DigitAlb HD

Re: DIGITALB HD

Πάντως παιδια ετσι και ειχε το ελληνικο πρωταθλημα και με επιλογη ελληνικου ήχου τοτε θα της εκλεινε το σπιτι της ακατονομαστης. Θελουν 60 οι απατεωνες και για HD ουτε λογος. Πρωτα το κοβω να γινουν HD τα ελευθερα και μετα η ακατανομαστη. Φταιμε κι εμεις ομως που παμε και κανουμε συνδρομες σ'αυτους τους απατεωνες.

Ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει το Tring και απ' ότι ακούγεται σύντομα θα ανεβάσει και HD κανάλια...

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

ZDF HD , Das Erste HD και EinsfestivalHD είναι τα κανάλια που δεν δείχνει ο KAON . Δεν έχει βγει μέχρι τώρα κάποιο firmware update που να διορθώνει το πρόβλημα αυτό , αντιθέτως με κάποιο update χάλασαν αφού προηγουμένως τα έδειχνε κανονικά . Να θυμίσω ότι η συσκευή είναι ουσιαστικά άχρηστη αν σου τελειώσει η συνδρομή αφού κλειδώνει ( έχω ακούσει ότι τα τελευταία μοντέλα δεν κλειδώνουν πάντως η δικιά μου που αγοράστηκε πριν ένα χρόνο κλείδωσε ).

Αυτό σημαίνει ότι εσκεμμένα τα έχουν κλειδώσει. Μεγάλη απατεωνιά και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπήκαν σε αυτήν την διαδικασία.

Ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει το Tring και απ' ότι ακούγεται σύντομα θα ανεβάσει και HD κανάλια...

Μια χαρά το tring, απαραίτητη προυπόθεση βέβαια είναι ο αγώνας να καλύπτεται απο HD κάμερες. Παρά το ότι το van του Nova sport γράφει HD, μόνο HD δεν είναι η εικόνα του.

Mundial δεν δείχνει το πακέτο ε?

Με τον ΚΑΟΝ HD ποιά FTA που δείχνουν μπορούμε να πιάσουμε (ανεξαρτήτως δορυφόρου)??

Mundial δεν δείχνει το πακέτο ε?

Με τον ΚΑΟΝ HD ποιά FTA που δείχνουν μπορούμε να πιάσουμε (ανεξαρτήτως δορυφόρου)??

γιατί δεν δείχνει?

Ωχ! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι!
:Banane0::award::ernaehrung004::award::Banane0:

μπορει ρε παιδια ν μ πει καποιοσ τι θα γινει με τα 4 καναλια hd του πακετου?μονο το μεσημερι εχουν σημα!ολη την υπολοιπη μερα δεν εχουν καθολου σημα!

μπορει ρε παιδια ν μ πει καποιοσ τι θα γινει με τα 4 καναλια hd του πακετου?μονο το μεσημερι εχουν σημα!ολη την υπολοιπη μερα δεν εχουν καθολου σημα!
Το DigitAlb έχει κάνει αίτημα στην EUTELSAT να μεταφερθούν σε άλλη ισχυρότερη συχνότητα.

Μακάρι γιατι είναι κοροιδία αυτο που γίνετε εδώ και τόσους μήνες:rifle:

Μακάρι γιατι είναι κοροιδία αυτο που γίνετε εδώ και τόσους μήνες:rifle:
κι εμενα μου κανουν προβληματα μερικες φορες αλλα τις τελευταιες μερες παιζουν μια χαρα. εχω βεβαια πιατο 1,10 x 1,20. Ξερει κανεις τι γινεται με το Wimbledon? Πόσους αγώνες δείχνουν ταυτόχρονα σε HD? Στη Nov@ θυμαμαι δειχνουν 3 αγώνες ταυτόχρονα. Στο Digitalb ποσους δειχνουν σε HD?

Απ'οτι είδα χθες ζητουσαν να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να ξαναπεραστουν τα καναλια Nat. Geo. HD, HD1, HD2 και HD3. Μάλλον τους αλλάξανε συχνότητα και δε θα εχουν προβληματα πλεον (ελπίζω).

τωρα παιδια πιανουν καλυτερα γιατι ενδιφερομαι να παρω μια καρτα γιασ τα hd κυριως

τωρα παιδια πιανουν καλυτερα γιατι ενδιφερομαι να παρω μια καρτα γιασ τα hd κυριως

Για τα HD δεν υπάρχει σκέτη κάρτα, σου δίνουν υποχρεωτικά πακέτο τον δέκτη τους με παντρεμένη κάρτα

δεν εχω προβλημα ουτως ενας υπαλληλος του πατερα μου απο κει θα την παρει!Απλα με ενδιαφερει να τα πιανω σωστα

Ωραια γιατι πηρα τον argus που εχει cam conax να μην παει χαμενος
Πρεμιερ λιγκ με ενδιαφερει τι λεει η εικονα απο hd?