DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Καλησπερα!μπορω να ρωτησω σε τι οθονη βλεπετε το digitalb?εγω βλεπω σε 32'' κ η πιοτητα στα hd ειναι απιστευτα καλη αλλα στα αλλα καναλια τα sd οχι κ τοσο ειδικα στα αθλητικα.Σκεφτομαι να παρω μια 37'' οθονη.λετε να εχω χειροτετο αποτελεσμα στα sd καναλια??

Όσο πιο μεγάλη TV, τόσο το καλύτερο για τα HD κανάλια και τόσο το χειρότερο για τα SD.

Re: Απάντηση: Re: DIGITALB HD

Δε νομίζω πως χρειάζεται.

παντως εχω 0 σημα στον eutelsat,
εκανα κ μια αναζητηση καναλιων, μου φερνει γυρω στα 150 καναλια,
αλλα κανενα απο τα αθλητικα :(

αρα, ισως να χρειαζεται, απλα θα πρεπει να περιμενουμε μου φαινεται για τις οριστικες αλλαγες - αποφασεις

ίσως χρειάζεσαι κάποια πολύ μικρή στροφή στο lnb ......

χμ... δεν νομιζω να μπορω να το κανω μονος μου,
γιατι κ ασχετος ειμαι κ δεν "πιανουν τα χερια μου"

κι απο σημα δηλαδη, τι πιανετε; πανω απο 70%;
σταθερα τις τελευταιες μερες;

να τον φωναξω αμα ειναι...

Απάντηση: Re: DIGITALB HD

κι απο σημα δηλαδη, τι πιανετε; πανω απο 70%;
σταθερα τις τελευταιες μερες;
Το σήμα έχει σταθεροποιηθεί πλέον. Πιθανότατα από την αρχή το lnb σου δεν είχε κεντραριστεί με απόλυτη ακρίβεια στο δορυφόρο.

ο τεχνικος μου μου ειπε οτι πρεπει να περασω τα καναλια κ μου δωσε κατι συχνοτητες, 10719 V27500 3/4 κλπ,
10758 Η27500 7/8 κ.ο.κ.,
αλλα κατα τ'αλλα σημα εχω 55% και quality στο 0,

επειδη ομως ειμαι καρα-ασχετος του κερατα :p,
σας παρακαλω βοηθηστε με:
χρειαζομαι ρυθμισμα στο lnb κι αν οχι τα καναλια πως θα τα περασω χειροκινητα;

ευχαριστω για την βοηθεια

ο τεχνικος μου μου ειπε οτι πρεπει να περασω τα καναλια κ μου δωσε κατι συχνοτητες, 10719 V27500 3/4 κλπ,
κ.ο.κ.,
αλλα κατα τ'αλλα σημα εχω 55% και quality στο 0,

επειδη ομως ειμαι καρα-ασχετος του κερατα :p,
σας παρακαλω βοηθηστε με:
χρειαζομαι ρυθμισμα στο lnb κι αν οχι τα καναλια πως θα τα περασω χειροκινητα;

ευχαριστω για την βοηθεια
τα αθλητικα ειναι στην 10758 Η27500 7/8 κατεβαινουν με 7.5db λιγο χειροτερα απο πριν

κατ'αρχην οπως εγραψα κ πριν εχω στον δορυφορο 55% σημα κ quality 0,
κ κατα δευτερον πως περναω αυτες τις συχνοτητες που λες/λετε;

please help :S

κατ'αρχην οπως εγραψα κ πριν εχω στον δορυφορο 55% σημα κ quality 0,
κ κατα δευτερον πως περναω αυτες τις συχνοτητες που λες/λετε;

please help :S
δεν ξερω πως περνας νεες συχνοτητες στον kaon καποιο παιδι με τον kaon ισως,αν κανεις μανουαλ scan σε καποια συχνοτητα που κατεβαζεις με ενεργοποιημενο NIT μαλλον θα σου κατεβασει και τις νεες

εκανα αναζητηση δικτυου πρωτα ωστε να προσθεσει τις νεες TPs (δεν ξερω καν τι ειναι αυτα) κ μετα αναζητηση καναλιων κ εμφανιστηκαν,
ευχαριστω παιδια

εκανα αναζητηση δικτυου πρωτα ωστε να προσθεσει τις νεες TPs (δεν ξερω καν τι ειναι αυτα) κ μετα αναζητηση καναλιων κ εμφανιστηκαν,
ευχαριστω παιδια
αναζητηση δικτυου=NIT βαζεις μια συχνοτητα π.χ του digitalb και σου κατεβαζει και τις υπολοιπες

Εγω εχω προβλημα μονο με τη συχνότητα 11658 (thriller,action,komedi,drama δηλαδη καναλια με ταινιες). Τα αλλα παιζουν ok.

Στη συχνοτητα 11658 εχω σημα και ποιοτητα σηματος 70% αλλα κανει πολλα σπασιματα, δηλαδη μηδενιζει το σημα και ξαναπαει 70%. Το εχει κανεις αλλος ? Υπαρχει καποια λυση ?

Εγω εχω προβλημα μονο με τη συχνότητα 11658 (thriller,action,komedi,drama δηλαδη καναλια με ταινιες). Τα αλλα παιζουν ok.

Στη συχνοτητα 11658 εχω σημα και ποιοτητα σηματος 70% αλλα κανει πολλα σπασιματα, δηλαδη μηδενιζει το σημα και ξαναπαει 70%. Το εχει κανεις αλλος ? Υπαρχει καποια λυση ?

Προφανώς χρειάζεσαι μεγαλύτερο πιάτο (δεν λες τι πιάτο έχεις). Ο Sesat ειναι λίγο δυσκολότερος απο τον W2 που...μας άφησε χρόνους

1.4m είναι το πιάτο με 3 Lnb. Πόσο καλύτερο σήμα δηλαδή να έχω??? 70% είναι καλα νομίζω. Πως γίνετε δηλαδή 6 μήνες τώρα να έπιανα καμπάνα και τώρα να κάνει σπασίματα. Το ίδιο ακριβώς σήμα είχα και τοτε.

1.4m είναι το πιάτο με 3 Lnb. Πόσο καλύτερο σήμα δηλαδή να έχω??? 70% είναι καλα νομίζω. Πως γίνετε δηλαδή 6 μήνες τώρα να έπιανα καμπάνα και τώρα να κάνει σπασίματα. Το ίδιο ακριβώς σήμα είχα και τοτε.
6 μηνες που επιανες ηταν απο τον w2 η συχνοτητα αυτη τωρα ειναι στον w2m που ειναι ποιο δυσκολος,εγω με 80αρι εχω 5,8db snr και πολλα σπασιματα

Tο ιδιο προβλημα εχω και εγω με την συγκεκριμενη συχνοτητα
Σε επικοινωνια που ειχα με την digitalb μου ειπαν οτι ειναι γενικο το προβλημα
Αναμενουμε επιλυση απο την digitalb και την Eutelsat Communications

Παναθηναικος-Ρομα σε υψηλη ευκρινεια ζωντανα απο το Ολυμπιακο Σταδιο την Πεμπτη στις 10 το βραδυ στο Digitalb HD4!