Re: Digital World HDT-150 - Review
Kαλησπερα!
Ως νεος κατοχος κι εγω πλεον παραθετω τις (μαλλον ηδη διατυπωμενες απο αλλους) πρωτες εντυπωσεις μου.
Πληρης συνδεσεων δεκτης, μου θυμιζει το μενου του παρα πολυ τον Χορο 7600 που ειχα (λες και ειναι κλωνοι), αν και εφαγα κανα 10λεπτα τουλαχιστον μεχρι να ταξινομησω τα καναλια με "1,2,3,... κλπ" αντι του "800, 801... κλπ" που ειχε απο μονο του, εκανα αναβαθμιση με το fw 02/2011 που βρηκα (εχασε ολα τα καναλια εννοειται με την αναβαθμιση), χρονος αλλαγης απο 2 εως 4 (!) δευτερα, δεν ξερω αν παιζει ρολο που καποια γειτονικα νουμερα ειναι αρκετα μακρια σε συχνοτητα το ενα με το αλλο ή παιζει κατι αλλο (για αλλαγες μεταξυ mpeg4 καναλιων παντα), ΕΡΤ HD δεν ειδα ακομα απο αυτον (περιμενουμε το Rolan Garros), τελος δοκιμασα ενα .mov 1080p απο φλασακι και επαιξε μια χαρα, με το γνωστο συμπτωμα αν διακοπει η αναπαραγωγη και συνεχιστει μετεπειτα, φαινονται δυο "πληκτρα" (μπλε-πρασινο? δε θυμαμαι τωρα ποια δυαδα ηταν) στο κατω δεξι μερος, παντως και το FF δουλευει και το RW, ελπιζω να μου βγει "σιδερενιο" και οχι σαν τον Xoro που τα 'φτυσε και χωρις χρηση.
Κατι που μου φαινεται περιεργο/ασυνηθιστο ειναι οτι το κοκκινο φωτακι (stand-by ή "τροφοδοσιας" οπως λεει το manual) παραμενει αναμμενο ειτε ειναι σε stand-by ο δεκτης ειτε λειτουργει κανονικα! Δε μου πολυαρεσει για να πω την αληθεια αυτο...
edit: και ενα ακομα περιεργο: Στο ΝΕΤ εμφανιζεται κατω η ενδειξη οτι υπαρχουν υποτιτλοι (!) με μοναδικη δυνατοτητα επιλογης τα ελληνικα (δε νομιζω να εμφανιζεται σε κανενα αλλο καναλι)! Γενικα η μικρη μπαρα info σε καθε καναλι μου φαινεται ομορφη προσθηκη!