DigitAlb HD

Απάντηση: DIGITALB HD

δεν κοίταξα αν έχει αναφερθεί ... απο τις 11 Απριλίου οι αγώνες moto gp θα μεταδοθούν σε HD ... :2thumb22sup: -bye-

Re: Απάντηση: Re: DIGITALB HD

μεχρι το 2011 πιστευω θα βλεπουμε..

δεν πιστευω ουτε τοτε, το οτι θα παμε στην ψηφιακη εποχη δεν σημαινει οτι θα γινουμε και HD, sd θα παιζει κ τοτε, οπως ειναι τωρα, απλα θα ειναι ψηφιακο το σημα

Re: DIGITALB HD

Πανδεσία μεταδόσεων και απόψε με Europa League.

LIVERPOOL - BENFICA 22:05 DIGITALB SUPERSPORT HD2
ATLETICO - VALENCIA 22:05 DIGITALB SUPERSPORT HD3
STANDART - HAMBURG 22:05 DIGITALB SUPERSPORT HD4
WOLFSBURG - FULHAM 22:05 DIGITALB SUPERSPORT HD5

Μόνο που για να το παρακολουθήσει κανείς, πρέπει να έχει τον ιδιοκτησιακό δέκτη του πακέτου.

κανεις δεν ειναι τελειος. ουτε και γω θελω να βλεπω τον δεκτη αλλα.. οταν βαλεις καναλι HD δεν θα ξεκολαει το ματι σου απ την tv οποτε..

Οντως ο δέκτης είναι λιγο μουφα. Θα προτιμουσα κατι καλυτερο αλλα σε υποχρεωνουν να παρεις αυτον.

Χθες το βραδυ κατα τις 9:30 μ.μ. τα καναλια HD1, HD2, HD3 και HD4 δεν ειχαν καθολου σημα (signal 75%, quality 40%) και δεν μπορουσα να δω τιποτα. Ειχε καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ή μηπως το ειχα μονο εγώ; τα αλλα 2 ΗD (5 και 6) επαιζαν κανονικα οπως και ολα τα υπολοιπα καναλια.

πάλι τα ιδια και σημερα κατα τις 9 το βραδυ. τους εστειλα ενα μηνυμα και τους τα εψαλα για τα καλα. κατι πρεπει να κανουν μ'αυτον τον transponder γιατι δεν παει αλλο. δινουμε τοσα λεφτα και απαιτουμε να βλεπουμε αυτο που πληρωνουμε.

Το πρόβλημα παιδιά μπορεί να παρουσιάστηκε από τότε που εμφανίστηκε η βλάβη στον EUTELSAT και ίσως ακόμα να μην έχει επιλυθεί. Εγώ δεν είμαι συνδρομητής του πακέτου, άλλά όσες φορές έχει ανοίξει για λίγο διάστημα (μέρες ή λίγες ώρες) η εικόνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και ιδιαίτερα στις LIVE μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων. Πάντως, οι συνδρομητές όντως δίκαια διαμαρτύρονται, αφού πληρώνουν και δικαιούνται τουλάχιστον να έχουν συνεχές και σταθερό σήμα.

αν δεν κανω λαθος το προβλημα αυτο υπαρχει πριν την βλαβη. να με διορθωσει καποιος αν δεν ειναι ετσι.
οσο για την εικονα μιλαει απο μονη της οταν την βλεπεις...

εγω προσωπικα πληρωσα την Extra Premium HD συνδρομη μονο και μονο για να βλεπω αγωνες σε HD. δειχνει και στα Supersport SD καναλια μπαλα αλλα τι να το κανω. συγκεκριμενα τα 4 πρωτα καναλια HD εχουν το προβλημα και πρεπει να το διορθωσουν ο κοσμος να χαλασει. ας αλλαξουν δορυφορο. να πανε στο Hotbird. αρκει να εχουμε σταθερο σημα 24 ωρες το 24ωρο.

Μου απάντησαν στο e-mail που τους έστειλα και μου είπαν οτι είναι πρόβλημα του δορυφόρου Eutelsat W2 16° που αυτή η συχνότητα είναι "αδύναμη". Έχουν ζητήσει απο την εταιρία διαχείρισης του Eutelsat W2 την αλλαγη της συχνότητας αυτής με μια καινούρια η οποία δε θα έχει πρόβλημα. Αυτή η συχνότητα μου είπαν ότι είναι συχνότητα έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή για προσωρινή χρήση.

Ελπίζω να λύσουν σύντομα το πρόβλημα.

μπραβο φιλε καλα εκανες και εστειλες. την αλλη φορα πες τους να παντρεψουν με κατι αλλο την καρτα τους και οχι με τον δεκτη..

μπραβο φιλε καλα εκανες και εστειλες. την αλλη φορα πες τους να παντρεψουν με κατι αλλο την καρτα τους και οχι με τον δεκτη..

Όντως, αυτή θα ήταν και η καλύτερη λύση, γιατί αυτό το "πάντρεμα" έχει αποτρέψει πολλούς, από το να γίνουν συνδρομητές του πακέτου (για το HD εννοώ φυσικά), αφού με μια προσθήκη cam conax με τη συνδρομητική κάρτα σε οποιονδήποτε HD δέκτη θα ήταν δυνατή η παρακολούθησή του από όποιον ενδιαφερόταν. Έτσι νομίζω ότι και οι συνδρομητές θα ήταν περισσότεροι. Αυτή είναι, όμως, η πολιτική που ακολουθούν πολλά συνδρομητικά πακέτα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

Όντως, αυτή θα ήταν και η καλύτερη λύση, γιατί αυτό το "πάντρεμα" έχει αποτρέψει πολλούς, από το να γίνουν συνδρομητές του πακέτου (για το HD εννοώ φυσικά), αφού με μια προσθήκη cam conax με τη συνδρομητική κάρτα σε οποιονδήποτε HD δέκτη θα ήταν δυνατή η παρακολούθησή του από όποιον ενδιαφερόταν. Έτσι νομίζω ότι και οι συνδρομητές θα ήταν περισσότεροι. Αυτή είναι, όμως, η πολιτική που ακολουθούν πολλά συνδρομητικά πακέτα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

αυτό το κάνουν για να μπλοκάρουν το cardsharing και το έχουν καταφέρει νομήζω...

Έχουν κι αυτοί καποιο δικιο εδω που τα λεμε διοτι με το card sharing εχαναν πολλα λεφτα. Εγω παντως παιδια πιστευω πως αξιζει 100% τα λεφτα του το πακετο. Τα κανάλια HD απλά δεν παιζονται. Βλεπεις μπαλα σαν να εισαι μεσα στο γηπεδο. Προχθες ειδα και MotoGP για πρωτη φορα σε HD. Απόλυτη μαγεία. Το πακέτο κοστίζει περίπου 22 /μήνα. Σε σχέση με την ακατανόμαστη Νov@ που εχει ακόμα δεκτη με scart και σκας και 60 /μήνα, ειναι αιωνες μακρια. Αξίζει ακόμα και με το "παντρεμα" που εχουν κανει.

Δίκιο μπορεί να έχουν, αυτοί και όλοι οι άλλοι providers, αλλά δεν είναι σωστό (για μένα). Σε αναγκάζουν να πάρεις το δικό τους δέκτι σ'αρέσει δε' σαρέσει...
Δηλαδή αν θα ήθελε κάποιος να αποκτήσει 5-6 συνδομητικά μπουκέτα πρέπει να έχει για το καθένα μπουκέτο ΚΑΙ το δέκτι του. Απαράδεκτο!!!
Για αυτό βγήκε και το sharing

PS
edit. Τα ιταλικά (SKY) έχουν καλύτερη ανάλυση

Last edited: