ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

Τώρα ανατρέχεις στο manual του motherboard ή στο internet για να βρεις τι σημαίνουν τα 3 μπίπ!

Όπως καταλαβαίνεις, είτε είναι βλαμμένες και οι καινούργιες μνήμες, είτε δεν έφταιγαν (μόνο) οι παλιές μνήμες..

ναι δυστυχως...
απο το σιτε της intel:

3 beeps - Base 64 K memory failure

Reseat the memory.
Make sure that the contacts on the memory and the socket are clean.
Try removing one bank of memory modules at a time. Note: Some systems might need to have a memory module in Bank 0.
Try using RAM chips from the same manufacturer with the same part number and speed.
Check for a faulty memory module by trying the memory in a known good system.
Trying known good memory in the system.
Check the power supply and check for power fluctuations.
Swap the motherboard

οποτε παμε για ξυλωμα board...:AFADF0:

:bang: :bang:

Ξύλωμα board:eek:

Να η ευκαιρία: Zalman CPU COOLER CNPS9500 LED:antlers:

Σε γκαντεμιάσαμε με τον Χρήστο:jester:

ναι Αλεξη,το σκεφτηκα και εγω αφου τωρα ειναι ευκαιρια να τελειωνουμε....
πρωτη φορα με παιδευει ετσι pc αλλα θα την βρω την ακρη αρκει να φταιει το board για να τελειωνουμε αφου μετα απο το hardware εχουμε και αρκετη δουλιτσα με software και ρυθμισεις...θα το επιστρεψω σημερα και θα παω σε ενα asus.εαν δεν ειναι και αυτο το μονο που βλεπω να μενει ειναι το τροφοδοτικο αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο...-bye-

Υ.Γ μηπως η ψυχτρα που προτεινετε ειναι "λιγο" μεγαλη?

.....
Υ.Γ μηπως η ψυχτρα που προτεινετε ειναι "λιγο" μεγαλη?

Μια χαρά είναι και πιστεψέ με είναι παραγματικά αθόρυβη.

Για να σου δώσω να καταλάβεις πιο πολύ ακούγονται τα φανάκια
του κουτιού που είναι αρκετά πιο μικρά.

Μια χαρά είναι και πιστεψέ με είναι παραγματικά αθόρυβη.

Για να σου δώσω να καταλάβεις πιο πολύ ακούγονται τα φανάκια
του κουτιού που είναι αρκετά πιο μικρά.

ωραια...τοποθετηση ευκολη??δεν νομιζω να εχω προβλημα και να "βρισκει" πουθενα στο mother(πιθανον asus)

Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

ωραια...τοποθετηση ευκολη??δεν νομιζω να εχω προβλημα και να "βρισκει" πουθενα στο mother(πιθανον asus)

Μηπως εχεις δει ποσα board asus υπαρχουν ? :flipout:

Στο ASUS P5W-DH Deluxe που έχω εγώ μπήκε εύκολα
και δεν βρήκε πουθενά.

Απλά εάν καταλήξεις σε αυτά μην ξεχάσεις να βιδώσεις
πρώτα την ειδική βάση της ψύκτρας κάτω από το board
γιατί αλλιώς θα έχει πάλι ξήλωμα.:grandpa:

Στο ASUS P5W-DH Deluxe που έχω εγώ μπήκε εύκολα
και δεν βρήκε πουθενά.

Απλά εάν καταλήξεις σε αυτά μην ξεχάσεις να βιδώσεις
πρώτα την ειδική βάση της ψύκτρας κάτω από το board
γιατί αλλιώς θα έχει πάλι ξήλωμα.:grandpa:

εννοηται....!!!!!

Στο site της Zalman υπάρχει compatibility list για κάθε ψύκτρα. Συγκεκριμένα, για την 9500LED είναι αυτή για motherboard με 775 socket.

Έχε υπόψη ότι η συγκεκριμένη λίστα δεν είναι απόλυτη - περιλαμβάνει motherboards που είναι διαπιστωμένα ΟΚ με την συγκεκριμένη ψύκτρα. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα MBs που είναι ΟΚ, αλλά απλά δεν έχουν δοκιμαστεί. Π.χ., το Asus P5B μου δεν υπάρχει στη λίστα, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Γενικά, αν θέλεις να την βάλεις σε ένα MB που δεν είναι στη λίστα, καλό είναι να το Googlάρεις πρώτα.. μπορεί να το έχει δοκιμάσει κάποιος.

Καλημέρα σε όλους.
Φίλε dp88 δεν μας έχεις πει (ή εγώ δεν το έχω παρατηρήσει) α)πως είναι αυτά τα μπιπ (σύντομα ή παρατεταμένα) και β)τι bios έχει η μητρική σου. Αν μπεις εδώ θα καταλάβεις γιατί σε ρωτάω. Για παράδειγμα αν έχεις award bios και ακούγεται 1 σύντομο και 2 παρατεταμένα τότε είναι κάρτα γραφικών και όχι μνήμη.

Στο site της Zalman υπάρχει compatibility list για κάθε ψύκτρα. Συγκεκριμένα, για την 9500LED είναι αυτή για motherboard με 775 socket.

Έχε υπόψη ότι η συγκεκριμένη λίστα δεν είναι απόλυτη - περιλαμβάνει motherboards που είναι διαπιστωμένα ΟΚ με την συγκεκριμένη ψύκτρα. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα MBs που είναι ΟΚ, αλλά απλά δεν έχουν δοκιμαστεί. Π.χ., το Asus P5B μου δεν υπάρχει στη λίστα, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Γενικά, αν θέλεις να την βάλεις σε ένα MB που δεν είναι στη λίστα, καλό είναι να το Googlάρεις πρώτα.. μπορεί να το έχει δοκιμάσει κάποιος.

οκ-ευχαριστω.....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976875&product=922676

Με asus hd deluxe και κολλάς και ένα ανεμιστηράκι πάνω και είσαι τζέτ.

Επειδή είναι όμως λίγο γομαράκι δες αν σου χωράει...

Σχετικό review:

http://www.silentpcreview.com/article646-page1.html

internet only??δηλαδη φεξε μου και γλυστρισε...φιλε σημερα το βραδυ-εαν ολα πανε καλα-θα πρεπει να ειναι κομπλε το pc και να μπει στην θεση του!!εκτος βεβαια εαν την βρω καπου αλλου..

Καλημέρα σε όλους.
Φίλε dp88 δεν μας έχεις πει (ή εγώ δεν το έχω παρατηρήσει) α)πως είναι αυτά τα μπιπ (σύντομα ή παρατεταμένα) και β)τι bios έχει η μητρική σου. Αν μπεις εδώ θα καταλάβεις γιατί σε ρωτάω. Για παράδειγμα αν έχεις award bios και ακούγεται 1 σύντομο και 2 παρατεταμένα τότε είναι κάρτα γραφικών και όχι μνήμη.

τρεχοντας το memtest μετα απο 2-3 λεπτα κολλαει και πατωντας το reset κανει 3 παρατεταμενα beep...

επιτελους(σχεδον)τελος....:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

μετα απο την αλλαγη του board με ενα asus wi-fi deluxe ειμαστε ok....
βεβαια εφαγα και μια τελευταια φρικη την παρασκευη το βραδυ- αφου η καρτα γραφικων ειχε αντικ/θει απο την club3d 1950 pro με ενας εντελως αθορυβο συστημα ψυξης-και ενω ειχαν γινει ολα τα απαραιτητα τεστ και ημουν ετοιμος να κλεισω το κουτι βαζοντας το καπακι παλατζαρε αριστερα-δεξια...!!!!δεν ηταν τιποτε...απλα ειχε "λιγο" μεγαλη ψυχτρα η vga και ξεχωριζε λιγο....:bang: κριμα γιατι ηταν πολυ καλη καρτουλα και αναγκαστηκα να "πεσω" σε μικρτερη(1650προ)αλλα δεν πειραζει γιατι τα games ειναι τα τελευταια που με απασχολουν.τελικα για την ψυξη του επεξεργαστη επελεξα την zalman8000 που ηταν μαζεμενη και χαμηλου profile για να μην εχουμε παρατραγουδα οπως με την vga..ρυθμιζοντας την στις χαμηλοτερες στροφες δεν ακουγεται καθολου και κρατα τον επεξεργαστη σε idle κατασταση στους 36-38 βαθμους συμφωνα με το pcprobe της asus.

μετα λοιπον και το στησιμο των win εχουμε τα εξης ερωτηματα:

1. εχω περασει του catalyst που ειχε μεσα το δισκακι(6,1).μετα περασα του 7,3 αλλα δεν εχω control panel.πρεπει να το κατεβασω ξεχωριστα??

2. στις 2 usb panel του silvestone γιατι οταν βαζω εξωτερικη συσκευη με απαιτηση ρευματος δεν το διαβαζει...(ειναι πιο "αδυναμες απο κανονικες??)

3.το mother εχει wi-fi οπως και το laptop-δηλωνω ip και στα 2 ή τα αφηνω auto για να βρεθουνε??

μετα απο την αλλαγη του board με ενα asus wi-fi deluxe ειμαστε ok....
βεβαια εφαγα και μια τελευταια φρικη την παρασκευη το βραδυ- αφου η καρτα γραφικων ειχε αντικ/θει απο την club3d 1950 pro με ενας εντελως αθορυβο συστημα ψυξης-και ενω ειχαν γινει ολα τα απαραιτητα τεστ και ημουν ετοιμος να κλεισω το κουτι βαζοντας το καπακι παλατζαρε αριστερα-δεξια...!!!!δεν ηταν τιποτε...απλα ειχε "λιγο" μεγαλη ψυχτρα η vga και ξεχωριζε λιγο....:bang: κριμα γιατι ηταν πολυ καλη καρτουλα και αναγκαστηκα να "πεσω" σε μικρτερη(1650προ)αλλα δεν πειραζει γιατι τα games ειναι τα τελευταια που με απασχολουν.τελικα για την ψυξη του επεξεργαστη επελεξα την zalman8000 που ηταν μαζεμενη και χαμηλου profile για να μην εχουμε παρατραγουδα οπως με την vga..ρυθμιζοντας την στις χαμηλοτερες στροφες δεν ακουγεται καθολου και κρατα τον επεξεργαστη σε idle κατασταση στους 36-38 βαθμους συμφωνα με το pcprobe της asus.

1. εχω περασει του catalyst που ειχε μεσα το δισκακι(6,1).μετα περασα του 7,3 αλλα δεν εχω control panel.πρεπει να το κατεβασω ξεχωριστα??

2. στις 2 usb panel του silvestone γιατι οταν βαζω εξωτερικη συσκευη με απαιτηση ρευματος δεν το διαβαζει...(ειναι πιο "αδυναμες απο κανονικες??)

3.το mother εχει wi-fi οπως και το laptop-δηλωνω ip και στα 2 ή τα αφηνω auto για να βρεθουνε??

1. Ξεχωριστά
2. Δεν ξέρω δεν απαντώ.
3. Αν έχεις DHCP enabled στον router (που θα έχεις μάλλον) αφήνεις την κάρτα να βρει μόνη της το δίκτυο.

-bye-

Απάντηση: Re: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

....

.......

Με το catalyst 7.3 το πάλευα σχεδόν 10 μέρες. Μετά από 2-3 φορμάτ κι αφού κατέβασα κι εγκατέστησα όλες τις εκδόσεις του microsoft.net και των update τους, κατάφερα σήμερα να σετάρω τις δυο οθόνες, σαν κλώνο μεν αλλά με διαφορετικές αναλύσεις η καθεμιά. Να προσέξεις αυτή τη λεπτομέρεια.

Το silverstone , είναι αυτό με το τηλεκοντρόλ; Σου δουλεύει το τηλεκοντρόλ του; Εμενα όχι.
Έχουμε επίσης το ίδιο motherboard, που με τα vista όλα δουλεύουν μια χαρά.