Digea στην Αττική

είναι θέμα περιοχής και εγκατάστασης, το ψηφιακό σήμα θα εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν τέτοια προβλήματα...

απο εγκατασταση καλα ειμαι,αλλα μπροστα μου εχω την μοναδικη 8οροφη πολυκατοικια της περιοχης που μου κοβει τον Υμηττο.
εκτος κι`αν ανοιξουν τα παντζουρια τους οι ενοικοι και πιασω καλυτερα...
ετσι αναγκαστικα ειμαι γυρισμενος Παρνηθα με τα γνωστα θεματακια.
συνηθως καλο σημα mega,ant1,alter και τα υπολοιπα αναλογως τις μερες τους.
γι`αυτο κι`εγω εχθες που επιασα digea,εκανα σαν τον βλαχο στην Αθηνα...:ADFADF1:

απο εγκατασταση καλα ειμαι,αλλα μπροστα μου εχω την μοναδικη 8οροφη πολυκατοικια της περιοχης που μου κοβει τον Υμηττο.
εκτος κι`αν ανοιξουν τα παντζουρια τους οι ενοικοι και πιασω καλυτερα..
δε μπορείς να κάνεις κανα κονε με τους ενοίκους να βάλεις την εγκατάστασή σου στην ταράτσα της 8οροφης;:music-smiley-005:

δε μπορείς να κάνεις κανα κονε με τους ενοίκους να βάλεις την εγκατάστασή σου στην ταράτσα της 8οροφης;:music-smiley-005:

αμα μου πληρωσεις τα περιπου 50-60 μετρα αποστασης καλωδιου και χωρις απωλειες το συζηταμε..
παντως μου κανει εντυπωση που ειμαι γυρισμενος Παρνηθα και εχω σημα στην ψηφιακη απο Υμηττο 68% στην ενταση και 100% στην ποιοτητα του σηματος.
οντως τελικα πρεπει να ευνοηται πολυ των αντανακλασεων αυτη η τεχνολογια.

αμα μου πληρωσεις τα περιπου 50-60 μετρα αποστασης καλωδιου και χωρις απωλειες το συζηταμε..
χεχε, αν δεν ερχόταν η ψηφιακή να σαι σίγουρος οτι θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα
παντως μου κανει εντυπωση που ειμαι γυρισμενος Παρνηθα και εχω σημα στην ψηφιακη απο Υμηττο 68% στην ενταση και 100% στην ποιοτητα του σηματος.
οντως τελικα πρεπει να ευνοηται πολυ των αντανακλασεων αυτη η τεχνολογια.
ακόμα μια απόδειξη οτι πιάνεις πολύ πιο καθαρά από υμηττό, απλά το κτίριο που έχεις μπροστά σου εμποδίζει το αναλογικό σήμα να έρθει καθαρά και χωρίς είδωλα. αυτή είναι και η διαφορά με τη ρημάδα την ψηφιακή, όπου και να βρίσκεσαι, 30 πολυκατοικίες να είναι μπροστά σου, έχεις τέλεια εικόνα...
μου θύμισες τώρα πριν από χρόνια στο παλιό μου το σπίτι (τριόροφο) όπου είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα, έκοβαν το σήμα 2 μεγάλες πολυκατοικίες, και σήκωσα 10 μέτρα κοντάρι για να πιάνω καθαρά. με το που έπιασε αέρα όμως το κοντάρι γκρεμίστηκε, άσε που κοντέψαμε και να σκοτωθούμε. τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα θέματα...

Last edited:
Παιδια τελικα για σημερα Ραδιο Αρβυλα η ειδηση για τα δοκιμαστικα του ψηφιακου και τα λοιπα που λεγανε για την εκθεση πριν κανα 10λεπτο τραβηξα αυτην τη foto απο καρφι Υμηττο και απ' οτι βλεπετε μονο το κλασσικο πακετακι της ΕΡΤ...-bye-

Attachments

• DSC01523.jpg
    DSC01523.jpg
    60.9 KB · Views: 77
Έτσι κι αλλιώς δεν θα εξέπεμπαν ακόμα, γιατί στις 5 ανοίγει σήμερα το Τεχνόπολις.. Αύριο και την Κυριακή ανοίγει στις 11..

χεχε, αν δεν ερχόταν η ψηφιακή να σαι σίγουρος οτι θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα

ακόμα μια απόδειξη οτι πιάνεις πολύ πιο καθαρά από υμηττό, απλά το κτίριο που έχεις μπροστά σου εμποδίζει το αναλογικό σήμα να έρθει καθαρά και χωρίς είδωλα. αυτή είναι και η διαφορά με τη ρημάδα την ψηφιακή, όπου και να βρίσκεσαι, 30 πολυκατοικίες να είναι μπροστά σου, έχεις τέλεια εικόνα...
μου θύμισες τώρα πριν από χρόνια στο παλιό μου το σπίτι (τριόροφο) όπου είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα, έκοβαν το σήμα 2 μεγάλες πολυκατοικίες, και σήκωσα 10 μέτρα κοντάρι για να πιάνω καθαρά. με το που έπιασε αέρα όμως το κοντάρι γκρεμίστηκε, άσε που κοντέψαμε και να σκοτωθούμε. τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα θέματα...

στο πατρικο μου δεν ειχα προβλημα μεχρι και πριν κανα 5αρι χρονια-δηλαδη μεχρι πριν αρχισουν να ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια οι πολυκατοικιες στην περιοχη.
τωρα ειναι χαλι μαυρο το σημα.

τεσπα..
καλως ηρθες digea....:Banane0:

Re: Απάντηση: Digea στην Αττική

Για παράδειγμα η 42άρα τηλεόραση που έχω στην κρεβατοκάμαρα δεν διαθέτει δέκτη mpeg4 και δεν θα μπω στον κόπο να αγοράσω.
Στην κρεβατοκάμαρα έχεις 42άρα;;;!!!
Δηλαδή στο σαλόνι σου τι έχεις το VILLAGE CINEMA;;;

Συγνώμη πολύ gια το off topic

Συμφωνώ Απόλυτα!!!

Στο σπίτι της γυναίκας μου Νέα Ελβετία (Βύρωνας) ψηλά στο θέατρο βράχων, οπτική επαφή με Υμηττό στα 2 χλμ , με ένα σύρμα για κεραία πιάνω καμπάνα τα πάντα.
Τι να την κάνουνε εκεί την ψηφιακή;
Ειμασται και γειτονες. :five: Στην πολυκατοικια που μενω η κεντρικη κεραια βλεπει Παρνηθα ,εχτες παντως τα ψηφιακα τα επιανα καμπανα.

Μακάρι να έχει και σήμερα δοκιμή...Αλλά με την άλλη συχνότητα...

PHP:
Εγώ στο πατρικό μου (Μπραχάμι) είχα εμπόδιο προς τον Υμηττό μια πενταόροφη και σήκωσα ιστό 9 περίπου μέτρα, αλλά τον στήριξα με διπλές αντιρίδες (μια στα 4 μέτρα και η άλλη στα 8).Όσο και να φυσάει τα τελευταία 15 χρόνια η κεραία είναι στη θέση της!Πάντως το μέγκα έχει είδωλα σε αυτή την εγκατάσταση, ενώ όλα τα άλλα κανάλια είναι άψογα.
Στο Πασαλιμάνι πάλι έχω εμπόδιο το λόφο της Καστέλας, όπως και χιλιάδες άλλοι κάτοικοι του Πειραιά!Φυσικά τα ψηφιακά της ερτ είναι άψογα

Παιδια θα σας ειμαι on μεχρι και τις 1.20 ακομα θυμιζω τα δικα στοιχεια καρφι Υμηττο και Samsung Series 6 οπωτε αμα δω κατι σας γραφω ψαχνω στα καναλια 46 και 47 και στα 7 και στα 8hz...-bye-

Sorry για τα απανοτα post απλα πηγα και τσεκαρισα και στην 46 και στην 47 και στα 7 και στα 8 MHz δεν βρηκα τιποτα...-bye-

Μπορείτε να μου θυμίσετε τα κανάλια που εκπεμπουν;Το ένα είναι το 46,το άλλο δεν θυμάμαι.

Edit:Απάντησαν σε προηγούμενο ποστ

Last edited: