Λάκης
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαστημικά ταξίδια : Ενα πιθανό μέλλον !
Μανο δεν προκειται να συνεννοηθουμε.
Οι τρεις τελειες μπηκαν αναγκαστικα,για να γινει το κουοτ,η απαντηση ηταν δηλαδη το παλιο μου ποστ.
Εχεις περιπλεξει τοσο πολυ τα πραγματα,που σ'εχω χασει,δεν μπορω να σε παρακολουθησω.
Σου κατεθεσα την αποψη μου για τις ασπρες τρυπες και συ μου απαντας,τι;
Μπλε;
Υ.Γ και για να συμπληρωσω,οταν ειχα πει για πολυσυμπαν,εννοουσα ενα δικτυο συμπαντων στο οποιο επικοινωνουν μεταξυ τους με μαυρες κι ασπρες τρυπες.
Οι μαυρες ειναι η εισοδος και οι ασπρες ειναι η εξοδος.
Αυτο που περιγραφεις με τα πηγαδια,ειναι κατι αλλο.
Μια αλλη θεωρια.
Tωρα ... εγω, τι να καταλαβω απο τις τρεις τελειες ?
Αφου γραφεις "εντος του συμπαντος μας" και "μοναδικος υποψηφιος ειναι οι Κβαζαρ"
εχω πεσει εξω στο να θεωρησω οτι ψαχνεις τις Ασπρες Τρυπες ως 3D σημεια του συμπαντος μας ?
Σου δωσα μια αποψη (ολοκληρος ο οριζοντας παρατηρησης ειναι η ασπρη τρυπα του συμπαντος μας).
Τι αλλο να κανω ?
Κοιτα λιγο εδω ...
View attachment 96874
ΑΝ (... ξαναλεω ΑΝ ...) η επιφανεια του "πηγαδιου" ειναι μια Μαυρη Τρυπα (που μας τροφοδοτει) και
η επιφανεια της "σταγονιτσας" το δικο μας συμπαν, με ποιο σκεπτικο η "τροφοδοτηση" θα συμβαινει
μονο σε επιλεκτα σημεια της επιφανειας της σταγονιτσας(-συμπαντος) μας ?
(ξαναλεω, ΔΕΝ ειμαι ενθερμος οπαδος του Ολογραφικου συμπαντος, αλλα αυτο δεν μας απαγορευει
να σκεφτομαστε αντισυμβατικα, περα απο τριδιαστατους και ευκλειδιους ογκους).
Μανο δεν προκειται να συνεννοηθουμε.
Οι τρεις τελειες μπηκαν αναγκαστικα,για να γινει το κουοτ,η απαντηση ηταν δηλαδη το παλιο μου ποστ.
Εχεις περιπλεξει τοσο πολυ τα πραγματα,που σ'εχω χασει,δεν μπορω να σε παρακολουθησω.
Σου κατεθεσα την αποψη μου για τις ασπρες τρυπες και συ μου απαντας,τι;
Μπλε;
Υ.Γ και για να συμπληρωσω,οταν ειχα πει για πολυσυμπαν,εννοουσα ενα δικτυο συμπαντων στο οποιο επικοινωνουν μεταξυ τους με μαυρες κι ασπρες τρυπες.
Οι μαυρες ειναι η εισοδος και οι ασπρες ειναι η εξοδος.
Αυτο που περιγραφεις με τα πηγαδια,ειναι κατι αλλο.
Μια αλλη θεωρια.
Last edited: