ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Re: Απάντηση: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Βρε τι ψιλοεχωσες. Συνελθε! Μια χαρα συστημα και φτηνο !

Τοσα εδωσα για το κουτι μονο.......:bang:

Γεμάτο ή άδειο;;;
-bye-

Βρε τι ψιλοεχωσες. Συνελθε! Μια χαρα συστημα και φτηνο !

Τοσα εδωσα για το κουτι μονο.......:bang:

μιλαω σε σχεση με το αρχικο bgt...τελικα ομως νομιζω οτι εβγαλα ενα "σοβαρο" μηχανακι που δεν θα ανταπεξελθει μονο σαν htpc....
το βραδακι λεω να το ξεκινησω(εαν με αφησει ο γιος μου!!!)για να δω και την ουσια.εσυ browser που εχεις την ιδια tv πως την εχεις συνδ/νη??

Υ.Γ. διαβαζα τωρα μια δοκιμη της vga(sapphire 1650ultimate)και ειδα οτι εχει μεγαλη παθητικη ψυχτρα(δεν τα εχω ανοιξει καν) με αποτελεσμα να υπαρχει πιθανοτητα επαφης με την αντιστοιχη του chipset της motherboard γιατι η αποσταση (σε ολα τα mother απο οτι ειδα)ειναι μικρη.ειδωμεν...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

μιλαω σε σχεση με το αρχικο bgt...τελικα ομως νομιζω οτι εβγαλα ενα "σοβαρο" μηχανακι που δεν θα ανταπεξελθει μονο σαν htpc....
το βραδακι λεω να το ξεκινησω(εαν με αφησει ο γιος μου!!!)για να δω και την ουσια.εσυ browser που εχεις την ιδια tv πως την εχεις συνδ/νη??

Υ.Γ. διαβαζα τωρα μια δοκιμη της vga(sapphire 1650ultimate)και ειδα οτι εχει μεγαλη παθητικη ψυχτρα(δεν τα εχω ανοιξει καν) με αποτελεσμα να υπαρχει πιθανοτητα επαφης με την αντιστοιχη του chipset της motherboard γιατι η αποσταση (σε ολα τα mother απο οτι ειδα)ειναι μικρη.ειδωμεν...

Την τηλεοραση δεν την εχω εγω. Οπως ειχα πει και στο thread που ειχα ανοιξει, την ειχα επιλεξει για ενα φιλο που μου ειχε ζητησει να του βρω μια.

Οποτε , δεν εχω να σου πω και πολλες λεπτομερειες γιατι δεν εχω βαλει πισι επανω.

Νομιζω ομως οτι το εχει κανει ο Γιαννης Σπυρου, που εχει παρει το πιο φτηνο , αλλα απο πλευρας πανελ και ελεχου ειναι ιδια .

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

ελα ντε...τι κουτι πηρες....????

htpc_shot1.jpg

Αυτο το ταπεινο κουτακι.................:grandpa:

Δεν παίζεσαι...:aktion033:

Αυτό σαν κάσα είναι...
Grand cassa για να μην παρεξηγούμαι...

Και με τι το γέμισες αν επιτρέπεται...;;

Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Δεν παίζεσαι...:aktion033:

Αυτό σαν κάσα είναι...
Grand cassa για να μην παρεξηγούμαι...

Και με τι το γέμισες αν επιτρέπεται...;;

Επειδη δεν το βιαζομαι γιατι προοριζεται για το καινουργιο σπιτι, ακομα δεν εχω καταληξει με το hardware. Το ψαχνω σιγα σιγα με την ησυχια μου.

Απλα το παραγγειλα απο τωρα, διοτι ηδη υπαρχει εληψη και εχω μπει backorder απο Γερμανια. Απο ελλαντα, ουτε που να το σκεφτεστε. Ο "ελληνας" αντιπροσωπος ζηταει αντε να μην πω τι......:slapface:

Κατσε να το δει ο "αλλος" και να δεις τι εχει να γινει......:flipout:

για ριξτε και χοντρικα το απαραιτητο software-για να ειμαστε και ετοιμοι....!!
(λειτουργικο-player-codes κτλ.κτλ....)

Μη βιαζεσαι.

Μονταρισε το, περνα και xp sp2 , ριξε και μια ματια στα sticky θεματα στους οδηγους της κατηγοριας , κι αν δεν βγαλεις ακρη , εδω ειμαστε -bye-.

Re: Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Μη βιαζεσαι.

Μονταρισε το, περνα και xp sp2 , ριξε και μια ματια στα sticky θεματα στους οδηγους της κατηγοριας , κι αν δεν βγαλεις ακρη , εδω ειμαστε -bye-.

ειμαι "γρηγορος" με το hardware".δοξα το Θεο εχω στησει αρκετα μηχανακια...
ααααα.....wmc δεν σε βλεπω να προτεινεις...why??

broswer...παρηγγηλε μου και εμενα ενα να βαλω μεσα αυτο που πηρα εγω....:idea:

:flipout::flipout:

καλο, αλλα δε χωραει μαλλον, εχει πολλα τσιμπραγγαλα και μεσα.....

htpc_shot6.jpg

:grinning-smiley-043

Τι ρωτας αφου το γραφει......

S/PDIF digital I/O with PCM and AC-3/DTS passthrough

.....

ελα ντε...το ειδα αλλα ηθελα και επιβεβαιωση για σιγουρια...-bye-