Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Και εγω !

Νομιζω οτι γεννηθηκα ... για δευτερη φορα !

BTW .... ας μου επιτραπει να ζητησω συγνωμη απο τον φιλο Δημητριο
που τοσο σπαταλα και αδικα του στερησα υδωρ και υγεια
για να γεμισω ενα ψωροκαζανακι της φαπας.

Ο ΧΥΤΑ .... μπορουσε να περιμενει ! Συγνωμη Δημητριε ! :rolleyes:

...και εδώ ήρθε, γύρισα πριν λίγο και είχα αφήσει την βρύση ανοιχτή ο βλάκας και μπήκα μέσα και έτρεχε χωρίς λόγο το νερό.

Πρώτο πρόβλημα το πλυντήριο ρούχων που παρ όλο που άφησα πολλή ώρα να τρέξουν οι υπόλοιπες βρύσες-παροχές χθές το βράδυ ,αυτό τώρα δεν δουλεύει .Το ένα φιλτράκι είχα κάποια χωματάκια ,τίποτε σπουδαίο ,τώρα θα βγάλω το άλλο αφού βγάλω το πλυντήριο από τη θέση του .
Εχουμε δρόμο ακόμη .

Το πλυντηριο παιρνει ξεχωριστη παροχη ?
Γιατι σ'εμενα περνει απο την ιδια παροχη με την βρυση.
Αν αφησω την βρυση να καθαρισει ... δεν εχει θεμα το πλυντηριο.

Εχει ξεχωριστή παροχή σε μένα .
Τελικά αφού άδειασα το χώρο το τράβηξα και υπήρχε η Σαχάρα στο φίλτρο που ήταν πάνω στο πλυντήριο .Καθαρίστηκε όσο γινόταν [κανονικά άλλαγμα θέλει] και δουλεύει .Το έβαλα να λειτουργήσει άδειο και έβγαλε την Αραβησσό από μέσα .
Πρωινή γυμναστική
Καλό μήνα .

Κανονικά έχουμε νερό από χτες το βράδυ .
Πάντως όσοι μένουν σε χαμηλούς ορόφους και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο έμαθαν για το πρόβλημα υδροδότησης από την τηλεόραση.
Η μητέρα μου στο σπίτι της και σε απόσταση 600 μετρα από το δικό μου αλλά με διαμέρισμα στον πρώτο όροφο δεν είχε ούτε μια διακοπή.

Απ ότι άκουσα στον Αγ Παύλο υπάρχει ακόμη πρόβλημα
Επίσης το 2012 είχε γίνει μελέτη και είχε βρεθεί η χρηματοδότηση για ένα δεύτερο αγωγό από Αλιάκμονα ,αλλά δεν προχώρησε .

Επίσης το 2012 είχε γίνει μελέτη και είχε βρεθεί η χρηματοδότηση για ένα δεύτερο αγωγό από Αλιάκμονα ,αλλά δεν προχώρησε .
Το εργο θα κόστιζε 40 εκατομμύρια αλλα ακυρώθηκε μάλλον επειδή υπήρχε σχέδιο για ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και συνεπως δεν υπηρχε λογος για επιπλέον εξοδα.
Η μελέτη για τον νέο αγωγο είναι έτοιμη από το 2010.

Ακόμη έχουμε νερό. Βγαλαμε και το σωλήνα του πλυντηρίου για να αδειασουμε με ελευθερη ροή το τμήμα του δικτυου και όλα καλά. Προς το παρόν.
Λέτε να έληξε ή απλα προσωρινα ευνοουμαστε σε σχέση με τη δυτική θεσσαλονικη

Re: Απάντηση: Διαρροή νερού Θεσσαλονίκη

Το εργο θα κόστιζε 40 εκατομμύρια αλλα ακυρώθηκε μάλλον επειδή υπήρχε σχέδιο για ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και συνεπως δεν υπηρχε λογος για επιπλέον εξοδα.
Η μελέτη για τον νέο αγωγο είναι έτοιμη από το 2010.

Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα απο την αλλη μια εβδομαδα πριν δεν ειπε ο Τσιπρας οτι θα ψηφισθει νομος για να μην πουληθει η ΕΥΑΘ ? Εκτος αν ειπε την μιση αληθεια....

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά με το νερό ,σήμερα έγινε χαμός με τη κυκλοφορία λόγω Αλεξανδρείου [ταλαιπωρίας} δρόμου .

Ηταν τελείως άκυρο το timing. Η ταυτόχρονη λειτουργία της αγοράς με το μαραθώνιο και τους κλειστούς δρόμους που αυτός συνεπάγεται σε κανει να απορεις.
Μήπως έπρεπε ο μαραθώνιος να έχει προγραμματιστεί για μετα το Πάσχα;