η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ειχα βαλει την 200αρα και μετα (ποσο μαλλον τωρα με την χιλιαρα), δεν ασχολουμε να βλεπω ταχυτητες. Βαζω στον torrent client limit στα 60% της μεγιστης ταχυτητας (ωστε να μην μαξαρει τη γραμμη και μπουκωσει το συμπαν) και ολα τρεχουν αυτοματα.Κι εγώ τόσο βλέπω στο speedtest, λόγω χιλιάρας πόρτας στο router και στα PC μου.
Πάντως και τα 940Μbps που βλέπεις στο speedtest στην πράξη είναι περίπου 110MB/sec σε μεταφορά αρχείων, οπότε δεν είναι άσχημα..![]()
καποια πραγματα λειτουργούν εξωφρενικά χαζα (για να ειμαι ευγενικός)
κκάτοχος 200αρας με τβ πάνω και επιτέλους έτοιμο το δίκτυο για ίντερνετ με οπτική μέχρι την πρίζα ρου σπιτιού μου που λέει και το προμο...
τους λέω λοιπόν όπως είναι το κάνετε χιλιαρα με τβ πάνω κλπ (έχω τριπλ πλει)
Δεν γίνεται γιατί δεν έχουμε πακέτα η απάντηση ..
Δεν πειραζει ,βαλτε το τβ ξεχωριστα ...
έχετε συμβόλαιο μέχρι 22-7...
Οποτε η λυση που νου εδωσαν , επειδη η χιλιαρα χωρις τβ θεωρείται υποβάθμιση, ειναι να κανω την αιτηση για 200αρα, νε κερδηθεί και το διάστημα μεχρι 22/7 και οταν ληξει το συμβόλαιο να κανω αιτηση η 200αρα να γινει χιλιαρα και να μπει ξεχωριστο τβ πανω ...
Ξαναπάρε τηλ, έπεσες σε άσχετο.
Κάνουν χωριστά την γραμμή 1000αρα και ανανεώνεται χωριστά και το πακέτο TV που έχεις.
Δυστυχώς με την τσιγκουνιά στην χώρα μας του να βρεις φθηνούς υπαλλήλους, οδηγεί σε αυτό.
A. ναι, θα εκανα την αναβαθμιση σε 300αρα στη θεση σου. Εχουν μειωθει οντως οι τιμες.Να ρωτησω κατι ασχετο ?
εγω ειμαι με 100αρα fiber με το voucher ( 29€ νομιζω το μηνα με σταθερη κινητα κλπ)
Επειδη μου κανουν κατι προτασεις ανανεωσης για 300αρες και πανω.....
οταν ρωτω για κοστος μου αναφερουν οτι ναι μεν το voucher θα ληξει στο τελος της διετιας αλλα εχουν μειωθει τα κοστη και αρα αναλογικα θα ειναι πιο φθηνα απο το κοστος χωρις το voucher.
Αυτο που δεν εχω ρωτησει ποτε αν εχει αλλος παροχος στην περιοχη (που δεν το ξερω ακομα δεν με εχει απασχολησει) fiber στην ιδια εγκατασταση που τοποθετησε η cosmote θα μπει ή θα φερουν κι αλλη πριζα μεσα στο σπιτι ?
Θελω να πω η εγκατασταση πλεον απο την στιγμη που ληγει το συμβολαιο μου ειναι free ή ειναι του παροχου ?
ΚαλησπέραΚαλησπέρα ομάδα!
Είμαι στο στάδιο που έγινε αυτοψία στην πολυκατοικία, έχουν αποσταλεί τα έγγραφα και περιμένω να με καλέσει εργολάβος για να γίνουν οι εργασίες στην πολυκατοικία .
Αυτό το στάδιο καταγράφεται στο σύστημα το Σάββατο 24 Ιουνίου, έχει κανείς εμπειρία για το πόσο περίπου θα απαιτηθεί μέχρι να με καλέσουν και να κλείσω ραντεβού;
Ο υπεύθυνος της αυτοψίας μου είπε ότι θα χρειαστούν 2 μέρες εργασιών στην πολυκατοικία...
Καλησπέρα ομάδα!
Είμαι στο στάδιο που έγινε αυτοψία στην πολυκατοικία, έχουν αποσταλεί τα έγγραφα και περιμένω να με καλέσει εργολάβος για να γίνουν οι εργασίες στην πολυκατοικία .
Αυτό το στάδιο καταγράφεται στο σύστημα το Σάββατο 24 Ιουνίου, έχει κανείς εμπειρία για το πόσο περίπου θα απαιτηθεί μέχρι να με καλέσουν και να κλείσω ραντεβού;
Ο υπεύθυνος της αυτοψίας μου είπε ότι θα χρειαστούν 2 μέρες εργασιών στην πολυκατοικία...