Με τι ρύθμιση ήχου δοκίμασες την ταινία; PCM φαντάζομαι.
Αν δεν έχει επιλογή ΡΜΤ, έχε το νου σου μήπως χάσει την σειρά των καναλιών.
Τον σειριακό αριθμό λογικά τον γράφει στο κουτί ή στον δέκτη. Δε νομίζω να υπάρχει σε κάποιο μενού.
ο δέκτης έχει πάνω του ένα αυτοκόλλητο με το serial number.
Αν ο σειριακός σου δεν είναι από HDT990140600001 έως HDT990140606062 τότε κατέβασε την αναβάθμιση
Τότε φαίνεται οτι όντως δεν παίζει AC3, δυστυχώς.Με PCM δοκίμασα. Αλλά και σε RAWεύτερο και σε Εκτός Λειτουργίας δεν έχει ήχο.
Εντάξει είσαι τότε.Επιλογή ΡΜΤ δεν βρήκα να έχει εκτός αν εννοείς την Αυτόματη ανανέωση καναλιών που είναι στο εκτός.
Τα κανάλια είναι μέχρι τώρα στη σειρά που τα έβαλα από την αρχή.
Τότε φαίνεται οτι όντως δεν παίζει AC3, δυστυχώς.
Αυτό το "RAWεύτερο" τι είναι; Έτσι το γράφει;![]()
Μήπως δεν διάβασες αυτό το μήνυμα;Αυτό το λογισμικό ΔΕΝ πρέπει να φορτωθεί σε δέκτες με σειριακό αριθμό από HDT990140600001 έως HDT990140606062.
Προτού τον κάνεις update τσεκάρισες αν ο σειριακός σου δεν είναι από HDT990140600001 έως HDT990140606062 όπως είπανε παραπάνω?καλησπέρα .χαιρετώ την παρέα ! Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου για αυτόν τον δέκτη !! Έκανα update και μετά το τέλος του η tv έμεινε χωρίς εικόνα και απλά βλέπω μόνο το λαμπάκι του πράσινο !! Τον έβγαλα από το ρεύμα αλλά πάλι τίποτα !! Ξέρουμε τι μπορεί να έχει γίνει ? Υπάρχει λύση επαναφοράς του δέκτη στην προηγούμενη κατάσταση ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.