suzakias
Banned
Ναι αλλα αν ο οδηγος συνεχιζει να φθειρει το αμαξι????Και'γώ δέν είμαι οικομονολόγος, αλλά άμα το αμάξι μου ήταν προβληματικό θα το πήγαινα στο συνεργείο. Δέν θα του άλλαζα οδηγό
Ναι αλλα αν ο οδηγος συνεχιζει να φθειρει το αμαξι????Και'γώ δέν είμαι οικομονολόγος, αλλά άμα το αμάξι μου ήταν προβληματικό θα το πήγαινα στο συνεργείο. Δέν θα του άλλαζα οδηγό
Ναι αλλα αν ο οδηγος συνεχιζει να φθειρει το αμαξι????
Λοιπον το συστημα ειναι σαπιο και φυσικα τε κερακι που φθειρει ειναι οι Δ.Υ (οχι ολοι), αν φτασαμε εδω που φτασαμε ειναι και απο τους Δ.Υ που δεν ξερουν να κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει "'Οχι όλοι στο ίδιο τσουβάλι". Δυσκολες στιγμες περναμε και δεν εχουνε να φανε και να ζεσταθουν τα παιδια μας(μας, λεω για ολα τα παιδια) και βλεπω καποιους Δ.Υ να λενε (με μοισθο ανω τον 1200) οτι δεν εχουν να φανε και τα λοιπα.θα τον τσιμπήσει το κτεο, η τροχαία κλπ ....
Τους βουλευτές τους αξιολογούμε εμείς κάθε 4 χρόνια... Και μέχρι τώρα, οι σοφές αποφάσεις και το αλάθητο κριτήριο του λαού που δεν παραμυθιάζεται και ξέρει να αντιστέκεται, δείχνει τον δρόμο για τα επόμενα χρόνια...
Βρε Βλασση τι κανεις τωρα;
Υπαρχει λογος να δικαιολογεισαι για τα αυτονοητα;
DFT!
Μικροαστοι..... εσυ αυτο καταλαβες????????χαχααχαχ!!!Έχετε πλάκα......
Σπάσιμο θέλουν τα κεφάλια αυτών που ψήφισαν τα δύο πρωην μεγάλα κόμματα......
Το εχω πει πολλες φορες....
Αλλά ο εύκολος στόχος, όπως και οι εύκολες "λύσεις" είναι οι Δ.Υ, οι μετανάστες που ήρθαν να μας κυριεύσουν την χώρα, κλπ, κλπ....
Αίμα, τιμή....
Ας καναν σωστα την δουλεια τους Δ.Υ και το κρατος.
Και μετά μου λέτε οτι οι μικροαστοί δεν υποστηρίζουν τον φασισμό.....χαχαχαχααχ!!!!Οκ.......
ναι φυσικά. Και μάλιστα με στοιχεία. Έτσι πρέπει να είναι. Το κάνω χρόνια τώρα είτε σε αυτό είτε και στο προηγούμενο φόρουμ, δηλ. 12 χρόνια. Αλλά οι δικές μου αποδοχές ήταν πάντα σε αυτό το επίπεδο, δεν ήταν ποτέ δυσανάλογα υψηλές, το 2001 ή το 2002, όπως ήταν στελεχών του ιδιωτικού τομέα τα χρόνια εκείνα. Ξεκίνησα το 2002 με 1827 ευρώ κι έφθασα το 2010 στα 2260 ευρώ (με τέσσερα παιδιά) μετά άρχισε η πτώση όπως σε όλους. Δεν έφθασα ποτέ τους 18 μισθούς που πήραν μαζί με μπόνους οι φίλοι μου στην Εμπορική, την Πειραιώς. Δεν έφθασα ποτέ τα 4.000 ευρώ που πήραν φίλοι μου χωρίς διευθυντική θέση στον ALPHA TV που εγώ αρνήθηκα. Δεν είχα ποτέ κάποιον να μου πληρώνει τα έξοδα κίνησης και διαμονής. Δεν έφθασα ποτέ τις αμοιβές φίλων και αδελφού πωλητών σε παραφαρμακευτικά προιόντα, σε είδη αυτοκινήτου κλπ. που έφθαναν τα 3.000-12.000 ευρώ μηνιαίως, ή μπόνους για αγορά εξοχικού, ταξίδια σε Αλάσκα, Τανζανία (Σερενγκέτι), Ντουμπάι για ψύλλου πήδημα, κλπ.
Επέλεξα να είμαι στέλεχος της δημόσιας διοίκησης. Τώρα από ό,τι φαίνεται θα πάμε όλοι μαζί παρέα προς τα κάτω ή στην έξοδο, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, και θα μας χαιρετούν όσοι ήταν οι ωφελημένοι του προηγούμενου σχεδίου της αυθαιρεσίας και της ατιμωρησίας. Οι οποίοι είναι και οι μόνοι που έχουν καβάντζα για να επιβιώσουν στο μέλλον.
ναι φυσικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.