Να έχει γίνει άλλο Mastering στο Pro Xristou των Rotting Christ, ποια η πιθανότητα;
Από το Spotify ακούγεται μέσα από πηγάδι.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ακούτε τέτοιες διαφορές. Δεν θα έπρεπε. Κάτι κάπου έχει πάει πολύ στραβά.
Να έχει γίνει άλλο Mastering στο Pro Xristou των Rotting Christ, ποια η πιθανότητα;
Από το Spotify ακούγεται μέσα από πηγάδι.
Εδώ είναι τι προτείνεται
here are the guidelines of some services in regards to ideal LUFS values:
-11 LUFS Spotify Loud
-14 LUFS Amazon Alexa, Spotify Normal, Tidal, YouTube
-15 LUFS Deezer
-16 LUFS Apple, AES Streaming Service Recommendations
-18 LUFS Sony Entertainment
-23 LUFS EU R128 Broadcast
-24 LUFS US TV ATSC A/85 Broadcast
-27 LUFS Netflix
![]()
Mastering for Streaming Services (Spotify, Tidal, Apple) - Blog - elysia.com
You will get all the insights on our Blog! Read the Post today.www.elysia.com
Περισσότερο είχα στο μυαλό μου ένα Lumin.
Η ερώτηση για το καλώδιο είναι ερώτηση παγίδα; Αν κόψεις ένα καλώδιο δεν θα περνάει τίποτε από μέσα του.
Εσύ ρώτησες αν θα δούμε μηδενικά και άσσους αν κόψουμε ένα καλώδιο δικτύου.
Όσο λοιπόν θα δούμε μηδενικά και άσσους σε ένα καλώδιο δικτύου, άλλο τόσο θα δούμε και ένα συγκρότημα να παίζει αν κόψουμε ένα RCA.
Γιατί ακούω διαφορά στον ήχο, σίγουρα προς το καλύτερο;;;
Ψηφιακό σήμα δεν υποτίθεται ότι μεταφέρουν;
Εγώ είμαι κουφός.Δεν νομίζω.
Οποιοσδήποτε έχει στήσει ένα σύστημα, που πλέον σύστημα θεωρείται ακόμη και ένα ζευγάρι ηχεία με Bluetooth θα καταλάβει αμέσως τη διαφορά μεταξύ Spotify και Tidal π.χ. και θα επιλέξει αυτόματα το Tidal.
Μιλάμε για κάποιον που έχει δώσει από 500€ και πάνω πάντα, όχι τον πιτσιρικά που ακούει από το JBL Go.
Όταν αρχίσει και ακούει διαφορά με ένα καλώδιο των 20€, νομίζω ότι ούτε καν θα το σκεφτεί για να κάνει την "αναβάθμιση".
Και πάει λέγοντας.
Μιλαώ εκ πείρας, από φιλαράκι που απλά πήρε τα Triangle BR03 BT και ακούει μουσική!
Πιθανό αλλά από τη μία παίζει μια αλυσίδα με τα απολύτως απαραίτητα και από την άλλη έχουν προστεθεί καλούτσικα τροφοδοτικά και καλώδια.Πιθανόν να παίζει ρόλο το όλο σύστημα, κατά πόσο δείχνει τις διαφορές ή όχι.
Δεν πιάνεις διαφορά όμως μεταξύ Spotify και Tidal;
Ή μπορεί πολύ απλά να νομίζεις ότι άκουσες διαφορά....Σε εμένα, με τα ATC40 και τον Copland η διαφορά του καλωδίου δικτύου ήταν ελάχιστη αλλά εκεί, η διαφορά στο USB αρκετά ακουστή.
Είναι μαρτυριάρικα τα ATC βέβαια, αλλά δεν περίμενα για κανένα λόγο να ακούσω διαφορά από το καλώδιο δικτύου.
Ή μπορεί πολύ απλά να νομίζεις ότι άκουσες διαφορά....![]()
Ναι ναι! Μπορεί να νομίζεις ότι άκουσες διαφορά! Απόψε πέσε νωρίς νωρίς, για ύπνο και αύριο πρωί πρωί θα ανάψεις να μηχανήματα να ζεσταθούν θα πάρεις ένα ωραίο πρωινό ζεστό ντους θα πιεις το καφεδάκι σου και ακολούθως θα κάτσεις αναπαυτικά χαλαρός να κάνεις τις ακροάσεις σου! Να κάνεις τις παρατηρήσεις σου και έρχεσαι εδώ και μας ενημερώνεις πρωί πρωί! Και ελπίζω να έχει επαναληψημότητα! Αν όχι άρχισε ψάχνεις ένα καλό ακουολογικό κέντρο!Ή μπορεί πολύ απλά να νομίζεις ότι άκουσες διαφορά....![]()
Εξαρτάται τι μάρκα καφέ πίνω κάθε φορά....Ναι ναι! Μπορεί να νομίζεις ότι άκουσες διαφορά! Απόψε πέσε νωρίς νωρίς, για ύπνο και αύριο πρωί πρωί θα ανάψεις να μηχανήματα να ζεσταθούν θα πάρεις ένα ωραίο πρωινό ζεστό ντους θα πιεις το καφεδάκι σου και ακολούθως θα κάτσεις αναπαυτικά χαλαρός να κάνεις τις ακροάσεις σου! Να κάνεις τις παρατηρήσεις σου και έρχεσαι εδώ και μας ενημερώνεις πρωί πρωί! Και ελπίζω να έχει επαναληψημότητα! Αν όχι άρχισε ψάχνεις ένα καλό ακουολογικό κέντρο!![]()
Για τον Tzimisce προορίζεται η ανάρτησηΕξαρτάται τι μάρκα καφέ πίνω κάθε φορά....
Δεν έχει σημασία! Αυτού η διάθεση βέβαια εξαρτάται από το πρωινό ξύρισμαΓια τον Tzimisce προορίζεται η ανάρτηση![]()
Κάτι νομίζω ότι άκουσα...Ναι ναι! Μπορεί να νομίζεις ότι άκουσες διαφορά!
Τι νομιζεις ...... οτι ακουσες, διαφορά ; ή ακουσες οτι μπορει και να νομιζεις οτι ακους διαφορες ;Κάτι νομίζω ότι άκουσα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.