Νικο
Αντιλαμβανομαι οτι ΔΕΝ σου καιγεται καρφι (η δεν μπορεις ?) να απαντησεις τα ερωτηματα που εθεσα !
ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατι αν το εκανες ... θα ησουν θεος διανοησης (και δεν τα παω καλα με θεους, γενικοτερα

)
Ειναι ερωτηματα που το καθενα αντιστοιχει και σε ενα νομπελ, οποτε δεν θα ειχες που να τα στριμωξεις.
Ειμαι ανθρωπος (πνευμα) που εχει θεσει ως στοχο στην ζωη του να ΜΗΝ ικανοποιουμαι απο οτιδηποτε ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ.
Ισως ΑΝ το σωματιδιακο μοντελο ΔΕΝ ειχε βαφτιστει στανταρντ να το ειχα αφησει στην ησυχια του (ισως και να
το τυρρανουσα παλι ... ). ΠΑΝΤΑ θα ψαχνω εκει που υπαρχει ασαφεια, αναντιστοιχια και ισως ελλειμα εποπτειας.
Αυτο δεν σημαινει οτι ΟΣΑ εχει κατακτησει η ανθρωποτητα (με την αντιστοιχη προσηλωση, αφοσιωση και "θυσια"
αναριθμητων επιστημονων) τα πεταω στον καλαθο απορριματων. Θα τους ειμαστε για παντα ευγνωμονες, ΑΛΛΑ
με το βλεμμα στραμμενο στο μελλον, στο περισσοτερο ασαφες και αφηρημενο και ανυσηχητικο (ως δεδομενο).
Δεν το κανω απο σνομπισμο .... η Γνωση ειναι Διαρκης διαδικασια, ΔΕΝ αναπαυεται, ΔΕΝ καλομαθαινει, ΔΕΝ βολευεται,
ΔΕΝ στεκεται σε μια κορυφη αγναντευοντας τις αλλες .... ικανοποιημενη για την δικη της κατακτηση(-κορυφη).
Εφοσον υπαρχουν εκατονταδες θεωριες ενοποιησης (εγω δεν γνωριζω ουτε καν πεντε) ειμαστε σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ δρομο.
Το δυστυχημα θα ηταν να υπαρχει μονο μια. Ετσι δεν ειναι ? Ο ανταγωνισμος επιταχυνει την ερευνα. Αυτο ειναι καλο.
Κακο ειναι ΜΟΝΟ για αυτους που εχουν πονταρει διδακτορικα και υποληψεις και καριερες πανω σε ΕΝΑ μονο "αλογο",
μια θεωρια, μια αντιληπτικη γωνια. Ευτυχως δεν ειμαι εγω (και πως μπορουσα να ειμαι, με τις φτωχοτατες λυκειακες
γνωσεις μου), αφου ακομα και τωρα που εχω διαβασει για την καταρριψη του Αιθερα απο τους Michelson Morley ....
διαβαζω καποιο σχετικο βιβλιο. ΟΧΙ γιατι εχω τσακωθει με την σοβαροτητα αλλα γιατι κανεις δεν θα μου πει αν
πεταει ο γαιδαρος η οχι ... θα ψαχνω συνεχεια αν γινεται .... ο κοσμος να ρθει τουμπα. Τετοιος ειμαι !
Οσοι λοιπον, εχουν πονταρει τα παντα στις Χορδες (που απορριπτεις και καλα κανεις), στις Υπερθεσεις και τα
εναλλακτικα συμπαντα (που εχεις απορριψει και καλα κανεις), η στις Σκοτεινες Υλες και Ενεργειες (που εχεις
απορριψει και καλα κανεις) ... ΕΚΕΙΝΟΙ .... εχουν προβλημα. Προβλημα εγκυροτητας και επιστημονικης υποληψης
αφου οσο περναει ο καιρος και ο LHC ανεβαζει TeV ... τα ευρηματα δεν φανερωνουν τιποτα αξιο προσοχης.
Εμεις ομως, για την ακριβεια ΕΓΩ, που βρηκα εναν χωρο μεσα στο AVclub, να χοροπηδαω πανω σε ενα τραμπολινο
(να πω την μαυρη αληθεια, αρκετα περιτεχνο τραμπολινο) μηπως και δω μακρυτερα, πως ειναι ο οριζοντας, τοτε
ΠΩΣ ακριβως ασελγω πανω στην επιστημη ???? Μηπως πρεπει να βαλω signature "Ειμαι γραφιστας, για περισσοτερα
στον NikosGX" ??? Μηπως πρεπει να σταματησω να γραφω ???? Θα το κανα αυτο, σε μια μονο περιπτωση :
να δω καποιον που 1) ΤΟΛΜΑΕΙ σε εικασιες χωρις να τον ενδιαφερουν υποληψεις 2) διαθετει το
αλγεβρικο υποβαθρο που λειπει απο μενα !!!
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ... οχι μονο το ενα !
Που ειναι αυτος που θα ρθει και θα με ξαλαφρωσει απο το ασηκωτο φορτιο (λεμε τωρα

) του αυτοεξεφτελισμου μου ?
Δεν γνωρισα ποτε την πυθαγορεια πειθαρχια πνευματος ενος ακαδημαικου φοιτητη (εστω). Ουτε ειμαι Φυσικος (sic !).
ΠΟΥ ειναι αυτος που χρησιμοποιωντας την ακαδημαικη υπεροπλια του θα με στειλει εκστασιασμενο απο στιλπνοτητα
και ευρυτητα και βαθος ΟΡΙΖΟΝΤΑ ???? (εννοειται με την απαραμιλλη εκλαικευτικη δεινοτητα ενος Sagan ..... )
Μεχρι να εμφανιστει ..... γιατι να σου κανω την χαρη να αποσυρθω ? Για πες μου .....