Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι
Έχω δύο γνωστούς που είναι συνταξιούχοι από τα 45 με αυτή τη σύνταξη.
Ένας από τα ΕΛΤΑ και ένας από τη ΔΕΗ.
Σε αυτόν που βγήκε από τα ΕΛΤΑ δεν θα έδινα να διαχειριστεί ούτε τα κουβαδάκια της κόρης μου και αυτός από τη ΔΕΗ δεν ήταν και κανένας εναερίτης...
Και μιλάω για συντάξεις τωρινές, μετά μνημονίου.
Φαντάσου τι έπαιρναν παλαιότερα...
Α ναι... και ο υπεύθυνος σχεδιασμού νέων γραμμών στον ΟΣΕ με μισθό στο πεντοχίλιαρο που ακόμη δεν έχει βγει σε συνταξη...
Είναι τώρα στα 52 αλλά ακόμη δεν έχω δει άλλη γραμμή εκτός από την Κηφισιά - Πειραιά που υπήρχε από την ημέρα που προσλήφθηκε...
Πως λέμε "σιτιστής οδικών πτηνών" ένα πράγμα...
Σίγουρα, δεν δημιούργησαν αυτοί το σύστημα, αλλά το εκμεταλεύτηκαν.
Το σύστημα έχει δημιουργηθεί από τους κυβερνώντες για να βολεύουν τα ανηψάκια τους.
Και προφανώς αυτούς εννοούσε ο Βενιζέλος με το "μαζί τα φάγαμε", γιατί με αυτούς τους ΔΥ συναναστρέφεται.
Σήμερα Μιχάλη κανένας εκ των κοινών θνητών,δεν παίρνει σύνταξη 3000-4000...
Εξαιρούνται πολιτικοί,μεγαλοστελέχη(ο Δίας να τους κάνει...)τραπεζών και ΔΕΚΟ...............
Έχω δύο γνωστούς που είναι συνταξιούχοι από τα 45 με αυτή τη σύνταξη.
Ένας από τα ΕΛΤΑ και ένας από τη ΔΕΗ.
Σε αυτόν που βγήκε από τα ΕΛΤΑ δεν θα έδινα να διαχειριστεί ούτε τα κουβαδάκια της κόρης μου και αυτός από τη ΔΕΗ δεν ήταν και κανένας εναερίτης...
Και μιλάω για συντάξεις τωρινές, μετά μνημονίου.
Φαντάσου τι έπαιρναν παλαιότερα...
Α ναι... και ο υπεύθυνος σχεδιασμού νέων γραμμών στον ΟΣΕ με μισθό στο πεντοχίλιαρο που ακόμη δεν έχει βγει σε συνταξη...
Είναι τώρα στα 52 αλλά ακόμη δεν έχω δει άλλη γραμμή εκτός από την Κηφισιά - Πειραιά που υπήρχε από την ημέρα που προσλήφθηκε...
Πως λέμε "σιτιστής οδικών πτηνών" ένα πράγμα...
Σίγουρα, δεν δημιούργησαν αυτοί το σύστημα, αλλά το εκμεταλεύτηκαν.
Το σύστημα έχει δημιουργηθεί από τους κυβερνώντες για να βολεύουν τα ανηψάκια τους.
Και προφανώς αυτούς εννοούσε ο Βενιζέλος με το "μαζί τα φάγαμε", γιατί με αυτούς τους ΔΥ συναναστρέφεται.