Δίκτυο Οπτικών Ινών ΟΤΕ | Cosmote Fiber

Να ενημερώσω ότι στα fiber πακέτα της cosmote 300Mbps 500Mbps και 1000Mbps γίνεται αναβάθμιση στο upload σε 150, 250 και 500mbps αντίστοιχα.
Αναφέρεται ως έναρξη η 8/12, αλλά εγώ ήδη παίζω με 500 upload
Μας κάνεις πλάκα? Θέλω screenshot από το speedtest. :)

• Like
Reactions: avpap
8/12 ανοίγει και η 3αρα... :D

Τι φάση με το upload σου;
Δωράκι του Αη Βασίλη; Τεστ δεν έχει λογική να κάνουν, τεστάρουν καιρό τώρα και 10Gbps, τι φάση;

Να ενημερώσω ότι στα fiber πακέτα της cosmote 300Mbps 500Mbps και 1000Mbps γίνεται αναβάθμιση στο upload σε 150, 250 και 500mbps αντίστοιχα.
το ψαχνω, αλλα δεν βρισκω καμμια ανακοινωση ή φημη περι τουτου.

Εγω ξερω για 16/11 πιο αμεσα

Ωραια, οποτε δεν υπαρχει πλεον αμφισβητηση. Η απορια μου ειναι ομως, γιατι δεν το εχουν διαφημισει αυτο το γεγονος; Ειναι κατι που μεγαλη μεριδα ζητουσε και ολο ελεγαν δικαιολογιες. Τωρα ξαφνικα θα μας το δωσουν, χωρις αλλαγη στη χρεωση και χωρις καν να το διαφημισουν; Μπηκα λιγο στο adslgr και ουτε εκει ειδα καμμια αναφορα. Υποψιν οτι αυτα δεν τα γραφω με σκοπο να αμφισβητησω τον σωτηρη.

Η απορια μου ειναι ομως, γιατι δεν το εχουν διαφημισει αυτο το γεγονος;
Επειδη θα ολοκληρωθεί σε 1 μήνα η μετάβαση;
Πιθανόν όταν ολοκληρωθεί θα το ανακοινώσουν

το ειδα στο adslgr. Ισχυει για ολες απο οτι καταλαβα αφου βλεπω ανακοινωθεν απο βοντα, οτε και νοβα

Μόλις ελαβα και μηνυμα στο κινητο απο cosmote
Και εγώ μόλις, για 8/12

DIwO24u.jpeg