εσενα ειναι παντρεμενη με τον kaonεμενα δεν παιζει η καρτα στο commander ουτε σε Dual CA
απο την στιγμη που εγινε το παντρεμα με τον kaon δεν παιζει πουθενα αλλουεγω νομιζα μονο με τα HD καναλια. και οτι ολα τα αλλα θα επαιζαν οπουδηποτε!
και κατι αλλο. αν το συνδρομητικο του οτε ειναι σε conax (λεμε τωρα) θα την διαβαζει ο ΚΑΟΝ ή μονο DIGITALB και μονο;
thnx ! Θα δοκιμάσω και στον qboxhd και θα γράψω τα αποτελέσματα...
η Ethernet που χρησιμευει;
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος είναι αν ο HD δέκτης τους σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα SD αν δεν έχεις HDTV
και μήπως τα HD κανάλια “παίζουν” σε CRT τηλεόραση.
Η τίμη που πήρα σήμερα από το κατάστημα στην Πανεπιστιμίου είναι 330ε για το πλήρες HD και 100ε ο δέκτης και σαν προσφορά αν πάρεις και τα 2 400ε.
Κρίμα που δεν υπάρχει δυνατότητα για σκέτο SuperSport HD.
μπορεις να δεις και τα SD καναλια ακομη και σε CRT tv,για 2 δωματια μονο με video sender το ιδιο καναλι ο δεκτης που δηνουν ειναι KAONΑυτήν την στιγμή εχω συνδρομή μόνο για τα 5 κανάλια SuperSprot η οποία λήγει σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Θέλω να ανανεώσω σε HD αν και ακόμα δεν έχω HDTV αλλά καθώς είναι στα σχέδια μέχρι το τέλος του έτους και καθώς αργότερα δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης από SD σε HD πρέπει να πάω αναγκαστικά για το πλήρες πακέτο HD.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος είναι αν ο HD δέκτης τους σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα SD αν δεν έχεις HDTV και μήπως τα HD κανάλια “παίζουν” σε CRT τηλεόραση.
Επίσης στην περίπτωση που θέλεις να δεις σε 2 δωμάτια τι επιλογές υπάρχουν?
Μήπως ξέρετε ποιον ακριβός δέκτη δίνουν ?
Η τίμη που πήρα σήμερα από το κατάστημα στην Πανεπιστιμίου είναι 330ε για το πλήρες HD και 100ε ο δέκτης και σαν προσφορά αν πάρεις και τα 2 400ε.
Κρίμα που δεν υπάρχει δυνατότητα για σκέτο SuperSport HD.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.