Αστεροειδής μεγέθους ποδοσφαιρικού γηπέδου μόλις πέρασε "ξυστά" από τη Γη!
https://www.protothema.gr/world/art...airikou-gipedou-molis-perase-xusta-apo-ti-gi/
Αργήσαμε να τον πάρουμε χαμπάρι...
Ανθρωπος, ενας εξελιγμενος ιος...Δηλαδη Χρηστο
ειναι πιο ΠΑΝΩ απο την ερευνα για γονιδιακες θεραπειες ?
Πως θα κανουμε τα 7μισυ δις ..... 70 δις ..... (και ο σωζων εαυτω σωθητω !)
Αυτο το "αυξανεσθε και πλυθηνεσθε" μαλλον ηταν χρονικο προαναγγελθεντος θανατου.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο κανουμε .... μεχρι να ερθει η στιγμη να κανιβαλιζομαστε στους δρομους.
Αλλα θα μου πεις, και στον Χ εξωπλανητη να παμε, η ανθρωποτητα δεν εχει αναπτυξει
την παραμικρη κουλτουρα ελεγχου γεννησεων. Οτι ΔΕΝ ειναι ευλογια τα πολλα παιδια
(πανω απο 2.1) οταν το περιβαλλον καταρρεει για να σε στηριξει (αρα και ο Χ εξωπλανητης).
Οταν ολα πανε καλα, γενναμε σαν κουνελια. Και οταν δεν πανε καλα ... παλι γενναμε σαν κουνελια.
Ετσι η αλλιως ... τα πολλα παιδια ειναι ευλογια. Βαθια χαραγμενο στο DNA μας και μετα λεμε
γιατι δυστυχουμε. Ελα μου ντε ...
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ..... (σε ικανο βαθος χρονου)
Δηλαδη Χρηστο
ειναι πιο ΠΑΝΩ απο την ερευνα για γονιδιακες θεραπειες ?
Πως θα κανουμε τα 7μισυ δις ..... 70 δις ..... (και ο σωζων εαυτω σωθητω !)
Αυτο το "αυξανεσθε και πλυθηνεσθε" μαλλον ηταν χρονικο προαναγγελθεντος θανατου.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο κανουμε .... μεχρι να ερθει η στιγμη να κανιβαλιζομαστε στους δρομους.
Αλλα θα μου πεις, και στον Χ εξωπλανητη να παμε, η ανθρωποτητα δεν εχει αναπτυξει
την παραμικρη κουλτουρα ελεγχου γεννησεων. Οτι ΔΕΝ ειναι ευλογια τα πολλα παιδια
(πανω απο 2.1) οταν το περιβαλλον καταρρεει για να σε στηριξει (αρα και ο Χ εξωπλανητης).
Οταν ολα πανε καλα, γενναμε σαν κουνελια. Και οταν δεν πανε καλα ... παλι γενναμε σαν κουνελια.
Ετσι η αλλιως ... τα πολλα παιδια ειναι ευλογια. Βαθια χαραγμενο στο DNA μας και μετα λεμε
γιατι δυστυχουμε. Ελα μου ντε ...
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ..... (σε ικανο βαθος χρονου)
Ωραιος ..... απο Ελλαδα κρινεις ?
Ολος ο πλανητης ειναι Ελλαδα ?
Τοτε σωθηκαμε Χρηστο ... δεν χρειαζεται να παμε πουθενα
Σε 100 χρονια, ο πλυθησμος θα χει πεσει στο 1 δις.
Και σε 200 ... RIP !
Οσον αφορα τους βαθμους δυσκολιας δεν διαφωνω καθολου.
Ομως ενδεχεται η χειραγωγηση του κυτταρου να προσφερει αναπαντεχη βοηθεια
για πλειστους ανυπερβλητους διαστημικους κινδυνους. Μπορει, δεν αποκλειεται !
Τα άλλα είναι τα δύσκολα.
´Όσο για τη μοριακή βιολογία και την τεχνολογία της, σκέψου ότι είναι ένα από τα χιλιάδες προβλήματα της διαστημικής πτήσης και ζωής.
Ερωτηση ασχετου ...
Γιατι δεν εχει ασχοληθει καποιος με το πως (περιπου) φαινεται ο διαστημικος χωρος
σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ηλεκτρομαγνητικη μπαντα ... απο 100 μετρα (μηκος κυμματος) μεχρι 1 δισεκατομμυριοστο του μετρου ?
Φυσικα και δεν θα αποτυπωσει χρωματα που δεν εχουμε αντιληψη τους. Απλα καποια περιγραμματα, πολυ στο περιπου.
Μεχρι στιγμης αποτυπωνονται (με ψευδοχρωματα) και υπεριωδεις και υπερυθρες ακτινοβολιες ... αλλα .... ξεχωριστα.
Αν τα βλεπαμε ΟΛΑ μονομιας .... ο ουρανος θα εδειχνε μαυρος ? Πως θα εδειχνε ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.