Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει για όσους είναι κατά της θανατικής ποινής και ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα αντιδράσουν?

Σε συνδιασμό με το προηγούμενο ποστ μου μήπως θα 'επρεπε όλοι εμείς που θεωρούμε την ανθρώπινη ζωή ώς υπέρτατο αγαθό να την κάνουμε από αυτό το ποστ με ελαφρά πηδηματάκια?

Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα παιδιά. Για μένα τουλάχιστον είναι αδύνατον να γύρω προς την μία ή την άλλη θέση.

Λυπάμαι αλλά είμαι σαφέστατα κατά της Θανατικής Ποινής οσο λεπτό και εάν ειναι το ζήτημα.
Ειναι απολύτως απάνθρωπη Τιμωρία.
Κάθε συντεταγμένη Πολιτεία οφείλει να αποτρέπει και την Θανατική Καταδίκη αλλά και την Αυτοδικία.
Κανένας Φονος δέν θα φέρει πίσω την οιαδήποτε δική μου απώλεια.

Και κάθε φορά πού βλέπω στά Δικαστήρια Συγγενείς Θυμάτων μέ τις Εικόνες τών αγαπημένων τους στά Χέρια σκέφτομαι πώς έχουν αντικαταστήσει το Πένθος με το Μίσος(έστω και μέ πάμπολλα ελαφρυντικά)
Το Μίσος μπορεί να ´βοηθάει´γιά κάποιον Χρόνο τήν συγκάλυψη τού Πένθους,αλλά τελικά δέν το εξαλείφει ,καί ούτε προσφέρει καμιά ουσιαστική ανακούφιση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει για όσους είναι κατά της θανατικής ποινής και ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα αντιδράσουν?

Σε συνδιασμό με το προηγούμενο ποστ μου μήπως θα 'επρεπε όλοι εμείς που θεωρούμε την ανθρώπινη ζωή ώς υπέρτατο αγαθό να την κάνουμε από αυτό το ποστ με ελαφρά πηδηματάκια?

Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα παιδιά. Για μένα τουλάχιστον είναι αδύνατον να γύρω προς την μία ή την άλλη θέση.

Δεν νομίζω...

Νομίζω είναι 2 μέτρα 2 σταθμά....

Ή σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή και την εκτιμάς σε όλες τις μορφές της ή όχι...

Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα παιδιά. Για μένα τουλάχιστον είναι αδύνατον να γύρω προς την μία άτην άλλη θέση.

Δεν είναι καθόλου λεπτο το ζήτημα..
Τα πράγματα δυστυχώς έχουν φθάσει σε ενα σημείο οπου η κατάσταση δε "πάει" αλλο πια..
Και ευχομαι να μη δούμε πολλά χειρότερα ακόμη
Οι συναισθηματισμοι πλέον δεν έχουν θέση νομίζω
Οι παραδειγματικές τιμωρίες αν αποδίδουν...ναι ας γίνω πολίτης της Υεμένης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Δεν νομίζω...

Νομίζω είναι 2 μέτρα 2 σταθμά....

Ή σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή και την εκτιμάς σε όλες τις μορφές της ή όχι...

Μα αυτό ακριβώς λέω. Δεν πρέπει να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Είμαστε σίγουροι ότι αν είναι μέλος της οικογένειά μας το θύμα ... κτλ

Γιατι πολυ απλα, αν σκοτωναμε το βιαστη του παιδιου μας, θα ηταν μια πραξη δολοφονιας. Αρα μια πραξη εγκληματικη. Και θα το ξερετε ολοι σας.Οποτε δεν ειναι λογικη για να νομιμοποιησουμε μια δικη απανθρωπη μας πραξη, να υποστηριζουμε την εφαρμογη της και απο την Πολιτεια.

<Διαβαζουμε αργα>

Μου αρεσει η ανεση που το λες " το βιαστη του παιδιου μας ".

Αν εχεις παιδια για σκεψου το λιγο " το βιαστη του παιδιου μας "

Πως σου ακουγεται οσο περναει η ωρα? " το βιαστη του παιδιου μας "

Αν δεν το εμπεδωσες παμε παλι " το βιαστη του παιδιου μας "

Σε τετοια περιπτωση οχι πολιτισμενος θελω να θεωρουμαι αλλα ουτε λογικος ουτε σωστος ουτε ωραιος.

Ο θανατος του " βιαστη του παιδιου μας " απλα γινεται για να απαλαγει ο τοπος απο το τερας που ετυχε να εχει ανθρωπινη μορφη.

Και για να μην ξεχνιομαστε " το βιαστη του παιδιου μας "

Δεν είναι καθόλου λεπτο το ζήτημα..
...
Οι παραδειγματικές τιμωρίες αν αποδίδουν...ναι ας γίνω πολίτης της Υεμένης

Σάκι προφανώς δεν έχεις πάει σε αραβική χώρα και δεν γνωρίζεις τι πάει να πεί ΣΑΡΙΑ και Criminal Investigation Department ...
Έχω προσωπικό παράδειγμα προ 5 ημερών στο Dubai. Κρυβόμουν 2 ημέρες γιατί βοθήθηκα ότι δεν θα κατανοήσουν κάποια γεγονότα ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Μα αυτό ακριβώς λέω. Δεν πρέπει να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Είμαστε σίγουροι ότι αν είναι μέλος της οικογένειά μας το θύμα ... κτλ

Ναι σίγουροι. Μην νομίζεις ότι είναι εύκολο για κάποιον σαν και εμάς, να πάρει μια ζωή...

Ξεχνάτε όλοι την περίπτωση του πατέρα απο την Αυστραλία, που έστειλε τον γιο του διακοπές στην ΕΛλάδα και του είπαν να έρθει να παραλάβει την σωρό του.
Όχι μόνο δεν έκανε μύνηση, αλλά έδωσε και τα όργανα του γιού του...

Ούτε ούρλιαξε, ούτε έβρισε, ούτε είπε θα τους σκοτώσω όλους....

Αλλά θα μου πείς, Αυστραλός ήταν, ε??

Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

<Διαβαζουμε αργα>

Μου αρεσει η ανεση που το λες " το βιαστη του παιδιου μας ".

Αν εχεις παιδια για σκεψου το λιγο " το βιαστη του παιδιου μας "

Πως σου ακουγεται οσο περναει η ωρα? " το βιαστη του παιδιου μας "

Αν δεν το εμπεδωσες παμε παλι " το βιαστη του παιδιου μας "

Σε τετοια περιπτωση οχι πολιτισμενος θελω να θεωρουμαι αλλα ουτε λογικος ουτε σωστος ουτε ωραιος.

Ο θανατος του " βιαστη του παιδιου μας " απλα γινεται για να απαλαγει ο τοπος απο το τερας που ετυχε να εχει ανθρωπινη μορφη.

Και για να μην ξεχνιομαστε " το βιαστη του παιδιου μας "

:SFGSFGSF: Αν μη τι άλλο ήσουν πειστικός (και ειλικρινής)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Ναι σίγουροι. Μην νομίζεις ότι είναι εύκολο για κάποιον σαν και εμάς, να πάρει μια ζωή...

Ξεχνάτε όλοι την περίπτωση του πατέρα απο την Αυστραλία, που έστειλε τον γιο του διακοπές στην ΕΛλάδα και του είπαν να έρθει να παραλάβει την σωρό του.
Όχι μόνο δεν έκανε μύνηση, αλλά έδωσε και τα όργανα του γιού του...

Ούτε ούρλιαξε, ούτε έβρισε, ούτε είπε θα τους σκοτώσω όλους....

Αλλά θα μου πείς, Αυστραλός ήταν, ε??

Βρε Emilot μην είσαι τόσο σίγουρος.
Τέτοιες στιγμές ούτε να τις φανταστούμε δεν μπορούμε ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Βρε Emilot μην είσαι τόσο σίγουρος.
Τέτοιες στιγμές ούτε να τις φανταστούμε δεν μπορούμε ...

Βρε ναι δεν αντιλέγω, αλλά.....υπάρχει πάντα ένα αλλά.

Σάκι προφανώς δεν έχεις πάει σε αραβική χώρα και δεν γνωρίζεις τι πάει να πεί ΣΑΡΙΑ και Criminal Investigation Department ...
Έχω προσωπικό παράδειγμα προ 5 ημερών στο Dubai. Κρυβόμουν 2 ημέρες γιατί βοθήθηκα ότι δεν θα κατανοήσουν κάποια γεγονότα ...

Ναι έχεις δικιο..δεν έχω πάει,αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Η Δημόσια εκτέλεση του συγκεκριμένου ατόμου νομίζω έγινε μετά απο απόφαση δικαστηρίου.
Δεν το συνέλαβε ο όχλος,κι ουτε πήρε ο οχλος τον νόμο στα χέρια του και τον τιμώρησε παραδειγματικά...
Το ωραίο πάντως το αναφέρει ο φίλος μας παραπάνω..
'Διαβάστε τοοοοο....αργάαααααα"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολ

Βρε ναι δεν αντιλέγω, αλλά.....υπάρχει πάντα ένα αλλά.

:grinning-smiley-043 Σε αυτό το αλλά είμαι και εγώ ...

Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια από εδώ.
Μετά 20 και βάλε χρόνια συζητήσεων δεν περιμένω να αποκτήσω γνώμη σήμερα ...

Ναι έχεις δικιο..δεν έχω πάει, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Λέει πάρα πολλα ...

Η Δημόσια εκτέλεση του συγκεκριμένου ατόμου νομίζω έγινε μετά απο απόφαση δικαστηρίου.
Δεν το συνέλαβε ο όχλος, κι ουτε πήρε ο οχλος τον νόμο στα χέρια του και τον τιμώρησε παραδειγματικά...
Μην είσαι καθόλου σίγουρος για το τί έγινε ...

Το ωραίο πάντως το αναφέρει ο φίλος μας παραπάνω..
'Διαβάστε τοοοοο....αργάαααααα"
Τον χειροκρότησα! Αυτός ήταν εξ'αρχής ο προβληματισμός μου ...

-bye-

Τελικά για να καταλάβω...Δεν θέλουμε να βλέπουμε ούτε ζωγραφιστούς τους Μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα άλλα θέλουμε να υιοθετήσουμε τους νόμους και τις πρωτόγονες πρακτικές τους...

Κατάλαβα καλά??

Το να στήσεις τον "φονιά του παιδιού σου", (όπως ειπώθηκε αρκετές φορές πιο πάνω)
στα τρία μέτρα και να του ρίξεις,είναι ένα γεγονός που σε κάνει και σένα φονιά,παρά οτιδήποτε άλλο...

Εύκολα το λεμε αλλά δύσκολα το κάνουμε...

Εν βρασμό ψυχής τώρα ο άνθρωπος κάνει πολλά...ο άλλος σκότωσε τόσους νοματαίους γιατί έκαναν το λάθος να μπουν στο χωράφι του...

Προφανως ειναι πολυ cool ανετο και politically corect οι "φιλελευθεροι" ( aka screaming liberals ) να εφραζονται ετσι με την ανεση και την πολυτελεια του απλου παρατηρητη.

Αν ομως αυτο συνεβαινε οντως στο παιδι τους (και που το γραφω αυτο με αρρωσταινει η σκεψη) θαθελα να δω αν θα εξακολουθουσαν να πιστευουν τα ιδια.

Και οχι υποθετικες απαντησεις παρακαλω παλι απο την ασφαλεια της απλης παρατηρησεις.Το ερωτημα ειναι καθαρα ρητορικο.

Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Τελικά για να καταλάβω...Δεν θέλουμε να βλέπουμε ούτε ζωγραφιστούς τους Μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα άλλα θέλουμε να υιοθετήσουμε τους νόμους και τις πρωτόγονες πρακτικές τους...

Κατάλαβα καλά??

Και εγώ έτσι κατάλαβα ... :grinning-smiley-043

Το να στήσεις τον "φονιά του παιδιού σου", (όπως ειπώθηκε αρκετές φορές πιο πάνω)
στα τρία μέτρα και να του ρίξεις,είναι ένα γεγονός που σε κάνει και σένα φονιά,παρά οτιδήποτε άλλο...

Εύκολα το λεμε αλλά δύσκολα το κάνουμε...

Εν βρασμό ψυχής τώρα ο άνθρωπος κάνει πολλά...ο άλλος σκότωσε τόσους νοματαίους γιατί έκαναν το λάθος να μπουν στο χωράφι του...
Να υποθέσω ότι και εσύ δεν είσαι σίγουρος πως θα στην βάραγε, έτσι?

Δύσκολα πράματα ...

Είναι τόσο δύσκολο να χωνέψει κάποιος, ότι κάποιος άλλος δεν θα αυτοδικούσε?

Αυτό τον κάνει φιλελεύθερο, politicaly corect κλπ?

Δεν το καταλαβαίνω..............:damnyou:

Από συνέντευξη Γεωργιανού εγκληματία στον κοινωνιολόγο φίλο μου στις φυλακές στον Κορυδαλλό... (και πως το νομοθετικό πλαίσιο μιας χώρας καθορίζε και την εγκληματικότητα της με 3 κουβέντες)

Γεωργ. (με στόμφο) - Η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα... κάνεις οτι θέλεις... Κάνεις οτι θέλεις και όποτε το θέλεις....
Κοινων. - Στην πατρίδα σου θα το έκανες (το αδίκημα) αυτό που έκανες εδώ ?
Γεωργ. - (αφοπλιστικά) Οοοοοχι ρε συυυυ, εκεί δεν κάνουμε τέτοια....