιβάλει τα ΟΡΘΑ!!

4. Μια διαφήμιση είναι ικανή να οδηγήσει τα παιδιά μας στην ομοφυλοφιλία.οχι φυσικα.οποιος ειναι να γινει συκια,γινετια και χωρις την διαφημιση.δεν θελω ομως να μου το περνας ως φυσιολογικο.

:singer:

1. Οι πούστηδες είναι ανώμαλοι.

2. Όποιος δεν έχει παιδί δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για πούστηδες (ή για διαφημίσεις με πούστηδες)

4. Μια διαφήμιση είναι ικανή να οδηγήσει τα παιδιά μας στην ομοφυλοφιλία.

Καταπληκτικό!
Ξέχασες όμως το νο.5 που είναι το πιο σημαντικό.

Μόνο όποιος πιστεύει τα παραπάνω τέσσερα είναι σωστός γονέας, για τους άλλους υπάρχει πάντα ένα γυμνασιάρχης (ή μπάτσος, λοχαγός, διευθυντής, κ.α.) να αναλλάβει το έργο της συμμόρφωσής σου σε κάθε ηλικία...

Και τι να σε απαντηση βρε!!!!!!!!!! αφου δεν μπορεις να καταλαβεις εναν μπαμπα!!!!!!!!!!!!!!

Οπως και να το κανουμε αντρας με αντρας ειναι ντισκαστικ............. αντε μην πω παλι κατι παραπανω και με φανε παλι τα πορτοκαλι και τα κοκκινα παιδια του φορουμ.......... ρε που καταντησαμε να γραφουνε για gay, και να τους αποδεχομαστε και απο πανω. Ενας αντρας που δεν σεβεται τον εαυτο του και βαζει μεσα κρεας........... για μενα θελει κρεμαλα ο κερατας.

Άλλο ένα sticky παρακαλώ....

Διαβάζω 2 σελίδες τώρα και ομολογώ ότι όπως είναι λογικό, έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις διαφορετικές απόψεις σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Από την ομοφοβία μέχρι την εξύμνηση. Δεν εννοώ βέβαια κάτι κακό με αυτό. Όλες οι απόψεις για εμένα είναι σεβαστές, από την στιγμή που δεν συνοδεύονται με την υποβολή τους μέσω κάποιου είδους βίας ή εξαναγκασμού.
Ας επανέλθω όμως στο θέμα του φίλου μας. Εμένα δεν με σοκάρει τόσο το ότι η διαφήμιση είναι για gay. Αυτό που με τρομάζει, είναι το πόσο άθλια σαν σενάριο είναι, ακόμα και εάν ήταν με άνδρα και γυναίκα.
Είναι ένα σενάριο που το έχεις γράψει κάποιος άσχετος με την ομοφυλοφιλία αλλά και την έννοια του γούστου. Όσο τραγική ήταν η διαφήμιση της airtickets με τον φορτηγατζή, άλλο τόσο είναι και αυτή.
Στην ερώτηση τώρα, του εάν έχω παιδιά, ναι έχω 2. Ένα κοριτσάκι 7 χρονών και έναν τσόγλανο 22 μηνών. Θέλω λοιπόν τα παιδιά μου να εκτίθενται σε τέτοιες εικόνες? Όχι, όσο θέλω όμως και να μην εκτίθενται στις εικόνες των ειδήσεων, είτε με τους γελοίους που πλακώνονται στα παράθυρα, είτε με την σκηνές πολέμου που δείχνουν νεκρούς φόρα παρτίδα. Όχι, όσο θέλω όμως και να μην βλέπουν επαναλήψεις ενός από τα ποιο επιτυχημένα σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης (2 ξένοι) στις 2 η ώρα το μεσημέρι με όλη την βωμολοχία του.
'Όχι, όσο θέλω όμως να μην βγαίνουν στον δρόμο σαν ξέκολα ή αλήτες.
Μπορώ να δώσω πολλά άλλα παραδείγματα, αλλά θα ήταν ανούσιο. Στην δική μου γνώμη θα υπάρχει πάντα μία διαφορετική, ίσως και απολύτως αντίθετη.
Όσο αυτή είναι νόμιμη και δεν επιβάλλεται διά της βίας, οφείλω να την σεβαστώ και ας μην την ασπάζομαι.
Για μερικούς η ομοφυλοφιλία θα έπρεπε να είναι παράνομη, όπως ήταν κάποτε. Αυτό όμως είναι ακριβώς το ίδιο με μια δικτατορία. Από την στιγμή που μιλάμε για 2 ενήλικους (και μην δουλευόμαστε, με όλη την πληροφορία που υπάρχει από παντού, τα παιδιά μας όχι απλά ξέρουν αλλά και κάνουν πράγματα αδιανόητα για εμάς από τα 13 και τα 14, ίσως και πιο νωρίς.), δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε την δική μας θέληση.
Τι κάνω λοιπόν εγώ ως γονέας? Παίρνω το παιδί μου και του βάζω βίντεο της Λουκά για να γίνει θεοσεβούμενο και όχι αδερφή ή λεσβία? Του κλείνω την τηλεόραση να μην βλέπει ποτέ? Δεν το αφήνω να έχει κομπιούτερ?
Δεν, δεν, δεν.......?
Για όσους δεν ξέρουν, ακόμα και πολύ επιτυχημένα παιδικά καρτούν έχουν κατηγορηθεί για διάφορα. Τα Στρουμφάκια για κομμουνισμό, ο Τεν Τεν για μισογυνισμό, ο Μπομπ ο σφουγγαράκης (που απεχθάνομαι, αλλά θεωρείται και από πολλούς μεγάλους, σαν κορυφαίο) για ομοφυλοφιλία. Και άλλα πολλά.
Έτσι λοιπόν έχω πάρει μια απλή απόφαση. Όπως είναι τουλάχιστον αφελές να κλείνω το ασύρματο τηλέφωνο ή το ασύρματο ρούτερ για να γλιτώσω την μικροσκοπική ακτινοβολία τους, όταν γύρω μου με βομβαρδίζουν όλων των ειδών ακτινοβολίες, έτσι είναι αφελές την σημερινή ημέρα να προσπαθώ να αποκρύψω πράγματα από τα παιδιά μου.
Δική μου δουλειά είναι να τα μεγαλώσω όσο καλύτερα μπορώ, με όσο πιο σωστή ανατροφή ως προς τον σεβασμό στον άλλο μπορώ, και υγιή. Όταν έρθει η ώρα για να πάρουν της αποφάσεις τους, εγώ θα είμαι εκεί να τα στηρίξω και να τα βοηθήσω, όποιες και εάν είναι αυτές.
Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω κάτι και να ρωτήσω τον φίλο Δημήτρη. Η καθημερινή της Κυριακής στο περιοδικό της είχε συνέντευξη του 16χρονου μαθητή που ανακάλυψε το τεστ για πρόγνωση του καρκίνου στο πάγκρεας με ελάχιστο κόστος και πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό. Αυτή η εφεύρεση θα σώσει ίσως εκατομμύρια ανθρώπους στο μέλλον.
Στην συνέντευξη όμως επισημαίνεται ότι ο εν λόγω 16χρονος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι gay. Και έρχομαι στην ερώτηση, πιστεύεις ότι το παιδί σου θα σκεφτεί ότι αυτό το παιδί "θαύμα" έκανε αυτή την εφεύρεση επειδή ήταν gay και για αυτό πρέπει να τον ακολουθήσει για να καταφέρει το ίδιο?

δυο γκομενάκια όμως να γλύφονται θα γούσταρες ε;

EPIC!!!

να γίνει sticky παρακαλώ.

Βγήκε πάι ο Χρυσαυγίτης και αμολάει εμετικά ποστ για το ανθρώπινο είδος.

Σαν δεν ντρέπεσαι ρε ..Μονον φούρνους δεν ζήτησες για τους ομοφυλόφιλους.

Ουτε η Κου Κλουξ Κλαν δεν γράφει τέτοιους εμετούς.

Εμετικό και χυδαίο ποστ του κυρίου που ζητάει και κρεμάλες ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

Last edited:
Μάλιστα..... Άρα για σένα ο σεβασμός και η παιδεία, σημαίνει καυγά μπουνιές κλπ κλπ...... Οκ.... i got it...

οταν δεις ομοφυλόφιλο την επόμενη φορά και είσαι μαζί με το παιδί σου, τσάκισε τον....να δώσεις το "καλό" παράδειγμα...

Αντε γεια....

καθε φορα μεταφραζεις τα λεγομενα μου οπως σε βολευει.
να υπερσπιστεις τον εαυτο σου λέω παληκαρι.οχι να βαρας ανεξελεκτα οποιον θες.οποιον σε ενοχλει...
εχει υπερασπιστει ποτε το δικιο σου με αγωνα,η μονο πληκτρολογεις?

να υπερσπιστεις τον εαυτο σου λέω παληκαρι.οχι να βαρας ανεξελεκτα οποιον θες.οποιον σε ενοχλει...

πληκτρολογεί μόνο, με στραπόν....

Πολύκαρπε, λες μ@λακίες και το ξέρεις. Την γνώμη σου να την πεις και είναι σεβαστή. Άσε τα πορτοκαλί και κόκκινα. Την γνώμη μας λέμε όλοι και κάνουμε συζήτηση. Όσο για το ότι για σένα θέλει κρεμάλα, μεγάλα λόγια. Δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος και ούτε θα πειράξεις κάποιον απλά επειδή είναι αδερφή. Να μην του κάνεις παρέα μπορεί, τίποτα παραπάνω.

-bye-

Status
Not open for further replies.