Εμένα εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση η μανία με την μετοικηση στον Άρη.
Εγώ σας λέω ότι λύθηκε το πρόβλημα του ταξιδιού και πας σε μια μέρα στον Άρη.
Ποιος άνθρωπος θα θέλει να περνάει την ζωή του βλέποντας μόνο βράχους, ζώντας μέσα σε γυάλινους θόλους ή μπουντρούμια; (όσο και χλιδατα να είναι διακοσμημένα) και το βασικό : χωρίς ατμόσφαιρα;
Αν είναι να έχει γίνει τόσο χάλια η ατμόσφαιρα της Γης ας χτίσουν και στην Γη μπουντρούμια και γυάλινους θόλους. Γιατί να ξενιτευτουμε; Και μην μου πείτε δεν θα χωράμε....η μισή Γη και παραπάνω είναι άδεια.
Γιατί να ξενιτευτουμε;
Mηπως επειδη ........... καμια εφορια δεν θα σου κατσικωθει, εκει περα ?
Καμια ΔΕΗ δεν θα σου κοψει το ρευμα, κανενας ιδιοκτητης δεν θα ρθει
παρεα με αστυνομικο οργανο, καποια ωραια πρωϊα, να σου πει "ΟΞΩ",
κανεις δεν θα στην μπουμπουνισει με το δικανο, επειδη πατησες τα "ιερα" του χωματα,
κανεις δεν θα σου υψωσει μιναρε η εκκλησια (τουλαχιστον οχι με το καλημερα)
και το κυριοτερο ....
..... καμια κοσμοπλυμμηρα δεν θα σε κανει να νιωσεις ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
................................
Καλά! Κάτσε να αρχίσει κάποιου είδους εκτός γής μετανάστευση, και θα δείς και εφορίες και αστυνομίες και δικαστικούς κλητήρες.....!
Να πώ, ότι είμαστε τυχεροί που δεν θα τα προλάβουμε αυτά;
Εντάξει κι' ο Ροβινσόν Κρούσος πρόλαβε και το 'υχαριστήθηκε!Ναι βρε μαστορα .... ΜΕΤΑ, ξερω τι θα συμβει (ολοι ξερουν).
...............................
Ποιος άνθρωπος θα θέλει να περνάει την ζωή του βλέποντας μόνο βράχους, ζώντας μέσα σε γυάλινους θόλους ή μπουντρούμια; (όσο και χλιδατα να είναι διακοσμημένα) και το βασικό : χωρίς ατμόσφαιρα;
Αν είναι να έχει γίνει τόσο χάλια η ατμόσφαιρα της Γης ας χτίσουν και στην Γη μπουντρούμια και γυάλινους θόλους. Γιατί να ξενιτευτουμε; Και μην μου πείτε δεν θα χωράμε....η μισή Γη και παραπάνω είναι άδεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.