Δικαναλός (?) στα 1500 ευρωπουλα...

Ελειξε !!!!!!! !!!!! :ADFADF1::ADFADF1::Banane0::music-smiley-005::fahne90::2thumb22sup::award::award::award:

Το παρηγγειλα το μασίνη!!! Θα μου πουν τη Δευτέρα πότε θα έρθει!!!

(Ηθελα να δω ποιός πρόσεχε... :smile:)

Τελικά παρήγγειλα τον ROTEL RA 1070 που μου είχαν προτείνει αρχικα.

Οι λόγοι:
Α. Φαινεται γενικά καλό μηχάνημα
Β. Σχετικά καλό τιμή/ποιότητα
Γ. Υπάρχει σε μαύρο
Δ. Κουράστικα να ψάχνω

Ομως ... :bigcry: δεν με έχουν πάρει ακόμα να μου πουν πότε θα είναι σπίτι μου...

Ελπίζω εντός της εβδομάδος και τότε όπως κάθε καλός αβκλαμπίτης πιθανόν θα ποστάρω φωτό/εντυπώεις (όχι τιποπτ'αλλο αλλά χάριν αποδείξεως:coool:)

μια χαρα ειναι ο Rotel
και ειναι και μαυρος που πολυ το γουσταρω αυτο χρωμα

καλοριζικος και καλα ακουσματα!!!

Τους Rotel του έχω μια συμπάθεια. Από τα τιμιότερα μηχανάκια στην αγορά.

Να παινέψουμε λίγο το σπίτι μας...:cool:

Τελικά θα πω στη γυναίκα μου να διαλέξει όποιον της αρέσει...:Banane0:

η πιο σωστη σκεψη
δηλαδη παρακολουθούσα το θεμα με αγωνια τοσο καιρο για να παρεις τελικα ενα μηχανακι που το βρισκεις και στο κωστοβολο;;;
καλα εκανες ειναι καλο μηχανακι, για τα ηχεια ειναι μια χαρα
καλες ακροασεις

Ηρθε στο κατάστημα!!! :ernaehrung004:

Για τεχνικούς όμως λόγους (εχουμε και δουλεια γ..το) θα μου το φέρουν την Πέμπτη... :Banane0:

Οσο για το φίλο με το αιχμηρό σχόλιο για τον κωτσόβολο... Σημασία έχει το ταξίδι και η γνώση που αποκομίσαμε όλοι (η τελος πάντων αυτοί που δεν γνώριζαν) -bye-

Απάντηση: Re: Δικαναλός (?) στα 1500 ευρωπουλα...

(Ηθελα να δω ποιός πρόσεχε... :smile:)

Τελικά παρήγγειλα τον ROTEL RA 1070 που μου είχαν προτείνει αρχικα.

Οι λόγοι:
Α. Φαινεται γενικά καλό μηχάνημα
Β. Σχετικά καλό τιμή/ποιότητα
Γ. Υπάρχει σε μαύρο
Δ. Κουράστικα να ψάχνω

Ομως ... :bigcry: δεν με έχουν πάρει ακόμα να μου πουν πότε θα είναι σπίτι μου...

Ελπίζω εντός της εβδομάδος και τότε όπως κάθε καλός αβκλαμπίτης πιθανόν θα ποστάρω φωτό/εντυπώεις (όχι τιποπτ'αλλο αλλά χάριν αποδείξεως:coool:)

Πολύ ωραίο μηχάνημα θα μείνεις ευχαριστημένος. Εχω κι εγώ ένα ζευγάρι προ και τελικού Rotel και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ηρθε στο κατάστημα!!! :ernaehrung004:

Για τεχνικούς όμως λόγους (εχουμε και δουλεια γ..το) θα μου το φέρουν την Πέμπτη... :Banane0:

Οσο για το φίλο με το αιχμηρό σχόλιο για τον κωτσόβολο... Σημασία έχει το ταξίδι και η γνώση που αποκομίσαμε όλοι (η τελος πάντων αυτοί που δεν γνώριζαν) -bye-

ελπιζω το ταξιδι να μην ηταν μόνο στα ορια του forum και να ακουσες ολα τα μηχανακια που ανεφερες ή τούλαχιστο τα περισσότερα.
αλλιως πηγες με αεροπλάνο...
για τεχνικους λόγους είπες;;;;

μπραβο πολυ καλη η επιλογη σου!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
καλο μηχανημα με πολυ καλο ρευμα.
τον εχω σε ασημι χρωμα περιπου ενα χρονο τωρα, και τον δουλευω για δικαναλο ηχο,και για ενισχυση στα front του πολυκαναλου.
καλοριζικοs και καλεs ακροασειs!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Επειδή κι εγώ ψάχνω δικάναλο για τα ίδια ηχεία (683), ήθελα τις προτάσεις σας για κάποιον που όμως να έχει και είσοδο bypass (main in), ώστε να χρησιμοποιηθεί και στο home cinema ως τελικός.