Τους κωδικούς της τηλεφωνίας να ζητήσεις από τον πάροχο αν τη χρησιμοποιεις.Eρωτηση σε οποιον το εχει κανει
Πηρα απο το εμποριο ενα αλλο μοντεμ για αντικατασταση του μαυρου μαμισιου (νομιζω το Speeport Plus 2 arcadia) για την 300αρα γραμμη μου
Το μοντεμ ειναι το Fritz 7530 ΑΧ. Eπειδη δεν ειναι αγορασμενο απο τον OTE πρεπει να κανω κατι να δηλωσω μεσα μονον το username/pass του λογαριασμου μου ή θελει και τιποτα αλλο ?
Στην πυλωτή και γενικά στους εξωτερικούς χώρους έβαλαν το εύκαμπτο σπιράλ.
Μέσα στην πολυκατοικία χρησιμοποίησαν το γνωστό σκληρό κανάλι.
Έκαναν πολυ καλή δουλειά όμως.
Βασικά ήταν οργανωμένοι και το έβλεπες από τα εργαλεία που είχαν και από το όχημα τους (βαν).
Άνοιγες το βανάκι και είχε μέσα ράφια με συρταράκια με όλα τα μικρουλικά τοποθετημένα να ξέρεις τι ψάχνεις.
Ακόμα και ο τρόπος που έκαναν τις τρύπες για να μπούνε μέσα στην πολυκατοικία και στο σπίτι, ήταν προσεκτικός.
Πήγαιναν αργά-αργά με το τρυπάνι και κοίταζαν με φακό μην τυχόν πέσουν σε καλώδια.
Δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια.
Εξωτερικά συνεργεία είναι, μπορεί να πέσεις σε γαμάτο, σε γάμα το, και σε μέτριο.
Ότι τύχει.
Αν είσαι μερακλής, ακολουθείς πρότυπα (υπάρχει έγγραφο του ΟΤΕ) και τους φτιάχνεις την υποδομή πριν καν έρθει ο μηχανικός για την αυτοψία/σχέδιο, και του λες "μάγκα μου, σας έχω έτοιμους".
Αλλιώς αν δεν είσαι μερακλής και δεν πιάνει το χέρι, ξαναδοκιμάζεις μπας και κάτσει άλλος μηχανικός και είναι συνεννοήσιμος και κάτσετε μαζί να σκεφτείτε την διαδρομή της ίνας και με τι θα γίνει αυτή (υπάρχουν και τέτοιοι).
Την υποχρεωτικότητα να μπει BEP & floorbox σε κάθε κτίριο που "συνανοίκει" δεν την γλιτώνεις, είναι από το νομοσχέδιο, δεν το σκαρφίζονται μόνοι τους δυστυχώς.
εμενα παλι με την 300αρα cosmote δουλευει αψογα με το παλιο το ασπρο και αν και μου εστειλαν το μαυρο δεν το βαζω αν δεν δω καποιο προβλημαEρωτηση σε οποιον το εχει κανει
Πηρα απο το εμποριο ενα αλλο μοντεμ για αντικατασταση του μαυρου μαμισιου (νομιζω το Speeport Plus 2 arcadia) για την 300αρα γραμμη μου
Το μοντεμ ειναι το Fritz 7530 ΑΧ. Eπειδη δεν ειναι αγορασμενο απο τον OTE πρεπει να κανω κατι να δηλωσω μεσα μονον το username/pass του λογαριασμου μου ή θελει και τιποτα αλλο ?
Μήπως ξέρει κανείς τι πάχος καλωδίου οπτικής ίνας περνάει η Cosmote για κτήριο 3 διαμερισμάτων ?
Ρωταω γιατί έχω ήδη εγκατεστημένο ένα σωλήνα Φ16 και αναρωτιέμαι αν χωράει να περάσω από μέσα του και 1 η 2 καλώδια SFTP Lan Cat 7 για τις κάμερες. Αυτά έχουν πάχος 7mm το ένα.
Ναι, το έγραψα, φαίνεται διαθέσιμο και προχώρησα την αγορά.Εδώ το έψαξες με την διεύθυνση;
Έλεγχος Διαθεσιμότητας | Cosmote.gr
www.cosmote.gr
Αν στο βγάζει διαθέσιμο το παραπανω link, είσαι ok 100%
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.