the_player
Senior Member
- 14 November 2009
- 662
είναι θέμα περιοχής και εγκατάστασης, το ψηφιακό σήμα θα εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν τέτοια προβλήματα...οκ-πασο
εισαι απο τους τυχερους...:2thumb22sup:
είναι θέμα περιοχής και εγκατάστασης, το ψηφιακό σήμα θα εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν τέτοια προβλήματα...οκ-πασο
εισαι απο τους τυχερους...:2thumb22sup:
είναι θέμα περιοχής και εγκατάστασης, το ψηφιακό σήμα θα εξυπηρετήσει αυτούς που έχουν τέτοια προβλήματα...
δε μπορείς να κάνεις κανα κονε με τους ενοίκους να βάλεις την εγκατάστασή σου στην ταράτσα της 8οροφης;:music-smiley-005:απο εγκατασταση καλα ειμαι,αλλα μπροστα μου εχω την μοναδικη 8οροφη πολυκατοικια της περιοχης που μου κοβει τον Υμηττο.
εκτος κι`αν ανοιξουν τα παντζουρια τους οι ενοικοι και πιασω καλυτερα..
δε μπορείς να κάνεις κανα κονε με τους ενοίκους να βάλεις την εγκατάστασή σου στην ταράτσα της 8οροφης;:music-smiley-005:
χεχε, αν δεν ερχόταν η ψηφιακή να σαι σίγουρος οτι θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτααμα μου πληρωσεις τα περιπου 50-60 μετρα αποστασης καλωδιου και χωρις απωλειες το συζηταμε..
ακόμα μια απόδειξη οτι πιάνεις πολύ πιο καθαρά από υμηττό, απλά το κτίριο που έχεις μπροστά σου εμποδίζει το αναλογικό σήμα να έρθει καθαρά και χωρίς είδωλα. αυτή είναι και η διαφορά με τη ρημάδα την ψηφιακή, όπου και να βρίσκεσαι, 30 πολυκατοικίες να είναι μπροστά σου, έχεις τέλεια εικόνα...παντως μου κανει εντυπωση που ειμαι γυρισμενος Παρνηθα και εχω σημα στην ψηφιακη απο Υμηττο 68% στην ενταση και 100% στην ποιοτητα του σηματος.
οντως τελικα πρεπει να ευνοηται πολυ των αντανακλασεων αυτη η τεχνολογια.
χεχε, αν δεν ερχόταν η ψηφιακή να σαι σίγουρος οτι θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα
ακόμα μια απόδειξη οτι πιάνεις πολύ πιο καθαρά από υμηττό, απλά το κτίριο που έχεις μπροστά σου εμποδίζει το αναλογικό σήμα να έρθει καθαρά και χωρίς είδωλα. αυτή είναι και η διαφορά με τη ρημάδα την ψηφιακή, όπου και να βρίσκεσαι, 30 πολυκατοικίες να είναι μπροστά σου, έχεις τέλεια εικόνα...
μου θύμισες τώρα πριν από χρόνια στο παλιό μου το σπίτι (τριόροφο) όπου είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα, έκοβαν το σήμα 2 μεγάλες πολυκατοικίες, και σήκωσα 10 μέτρα κοντάρι για να πιάνω καθαρά. με το που έπιασε αέρα όμως το κοντάρι γκρεμίστηκε, άσε που κοντέψαμε και να σκοτωθούμε. τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα θέματα...
Στην κρεβατοκάμαρα έχεις 42άρα;;;!!!Για παράδειγμα η 42άρα τηλεόραση που έχω στην κρεβατοκάμαρα δεν διαθέτει δέκτη mpeg4 και δεν θα μπω στον κόπο να αγοράσω.
Στην κρεβατοκάμαρα έχεις 42άρα;;;!!!
Δηλαδή στο σαλόνι σου τι έχεις το VILLAGE CINEMA;;;
Συγνώμη πολύ gια το off topic
Ειμασται και γειτονες. :five: Στην πολυκατοικια που μενω η κεντρικη κεραια βλεπει Παρνηθα ,εχτες παντως τα ψηφιακα τα επιανα καμπανα.Συμφωνώ Απόλυτα!!!
Στο σπίτι της γυναίκας μου Νέα Ελβετία (Βύρωνας) ψηλά στο θέατρο βράχων, οπτική επαφή με Υμηττό στα 2 χλμ , με ένα σύρμα για κεραία πιάνω καμπάνα τα πάντα.
Τι να την κάνουνε εκεί την ψηφιακή;
Εγώ στο πατρικό μου (Μπραχάμι) είχα εμπόδιο προς τον Υμηττό μια πενταόροφη και σήκωσα ιστό 9 περίπου μέτρα, αλλά τον στήριξα με διπλές αντιρίδες (μια στα 4 μέτρα και η άλλη στα 8).Όσο και να φυσάει τα τελευταία 15 χρόνια η κεραία είναι στη θέση της!Πάντως το μέγκα έχει είδωλα σε αυτή την εγκατάσταση, ενώ όλα τα άλλα κανάλια είναι άψογα.PHP:μου θύμισες τώρα πριν από χρόνια στο παλιό μου το σπίτι (τριόροφο) όπου είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα, έκοβαν το σήμα 2 μεγάλες πολυκατοικίες, και σήκωσα 10 μέτρα κοντάρι για να πιάνω καθαρά. με το που έπιασε αέρα όμως το κοντάρι γκρεμίστηκε, άσε που κοντέψαμε και να σκοτωθούμε. τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα θέματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.