DigitalWorld HDT-150

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Σκεφτομαι να αγορασω αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Har...h-700-16GB-USB-3-0-Flash-Black-TS16GJF700.htm

θα ειναι ομως συμβατο λογω οτι ειναι USB 3.0 ?
Και γενικοτερα ολες οι συσκευες θα το αναγνωριζουν?
Καλέ!
Μάθετε να διαβάζετε και λίγο παρακάτω από τον τίτλο! (ναι! είναι από την σελίδα που μόλις έκανες link)
Απόλυτα συμβατό με την έκδοση Hi-Speed USB 2.0 (backwards compatible)

Απλά η μέγιστη ταχύτητα του USB 2.0 είναι 60MB/sec, οπότε δεν θα φτάσει τα 70MB/sec στην ανάγνωση.

Last edited:
Re: Digital World HDT-150 - Review

θα ειναι ομως συμβατο λογω οτι ειναι USB 3.0 ?

Φυσικα, καθε εξελιξη της τεχνολογιας ειναι και ολες οι προηγουμενες μαζι. Απλα το μεγιστο ειναι USB 3.0
Παντως με 15 ευρω παραπανω περιπου αγοραζεις εξ.σκληρο 320GB.

Εγω δεν εχω καταλαβει απολυτα το PVR. Δοκιμασα να προγραμματησω εγγραφη μεσω EPG για μια εκπομπη και μετα εφυγα κλεινοντας το δεκτη. Οταν γυρισα δεν υπηρχε τιποτα.
Οταν προγραμματιζω εγγραφη στην τελευταια επιλογη εχει να διαλεξω αναμεσα σε "Προεπισκοπηση ή Εγγραφη"
Το ειχα αφησει σε "Προεπισκοπηση" με σηματακι ενα ρολοϊ ενω η εγγραφη εχει σημα την κλασσικη κοκκινη βουλα.
1. Ο δεκτης μπορει να ανοιξει μονος του;
2. Ποια η διαφορα αναμεσα στις 2 επιλογες;
3. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να γραψω ενα προγραμμα οταν δεν ειμαι σπιτι;
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Εγω δεν εχω καταλαβει απολυτα το PVR. Δοκιμασα να προγραμματησω εγγραφη μεσω EPG για μια εκπομπη και μετα εφυγα κλεινοντας το δεκτη. Οταν γυρισα δεν υπηρχε τιποτα.
Οταν προγραμματιζω εγγραφη στην τελευταια επιλογη εχει να διαλεξω αναμεσα σε "Προεπισκοπηση ή Εγγραφη"
Το ειχα αφησει σε "Προεπισκοπηση" με σηματακι ενα ρολοϊ ενω η εγγραφη εχει σημα την κλασσικη κοκκινη βουλα.
1. Ο δεκτης μπορει να ανοιξει μονος του;
2. Ποια η διαφορα αναμεσα στις 2 επιλογες;
3. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να γραψω ενα προγραμμα οταν δεν ειμαι σπιτι;
Ευχαριστω
Αφού τον είχες αφήσει σε προεπισκόπηση κι όχι σε εγγραφή πως να έγραφε αυτό που έβαλες; η προεπισκόπηση είναι απλά για να ανοίγει να σου υπενθυμίσει κάτι που θες να δεις. Οπότε συνοπτικά 1) βάζεις το πρόγραμμα με mode "εγγραφή", 2)κλείνεις το δέκτη ή και ανοιχτό να τον αφήσεις το ίδιο είναι νομίζω, 3)Ο δέκτης την ώρα που χεις προγραμματίσει ανοίγει η συσκευή μόνη της και ξεκινάει την εγγραφή στην ώρα που έχεις βάλει. 4) γράφει το πρόγραμμα και 5) ξανακλείνει μπαίνοντας σε stand by μόλις τελειώσει η εγγραφή.

Last edited:

Ευχαριστω, νομιζω καταλαβα τωρα. Απλα δεν ειχα δει οτι ειχα επιλογη για εγγραφη.Μετα το ειδα οτι ηταν στην προεπισκοπηση. Επειδη ειχε μπει στην λιστα με τις εγγραφες δεν εδωσα σημασια. Σημερα δοκιμασα να γραψω το επομενο προγραμμα με ανοιχτο δεκτη και ολα καλα. Αφου ανοιγει και μονος του μιλαμε για εξαιρετικο δεκτη. Δουλευει και το αναλογικο σε stand by mode που ειχατε αναφερει στα αρνητικα, μαλλον με το νεο firmware εφτιαξε. Αν ηταν και λιγο πιο γρηγορος στις εντολες του τηλεκοντρολ θα μιλαγαμε για οτι καλυτερο υπαρχει..

Καλησπέρα. Έγινα κάτοχος του δέκτη εδώ και λίγες μέρες και αντιμετωπίζω την εξής δυσκολία.Το συνδέω μέσω usb με το κινητό μου(το οποίο βάζω σε λειτουργία mass storage και το αναγνωρίζει ως fat32) και ενώ παίζει mp3 και φωτογραφίες κανονικά δε μου ανοίγει κανένα αρχείο βίντεο. Έχω δοκιμάσει .avi, .mp4, .mkv και άλλες φορές γράφει ότι δεν υποστηρίζεται και άλλες κάνει επανεκκίνηση ο δέκτης. Χρειάζεται να κάνω κάποια μετατροπή στον τύπο των αρχείων ή είναι πρόβλημα; Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με usb stick για να είμαι 100% σίγουρος

Με κινητό ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί....πρωτοτύπησες !!!!:D

Δοκίμασε με στικ...

Τον πήρα και εγώ το Σάββατο από τον "δικό" μας άνθρωπο (άψογη συνεννόηση και εξυπηρέτηση). Μόλις σήμερα κατάφερα να τον συνδέσω και οι πρώτες εντυπώσεις θα ακολουθήσουν μόλις σχηματίσω μια καλύτερη εικόνα.

Τον πήρα και εγώ το Σάββατο από τον "δικό" μας άνθρωπο (άψογη συνεννόηση και εξυπηρέτηση). Μόλις σήμερα κατάφερα να τον συνδέσω και οι πρώτες εντυπώσεις θα ακολουθήσουν μόλις σχηματίσω μια καλύτερη εικόνα.

Όταν λες "δικό " μας άνθρωπο υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ;

Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις :

- Εμφάνιση, κατασκευή - Ικανοποιητική και ίσως και καλύτερη από ίδιας οικονομικής κατηγορίας δέκτες.
- Remote Control - Καλό μέγεθος, και ικανοποιητική εμβέλεια, αρκετά καλή κατανομή των πλήκτρων
- Μενού ρυθμίσεων - Δεν λείπει κάποια επιλογή, σχεδιασμός στα ίδια επίπεδα με τον ανταγωνισμό.
- PVR - λίγες δοκιμές που έκανα δουλεύει μια χαρά και δημιουργεί αρχεία με extension ts.
- Δέκτης - Ερχόμαστε τώρα και στην ουσία. Δοκίμασα τον δέκτη σε 3 διαφορετικές εγκαταστάσεις,

1. Χαλάνδρι (λήψη με οπτική επαφή σε Υμηττό με κεραία χωρίς ενισχυτή και πολύ καλό σήμα, άριστη λήψη όλων των αναλογικών) - Αποτέλεσμα : κανένα πρόβλημα & στα 2 μπουκέτα της ΕΡΤ και της Digea.

2. Αγ. Παρασκευή (λήψη με οπτική επαφή σε Πάρνηθα με κεντρική εγκατάσταση κεραίας + ενισχυτή σε πολυκατοικία, άριστη λήψη όλων των αναλογικών) - Αποτέλεσμα : λήψη των 2 μπουκέτων της ΕΡΤ και καθόλου της Digea.

3. Βύρωνας (λήψη με οπτική επαφή σε Υμηττό με κεντρική εγκατάσταση κεραίας + ενισχυτή σε πολυκατοικία, άριστη λήψη όλων των αναλογικών στις άκρες της μπάντας των UHF, μέτρια λήψη στη μέση της μπάντας) - Αποτέλεσμα : κανένα πρόβλημα & στα 2 μπουκέτα της ΕΡΤ και της Digea.

Το περίεργο είναι ότι στην 2η εγκατάσταση που υπάρχουν και τηλεοράσεις με ενσωματωμένους δέκτες MPEG4 έχουμε ανάποδη συμπεριφορά όσον αφορά στην Digea και στο μπουκέτο ET1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΒΟΥΛΗ. Δηλαδή ενώ ο δέκτης HDT-150 δείχνει τα (+) & ET1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΒΟΥΛΗ με ποιότητα σήματος περίπου 60% δεν δείχνει καθόλου την Digea. Οι τηλεοράσεις δείχνουν τα (+) και την Digea με ποιότητα περίπου 60% και καθόλου τα ET1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΒΟΥΛΗ.

Καλησπέρα. Έγινα κάτοχος του δέκτη εδώ και λίγες μέρες και αντιμετωπίζω την εξής δυσκολία.Το συνδέω μέσω usb με το κινητό μου(το οποίο βάζω σε λειτουργία mass storage και το αναγνωρίζει ως fat32) και ενώ παίζει mp3 και φωτογραφίες κανονικά δε μου ανοίγει κανένα αρχείο βίντεο. Έχω δοκιμάσει .avi, .mp4, .mkv και άλλες φορές γράφει ότι δεν υποστηρίζεται και άλλες κάνει επανεκκίνηση ο δέκτης. Χρειάζεται να κάνω κάποια μετατροπή στον τύπο των αρχείων ή είναι πρόβλημα; Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με usb stick για να είμαι 100% σίγουρος
Τελικά με σκληρό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν και έχω μια απορία: οι υπότιτλοι φαίνονται αρκετά μικροί ακόμα και στο μεγάλο μέγεθος. Μήπως φταίει η κωδικοποιήση; Έχω δοκιμάσει μόνο με .srt , όχι ακόμα με .sub

το ιδιο καιεγω με υποτιτλους. μηπως με καποιο firmware update βγαλουν και αλλη μια επιλογη για πιο μεγαλους

ρε παιδια το δικο μου πρεπει να ειναι στοιχειωμενο !! το κλεινω συνεχεια(stand by) kai meta απο 1-3 5 ώρες ανοιγει μονο του. μηπως εχει καποιο προβλημα και γιαυτο δεν μου περναει και ψηφιακα τον ηχο στον ενισχυτη μου απο τις ματροσκες ???

Παιδιά σήμερα ο συγκεκριμένος αντικατέστησε τον περιβόητο F&U και είμαι τρισευτυχισμένος !
Ζουζουνάκι -- Παρ'όλο που έχω ενεργοποιημένους υπότιτλους κτλ κτλ , όταν ξεκινά μια ταινία πρέπει να πατήσω το κουμπί Sub [πέρασα το τελευταίο Firmware που βρήκα εδώ :) ]

Κι άλλο ζουζούνι - Μετά τις εγγραφές ή την παρακολούθηση βίντεο , για κάποιο περίεργο λόγο το EPG γυρίζει στα Αγγλικά [λύνεται με επανεκκίνηση :D] :P

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Έχε υπόψιν σου ότι η έκδοση Φεβρουαρίου 2010, δεν παρουσιάζει κανένα από τα δύο bugs... Ευτυχώς δεν έκανα update... :D

Re: Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Έχε υπόψιν σου ότι η έκδοση Φεβρουαρίου 2010, δεν παρουσιάζει κανένα από τα δύο bugs... Ευτυχώς δεν έκανα update... :D
Αν θυμάμαι καλά όμως , είχε πρόβλημα είτε στο Loop Through είτε στο PVR :) Εξ'άλλου δεν είναι τόοοσο ενοχλητικά προβλήματα μπροστά σ'αυτά που κάνει , απλά τα αναφέρω. Αν μπεις στο post του ... ανταγωνιστικού δέκτη που είχα [ :) ] θα δεις τι τράβηξα :bigcry::bigcry::drummer: