Βαγγέλη χρειάζεται όμως και προ ....
Στο μεταξυ ανακάλυψα ότι:
α. Τα ηχειά της τηλεόρασης έιναι εξαιρετικά
β. Βλέπω κυρίως ΝΟΒΑ
γ. Δεν προτίθεμαι να κάνω το σπίτι μακαρονάδα (απο τα καλώδια) για να ακουω 3 φορές τον μήνα full surround μπρος πισω κλπ κλπ
Συμπερασμα, δεν θέλω χοουμ σινεμα.
Το budget είναι 1500 - 1700 μαξ. Ο πωλητης εμένει στον DENON λέγοντας ότι είναι πολύ καλό μηχάνημα, εναλλακτικα σε δικαναλο, προτείνει τον ROTEL RA 1070.
1. Συχναζεις στον Κωτσοβολο ε?
2. Τα ηχεια ειναι πολυ καλα, εχω τα 685. Πολυ καθαρα πριμα, τα δικα σου φανταζομαι θα εχουν και πολυ καλο μπασο
3. Με τοσα χρηματα, παιρνεις οντως πολυ καλο μηχανημα, αλλα εχεις απειρες επιλογες, τοσες που ο Κωτσοβολος δε σε καλυπτει, ουτε οι πωλητες με τους οποιους μιλησες.
4. Ο Cambridge Audio 840, (εμενα προσωπικα) μου εχει μεινει απωθημενο, γιατι τελικα δεν τον πηρα, λογω κοστους. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλο εργαλειο, και θα σου μεινουν και λιγα χρηματα να παρεις ενα tuner.
Υποθέτω ότι το πρώτο σημείο της απάντησης σου αποτελεί μια μικρή (την καλύτερη ενδεχομένος?) προσπάθεια για πνεύμα ή χιούμορ.
Παρ'όλ'αυτα να σου απαντήσω, νεαρέ μου φίλε, ότι όχι δεν συχνάζω στον Κωτσόβολο όχι γιατί το θεωρώ υποδεέστερο σαν κατάστημα, αντιθέτως στον τομέα του είναι εξαιρετικό και σίγουρα αποτελεί κρυφό πόθο όλων των λογικά σκεπτόμενων ιδιοκτητών των χαιεντάδικων καταστημάτων στα οποία πιθανώς συχναζεις.
Δεν συχνάζω εκει γιατί απλούστατα όποτε σύνέκρινα τις τιμές του με άλλα καταστήματα, παρατήρησα ότι ήταν πάντοτε ακριβότερα. Υποθέτω κάποιος πρέπει να πληρώσει για τις διαφημίσεις στην τηλεόραση...
Επίσης, μικρέ μου φίλε, δεν θα ζητουσα συμβουλες για κάτι τόσο ειδικό όσο ένας δικάναλος ενισχυτής από τον Κωτσόβολο (δεν νομίζω καν ότι έχουν). Οι συμβουλες που έλαβα και τις οποίες μπορείς να βρεις στην αρχη του thread, τις έλαβα από χαιενταδικο κατάστημα, δεν μου άρεσαν, γιατί είμαι σε μια ηλικία που ξέρω να ξεχωρίζω τις σαχλαμάρες ακόμα και αν έρχονται απο "αυθεντίες" και γι αυτό το λόγω απευθύνθηκα στο φορουμ.
Σε κάθε περίπτωση τη συμβουλή σου δεν την κρίνω κατάληλη για την δική μου περίπτωση μιας και εμένα με ενδιαφέρει να βρω τον καλύτερω δυνατόν ενισχυτη για τα χρήματα που εγώ διαθέτω και δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω με βάση τα απωθημενα των άλλων.
Εγω απο την αλλη επειδη δεν ειμαι τοσο καλος ανθρωπος θα σου πω οτι αν δεν ψωνιζες στον Κωτσοβολο και στον καθε Κωτσοβολο οπως λες θα ηξερες μεχρι τωρα για τι χρηση το θες το μηχανημα και αν ο δικαναλος ειναι προτιμοτερος η οχι απο εναν πολυκαναλο..
ΓΕΙΑ....
Μου αρεσει κι εμενα ο nad αλλα με προβληματιζει που δινει την ιδια ισχυ στα 4και 8 ωμ.Καλη περιπτωση ειναι ο denon
http://www.best-buy.gr/showprod.php?aa=2843
ligo πιο ακριβος .
Κι αυτος εχει ενδιαφερον http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=292&Title=Azur%20840A%20(Version%202)%20Class%20XD%99%20integrated%20amplifier
Επισης τα κινεζικα xindak κλπ.
Τελικά θα πω στη γυναίκα μου να διαλέξει όποιον της αρέσει...:Banane0:
Μάλλον δεν έχεις ακούσει Xindak αγαπητέ! Kαμία σχέση με Αdvance!Aν ανακατεύεις τις γυναίκες με τέτοια πράγματα χάθηκες!
Λοιπόν ο Yamaha που σού πρότεινε ο φίλος παραπάνω είναι ΑΨΟΓΟΣ.
Αν δεν σε πειράζει να ανέβεις σε αυτά τα λεφτά σίγουρα αξίζει.
Αν θέλεις τον απόλυτο value for money δικάναλο ενισχυτή είναι αυτός:
http://www.advance-acoustic.com/en-product.php?id=25
Οδηγεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ και στα λεφτά που κοστίζει δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο.
Και είναι και πανέμορφος! Σίγουρα θα αρέσει και στην γυναίκα σου.
Μάλλον δεν έχεις ακούσει Xindak αγαπητέ! Kαμία σχέση με Αdvance!
Μάλλον δεν έχεις ακούσει Xindak αγαπητέ! Kαμία σχέση με Αdvance!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.