ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ -ΗΧΟ

έχει ψύκτρα, btx. Είναι σαν κουτί πάνω από τον επεξεργαστή, με έναν ενσωματωμένο ανεμιστήρα 92mm να κατευθύνει αέρα κατευθείαν από έξω επάνω στην ψύκτρα. Νομίζω νορμάλ είναι οι 40 βαθμοί για AMD, πόσο θα έπρεπε να έχει δλδ? Μέχρι 36 σε idle βλέπω.

εγώ έχω 28.... Δεν ξέρω αν είσαι καλά. Μια ιδέα έριξα. -bye-

εγώ έχω 28.... Δεν ξέρω αν είσαι καλά. Μια ιδέα έριξα. -bye-

δε νομίζω να έχει πρόβλημα, ο προηγούμενος με AMD 2600 σε κουτί shuttle (έχω μανία με τα μικρά κουτιά μάλλον) δουλεύει εδώ και 4 χρόνια απροβλημάτιστα σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες. 47 -48 τον βλέπω τον επεξεργαστή διαρκώς.
Δεν μπορεί να μπει οποιαδήποτε ψύκτρα σε τέτοια κουτιά. Το καινούργιο, πάνω από τον επεξεργαστή έχει τις θέσεις των σκληρών δίσκων. Βέβαια μία blueorb ίσως να χωρούσε... Αλλά θα έκανε καλύτερη δουλειά;

Το pcprobe μου δείχνει 1.18 με 1.20.-bye-

οπως και το δικο μου....αρα τι παιζει?επισημα ο επεξ/στης ειναι στο 1.25 και ο καθενας μας εχει διαφορετικες ενδειξεις(νεκταρ 1.3 και κατι..)εαν ανεβασω απο bios manual στο 1.3 μου δειχνει 1.25...επισης για να δει 800αρες τις μνημες πρεπει να τις δηλωσω απο το bios διαφορετικα τις βλεπει 5300 και οχι 6400.(το εχουν απο παλια αυτο τα asus).Αλεξ asus εχεις??

Υ.Γ sorry εαν το πολυψαχνω αλλα επειδη η περιπτωση εχει να κανει με ρευμα(με οτι συνεπαγεται αυτο)θελω να κλεισει το κουτι και να ειναι ολα οκ γιατι εκει που θα τοποθετηθει ειναι δυσκολο να μπαινοβγαινει....:BDGBGDB55:

οπως και το δικο μου....αρα τι παιζει?επισημα ο επεξ/στης ειναι στο 1.25 και ο καθενας μας εχει διαφορετικες ενδειξεις(νεκταρ 1.3 και κατι..)εαν ανεβασω απο bios manual στο 1.3 μου δειχνει 1.25...επισης για να δει 800αρες τις μνημες πρεπει να τις δηλωσω απο το bios διαφορετικα τις βλεπει 5300 και οχι 6400.(το εχουν απο παλια αυτο τα asus).Αλεξ asus εχεις??

Υ.Γ sorry εαν το πολυψαχνω αλλα επειδη η περιπτωση εχει να κανει με ρευμα(με οτι συνεπαγεται αυτο)θελω να κλεισει το κουτι και να ειναι ολα οκ γιατι εκει που θα τοποθετηθει ειναι δυσκολο να μπαινοβγαινει....:BDGBGDB55:

Εγώ Δημήτρη δεν δήλωσα τίποτα για τις μνήμες... Όπως σου είπα και πιο πάνω δεν έχω πειράξει τίποτα στο bios...

Το Asus P5W-DH Deluxe έχω. Η αλήθεια είναι ότι με το που άνοιξα το
pcprobe η ένδειξη ήταν 1.3 και μετά έπεσε στο 1.2. Περίμενα κανα 2 λεπτο
και έπαιζε μεταξύ 1.18 και 1.2.

dp88 είμαι κομμάτι άσχετος σε αυτά και ειλικρινά και αυτά που σου γράφω
δεν καταλαβαίνω τί σημαίνουν και εάν είναι καλά ή όχι.:computer:

Έχω που έχω γενικά δυσκολίες με το software εάν κάτσω και ασχοληθώ
τώρα και με αυτά, πάει τρελάθηκα:BXVZCBXZ6:

ενταξει Αλεξ-ευχαριστω....

Λοιπόν παιδάκια, μόλις έστησα (ήγουν συναρμολόγησα και πέρασα τα xp) το νέο μου pc.

Κουτί barebone της ASUS (Τ3-Μ2NC51PV) μικρών διαστάσεων (πλάτος 17, ύψος 29 εκ, από άποψη διαστάσεων και αισθητικής άνετα μπαίνει σε καθιστικό), με ενσωματωμένη μητρική, αναγνώστη καρτών, ειδική ψύκτρα btx, firewire, spdif, e-sata (!) και τροφοδοτικό 300 w (max).

Αυτό λες???
http://www.asus.gr/products4.aspx?l1=1&l2=4&l3=0&l4=0&model=86&modelmenu=1

ρε Αλεξ,κατι τελευταιο...εαν μπορεις ανοιξε το pcprobe και τρεξε μια εφαρμογη ωστε να "ζοριστει" ο επεξ/στης λιγο(καποιο benchmark)και πες μου εαν ανεβαινει η ενδειξη...
thanks...-bye- -bye-

ενημερωτικα και για να τελειωνουμε το θεμα "μαλλον" εληξε....
μιλησα με ενα παλληκαρι απο checkmate(παντα εξυπηρετικοι...)και μου ειμαι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ γιατι καθε επεξ/στης εχει την δικια του συμπεριφορα ανεξεραιτως εαν ειναι ακριβως ο ιδιος.δηλαδη-αλλη συμπεριφορα του δικου μου 6600,αλλη του Νεκταριου,αλλη του Αλεξη και παει λεγοντας...ουυφφφ.....:aktion033: :aktion033:

ενημερωτικα και για να τελειωνουμε το θεμα "μαλλον" εληξε....
μιλησα με ενα παλληκαρι απο checkmate(παντα εξυπηρετικοι...)και μου ειμαι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ γιατι καθε επεξ/στης εχει την δικια του συμπεριφορα ανεξεραιτως εαν ειναι ακριβως ο ιδιος.δηλαδη-αλλη συμπεριφορα του δικου μου 6600,αλλη του Νεκταριου,αλλη του Αλεξη και παει λεγοντας...ουυφφφ.....:aktion033: :aktion033:

Ναι καλά.... :flipout:

όχι, αυτό

είναι πολύ συμμαζεμένο (όχι βέβαια στην οριζόντια λογική των συσκευών component). Το μοντέλο για ΑΜD δεν το φέρνει κανείς στη χώρα μας, έτσι το παρήγγειλα μέσω technixx από Γερμανία. 153 . Το μοντέλο όμως για intel έρχεται κανονικά στη χώρα μας. Γύρω στα 180-190 ευρώ, νομίζω.
Εάν σκεφτείς ότι περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό (firewire, spdif, αναγνώστη καρτών, e-sata) τον οποίο τον χρειάζομαι και θα πλήρωνα ξεχωριστά για να τον είχα, ότι περιλαμβάνει τροφοδοτικό (σχετικώς αδύναμο μεν αλλά παρά ταύτα τη δουλειά του την κάνει, και αρκετά αθόρυβα, και εάν δεν σου κάνεις, μέγεθος atx έχει οπότε το αλλάζεις), καθώς και ψύκτρα τύπου btx αρκετά αθόρυβη και αποδοτική, και όλα αυτά σε ένα κουτί τουλάχιστον καλαίσθητο, είναι μάλλον καλή πρόταση για ένα σύστημα χαμηλού προϋπολογισμού, εφόσον δεν ενδιαφέρει η επέκτασή του (έχει 4 θέσεις για μνήμες, 2 θέσεις για σκληρούς, μία pci-e, μία pci και μία θέση για οπτικό drive).

Με μία κάρτα γραφικών, πες των 100-150 ευρώ (είπαμε προς το παρόν επιφυλάσσομαι) θα μου είχε βγει το μαλλί από 550 μέχρι 600 ευρώ συνολικώς .

όχι, αυτό

είναι πολύ συμμαζεμένο (όχι βέβαια στην οριζόντια λογική των συσκευών component). Το μοντέλο για ΑΜD δεν το φέρνει κανείς στη χώρα μας, έτσι το παρήγγειλα μέσω technixx από Γερμανία. 153 . Το μοντέλο όμως για intel έρχεται κανονικά στη χώρα μας. Γύρω στα 180-190 ευρώ, νομίζω.
Εάν σκεφτείς ότι περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό (firewire, spdif, αναγνώστη καρτών, e-sata) τον οποίο τον χρειάζομαι και θα πλήρωνα ξεχωριστά για να τον είχα, ότι περιλαμβάνει τροφοδοτικό (σχετικώς αδύναμο μεν αλλά παρά ταύτα τη δουλειά του την κάνει, και αρκετά αθόρυβα, και εάν δεν σου κάνεις, μέγεθος atx έχει οπότε το αλλάζεις), καθώς και ψύκτρα τύπου btx αρκετά αθόρυβη και αποδοτική, και όλα αυτά σε ένα κουτί τουλάχιστον καλαίσθητο, είναι μάλλον καλή πρόταση για ένα σύστημα χαμηλού προϋπολογισμού, εφόσον δεν ενδιαφέρει η επέκτασή του (έχει 4 θέσεις για μνήμες, 2 θέσεις για σκληρούς, μία pci-e, μία pci και μία θέση για οπτικό drive).

Με μία κάρτα γραφικών, πες των 100-150 ευρώ (είπαμε προς το παρόν επιφυλάσσομαι) θα μου είχε βγει το μαλλί από 550 μέχρι 600 ευρώ συνολικώς .

ΑΨΟΓΟ....:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: