Έκτωρ Κατσίκης
Supreme Member
Συνέχεια από το post του Οκτωβρίου.Και σε μένα το ίδιο. Είχα τσεκάρει την προηγούμενη εβδομάδα, τζίφος. Δοκιμάζω χθες και είμαι ΟΚ.
Βέβαια σε άλλο χώρο που είχε έρθει συνεργείο πριν 2 εβδομάδες να περάσει την οπτική, είχε κουτάκι στον διάδρομο του ορόφου και την πέρασαν από εκεί.
Υπήρχε δηλαδή έτοιμη η υποδομή, προφανώς από κάποιον άλλον που πέρασε οπτική πριν από εμένα.
Έτσι τελείωσαν σχετικά γρήγορα.
Το "σχετικά" το λέω διότι την πρώτη φορά που την πέρασαν δεν είχε σήμα και είδαν ότι την είχαν τσακίσει σε 2 σημεία οπότε πέρασαν άλλη.
Δούλεψαν περίπου δυόμισι ώρες.
Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα που δεν βλέπω έτοιμα κουτιά στην οικοδομή.
Είχα βγάλει τότε κουπόνι Sfbb και είχα πάει σε ένα κατάστημα Γερμανός της γειτονιάς μου να το υποβάλω και να παραγγείλω γραμμή.
Φωτοτύπησαν το κουπόνι, Δελτίο ταυτότητας, παλιό λογαριασμό κλπ και μου είπαν πως θα ειδοποιηθώ στο κινητό μου.
Για 6 μήνες ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Βέβαια η πολυκατοικία δεν είχε ακόμη εγκατάσταση οπτικών ινών, οπότε περίμενα.
Πριν 2 εβδομάδες έκαναν την εγκατάσταση στην πολυκατοικία, δεν βλέπω κάποια ειδοποίηση, οπότε παίρνω πάλι τα χαρτιά μου και πάω στο κατάστημα.
Τους δίνω τα χαρτιά, ψάχνουν στον υπολογιστή και μου λένε ότι δεν έχουν καταχωρήσει τέτοια αίτηση...
Τους λέω να κάνουν καινούρια αίτηση και μου λεν πως το κουπόνι έχει λήξει (!!!!!).
Απότι ξέρω, το πρόγραμμα έληξε, αλλά όποιος έβγαλε κουπόνι μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
(Τελικά, μάλλον κατάλαβαν πως τα είχα πάρει και μου πρότειναν έκπτωση 3 Ευρώ στην υφιστάμενη 24άρα γραμμή και το δέχτηκα. Μήπως έκανα χαζομάρα; )