DigitalWorld HDT-150

Απάντηση: Digital World HDT-150 - Review

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται και πώς ασφαλής κατάργηση usb flash.Δεν έχω μπορέσει να το βρω.

Re: Digital World HDT-150 - Review

Δεν εχει τετοια λειτουργια στο menu αν θυμαμαι καλα.Εγω τον σβηνω για να βγαλω το usb.

Εγώ προς το παρών που έχω ένα στικάκι 6GB το τραβάω και το βγάζω. Δεν έχει μέσα τίποτα που να φοβαμαι μήπως χάσω.
Εάν καρφώσω σκληρό, τότε και εγώ θα το σβήνω πριν τον βγάλω.

Έχω έναν F&U. Έχω επίσης έναν XORO που εκτός από το δικό του λογισμικό, έχω δοκιμάσει λογισμικό από άλλους τρείς δέκτες κλώνους. Άρα 1+1+3=5. Δηλαδή είναι σαν να έχω δοκιμάσει 5 δέκτες. Σε όλους πάντα βγάζω το USB στικ που χρησιμοποιώ έν ψυχρώ και με τον δέκτη σε λειτουργία. Απλώς έχω βγει από τους φακέλους και είμαι στα κανάλια. Σε όλους βγαίνει ένα παράθυρο οτι τό μέσο USB έχει αφαιρεθεί και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα ούτε στον δέκτη, ούτε σε κσνένα αρχείο του στικ.

Γεια χαρά,
απόκτησα τον Digital World 150, είμαι στις πρώτες δοκιμές και εντυπώσεις.

Μία ερώτηση: ξέρει κάποιος αν υπάρχει service/κρυφό menu για περισσότερες ή για πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις?

Για όποιον ενδιαφέρεται αναγνωρίζει/διαβάζει/γράφει στο ADATA S102 16GB USB 3.0 flashάκι http://www.multirama.gr/products/product?pid=0570124&catid=030900 (είχα αμφιβολίες αν θα ήταν συμβατό).

Όλα τα usb 3.0 δουλεύουν και είναι συμβατά με usb 2.0.

καλησπερα σε ολους!χρειαζομαι τη βοηθεια σας,αγορασα το συγκεκριμενο μηχανημα και εχω καποιες ερωτησεις.δοκιμασα να γραψω απο το αποκωδικοποιητη ενα προγραμμα τηλεορασης και οταν εκανα αναπαραγωγη απο το μηχανημα το επαιζε σπαστα κολλουσε.οταν αλλαζω καναλι οι πληροφοριες(καναλιου)μενουν αρκετη ωρα,μπορει να μειωθει η ωρα που μενουν?δοκιμαστηκε με φλασακι 8gb σε fat32.

Last edited:

Με φλασάκι δεν θα έχεις εγγυημένα αποτελέσματα. Το info (εμφάνιση των πληροφοριών) αλλάζει μέσα από το μενού...

με σκληρο δισκο θα σταματησουν τα κολληματα?μηπως φταιει το fat32?μπορεις να μου πεις ακριβως που θα παω στο μενου γιατι εχω φαει ολο το μενου και δεν μπορω να το βρω.

Δεν έχω μπροστά μου το δέκτη και δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι... κάποιο από τα παιδιά θα μας πει...

Κάποια στικ δουλεύουν καλά, άλλα όχι... και ισχύει σε όλους τους δέκτες αυτό, επίγειους και δορυφορικούς. Είναι θέμα usb stick..

Kαλησπερα!
Ως νεος κατοχος κι εγω πλεον παραθετω τις (μαλλον ηδη διατυπωμενες απο αλλους) πρωτες εντυπωσεις μου.
Πληρης συνδεσεων δεκτης, μου θυμιζει το μενου του παρα πολυ τον Χορο 7600 που ειχα (λες και ειναι κλωνοι), αν και εφαγα κανα 10λεπτα τουλαχιστον μεχρι να ταξινομησω τα καναλια με "1,2,3,... κλπ" αντι του "800, 801... κλπ" που ειχε απο μονο του, εκανα αναβαθμιση με το fw 02/2011 που βρηκα (εχασε ολα τα καναλια εννοειται με την αναβαθμιση), χρονος αλλαγης απο 2 εως 4 (!) δευτερα, δεν ξερω αν παιζει ρολο που καποια γειτονικα νουμερα ειναι αρκετα μακρια σε συχνοτητα το ενα με το αλλο ή παιζει κατι αλλο (για αλλαγες μεταξυ mpeg4 καναλιων παντα), ΕΡΤ HD δεν ειδα ακομα απο αυτον (περιμενουμε το Rolan Garros), τελος δοκιμασα ενα .mov 1080p απο φλασακι και επαιξε μια χαρα, με το γνωστο συμπτωμα αν διακοπει η αναπαραγωγη και συνεχιστει μετεπειτα, φαινονται δυο "πληκτρα" (μπλε-πρασινο? δε θυμαμαι τωρα ποια δυαδα ηταν) στο κατω δεξι μερος, παντως και το FF δουλευει και το RW, ελπιζω να μου βγει "σιδερενιο" και οχι σαν τον Xoro που τα 'φτυσε και χωρις χρηση.

Κατι που μου φαινεται περιεργο/ασυνηθιστο ειναι οτι το κοκκινο φωτακι (stand-by ή "τροφοδοσιας" οπως λεει το manual) παραμενει αναμμενο ειτε ειναι σε stand-by ο δεκτης ειτε λειτουργει κανονικα! Δε μου πολυαρεσει για να πω την αληθεια αυτο...

edit: και ενα ακομα περιεργο: Στο ΝΕΤ εμφανιζεται κατω η ενδειξη οτι υπαρχουν υποτιτλοι (!) με μοναδικη δυνατοτητα επιλογης τα ελληνικα (δε νομιζω να εμφανιζεται σε κανενα αλλο καναλι)! Γενικα η μικρη μπαρα info σε καθε καναλι μου φαινεται ομορφη προσθηκη!

Last edited:

ποια φλασακια γραφει κανονικα ξερουμε?με σκληρο δεν θα εχει προβλημα?δοκιμασα και αλλο φλασακι το ιδιο κανει.

για να μεγαλωσουν οι υποτιτλοι τι κανουμε?το εχω βαλει στο μεγαλο μεγεθος και παλι μικροι ειναι.με το update μεγαλωνουν?

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

Δυστυχώς όχι όλα:bigcry:! Ο δικός μου WesternDigital USB3.0 (MyBookEssential3T) ΔΕΝ επικοινωνεί με τον DW HDT-150.

Με το που τον συνδέω, ανάβει η ένδειξη "Loading" στον δέκτη, για 1-2 δευτερόλεπτα, ύστερα εξαφανίζεται και μπλοκάρει το σύμπαν..., ενώ στην οθόνη φιγουράρει φαρδιά πλατιά το λογότυπο του DW.
Το ίδιο ακριβός έκανε και πριν την αναβάθμιση που έκανα (και στα δύο, σκληρό και δέκτη).

Σε στικάκια μου παίζει τα πάντα, ακόμα και 1080p :grandpa:(κοντά 4Giga)!

να ρωτήσω ρυθμίσεις OSD δεν εχει ο δέκτης ?πάνω απο 5 δευτ.

Απάντηση: Re: Digital World HDT-150 - Review

να ρωτήσω ρυθμίσεις OSD δεν εχει ο δέκτης ?πάνω απο 5 δευτ.
Δε πρέπει να έχει και δυστυχώς είναι πολύ εκνευριστικό γιατί όταν αλλάζεις κανάλι οι πληροφορίες τρέχον πρόγραμμα και επόμενο παραμένουν για ώρα.

Δυστυχώς ΟΧΙ. Αγόρασα από ΠΛΑΙΣΙΟ τον TRANSCEND STOREJET 640GB USB3.0 και δεν τον βλέπει. Τον άλλαξα με τον TRANSCEND STOREJET 750GB USB2.0 και όλα καλά.

Αναμένουμε καινούργιο firmware, τα θεματάκια που υπάρχουν έχουν δοθεί στον κατασκευαστή για διόρθωση....

υ.γ. μη με ρωτήσετε το πότε θα το έχουμε, δεν γνωρίζω...:D