DigitAlb HD

Re: Απάντηση: DIGITALB HD

εγω νομιζα μονο με τα HD καναλια. και οτι ολα τα αλλα θα επαιζαν οπουδηποτε!
απο την στιγμη που εγινε το παντρεμα με τον kaon δεν παιζει πουθενα αλλου

Απάντηση: DIGITALB HD

και κατι αλλο. αν το συνδρομητικο του οτε ειναι σε conax (λεμε τωρα) θα την διαβαζει ο ΚΑΟΝ ή μονο DIGITALB και μονο;

Απάντηση: DIGITALB HD

και κατι αλλο. αν το συνδρομητικο του οτε ειναι σε conax (λεμε τωρα) θα την διαβαζει ο ΚΑΟΝ ή μονο DIGITALB και μονο;

Aν ο ΟΤΕ αποφασίσει να πάει σε πάντρεμα κάρτας - δέκτη, τότε μάλλον θα παίζει μόνο στον ιδιοκτησιακό δέκτη, που θα αποφασίσει να προτείνει ο ΟΤΕ.

Re: DIGITALB HD

βάλε τι κάρτα σου σε modula conax η σε δεκτη με ενσωματωμένο conax μονο έτσι θα άνοιξη

με τα αγγλικά τι παιζει τώρα ???
Να μπορούμε τουλάχιστον κάτι να καταλαβαίνουμε από τον σχολιασμό!

αγγλικά φίλε παίζουν στα μισά ματς περίπου απ'ότι έχω δει,
στα υπόλοιπα ή ήχος γηπέδου ή γλώσσα της χώρας που βλέπεις το ματς (π.χ. στο πόρτο - σπόρτινγκ προχθές είχε πορτογάλο) ή... αλβανός :D

ισως για αναβαθμισεις η δυκτιο εντος της οικιας με δευτερο ιδιο δεκτη??:chinscratch:

Αυτήν την στιγμή εχω συνδρομή μόνο για τα 5 κανάλια SuperSprot η οποία λήγει σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Θέλω να ανανεώσω σε HD αν και ακόμα δεν έχω HDTV αλλά καθώς είναι στα σχέδια μέχρι το τέλος του έτους και καθώς αργότερα δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης από SD σε HD πρέπει να πάω αναγκαστικά για το πλήρες πακέτο HD.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος είναι αν ο HD δέκτης τους σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα SD αν δεν έχεις HDTV και μήπως τα HD κανάλια “παίζουν” σε CRT τηλεόραση.
Επίσης στην περίπτωση που θέλεις να δεις σε 2 δωμάτια τι επιλογές υπάρχουν?
Μήπως ξέρετε ποιον ακριβός δέκτη δίνουν ?

Η τίμη που πήρα σήμερα από το κατάστημα στην Πανεπιστιμίου είναι 330ε για το πλήρες HD και 100ε ο δέκτης και σαν προσφορά αν πάρεις και τα 2 400ε.

Κρίμα που δεν υπάρχει δυνατότητα για σκέτο SuperSport HD.

πολύ ενδιαφέρον βρίσκω το ποστ σου φίλε,
λίγο καιρό ασχολούμαι με το... άθλημα,
θα επιχειρήσω να σου απαντήσω πάντως,
έχω κάποιες γνώσεις μετά από αρκετό διάβασμα

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος είναι αν ο HD δέκτης τους σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα SD αν δεν έχεις HDTV

πιστεύω πως ναι, φυσικά, θα βλέπεις 5 κανάλια νομίζω sd και 2 hd (όταν αποκτήσεις HDTV),
εξάλλου δεν παίζουν τα πάντα σε hd, είναι τόσες πολλές οι μεταδόσεις μερικές φορές και τα hd κανάλια δεν επαρκούν

και μήπως τα HD κανάλια “παίζουν” σε CRT τηλεόραση.

αυτή την ερώτηση την είχα κι εγώ,
πάλι πάντως πιστεύω πως ναι,
αν ο δέκτης έχει δυνατότητα για hd, γιατί να μην παίζουν;
απλά δεν θα έχεις την ίδια καλή εικόνα φυσικά

Η τίμη που πήρα σήμερα από το κατάστημα στην Πανεπιστιμίου είναι 330ε για το πλήρες HD και 100ε ο δέκτης και σαν προσφορά αν πάρεις και τα 2 400ε.

για το τελευταίο θα συμφωνήσω απόλυτα,
κι εγώ θα το θελα, κριμα όντως,
αλλά προσωπικά βολεύομαι και με το sd για την ώρα,
αν κ έχω την εντύπωση ότι με την "νέα τάξη πραγμάτων" στα τηλεοπτικά (hd) θα διατίθενται μόνο hd πακέτα;

Αυτήν την στιγμή εχω συνδρομή μόνο για τα 5 κανάλια SuperSprot η οποία λήγει σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Θέλω να ανανεώσω σε HD αν και ακόμα δεν έχω HDTV αλλά καθώς είναι στα σχέδια μέχρι το τέλος του έτους και καθώς αργότερα δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης από SD σε HD πρέπει να πάω αναγκαστικά για το πλήρες πακέτο HD.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος είναι αν ο HD δέκτης τους σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα SD αν δεν έχεις HDTV και μήπως τα HD κανάλια “παίζουν” σε CRT τηλεόραση.
Επίσης στην περίπτωση που θέλεις να δεις σε 2 δωμάτια τι επιλογές υπάρχουν?
Μήπως ξέρετε ποιον ακριβός δέκτη δίνουν ?

μπορεις να δεις και τα SD καναλια ακομη και σε CRT tv,για 2 δωματια μονο με video sender το ιδιο καναλι ο δεκτης που δηνουν ειναι KAON