petronik
Μέλος Σωματείου
Για να πουμε και μια αλλη αποψη.Υπηρξαν η οχι πολυ χειροτερες υποψηφιοτητες και μαλιστα σε βουλευτικες?Τουλαχιστον ο συγκεκριμενος εχει μυαλο,ασχετο για πιο λογο και που το χρησιμοποιει,ενω καποιοι αλλοι...
Το άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο και σκέφτηκα "Να το έγραφα στο νήμα του Γιάννη για τις δημοτικές; Μπα, θα ξεφτυλιστεί η συζήτηση και είναι κρίμα."![]()
ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ "ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ". ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΗ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ) ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ" ΕΙΧΑ ΚΡΙΘΕΙ.
Την πιό "προχώ" υποψηφιότητα,την έχει μέχρι στιγμής,ο Μαντούβαλος στον Πειραιά(ξέρετε αυτός που διώκεται για το παραδικαστικό και διαγράφτηκε απο την ΝΔ γι' αυτό).
Ο μέγιστος Φ.Καμπούρης...Ναί ο θεόπαχος παρουσιαστής,των πλέον κίτς και πλέον ακραίων περιθωριακών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.
Να δείτε που οι...σοφοί Πειραιώτες παίζει να τους εκλέξουν και τους δύο...:BDBDG54:
Εδώ συζητάμε το αυτονόητο και είχες κριθεί και από πάνω;
Η ιδιότητα του δημάρχου δεν είναι σαν την ιδιότητα ενός υπουργού ή άλλου πολιτικού στελέχους. Προυποθέτει την τοπική γνώση για τη λύση προβλημάτων, την καθημερινή διαβίωση στον χώρο δράσης. Πώς να σε ενδιαφέρει το πράσινο της Αθήνας όταν κατοικείς στη Ν. Ερυθραία;
Θα μου πεις εδώ κυβερνάται η Ελλάδα από πρωθυπουργό που ζει στον κόσμο του, στον Δ. Αθηναίων θα τα χαλάσουμε;
Δεν τον ξέρω τον Καμπούρη αλλά μούρθε: ο καμπούρης στου κασίδη το κεφάλι...
Φυσικά και θα πάω. Μη με ρωτήσεις τι θα ψηφίσω, δεν ξέρω. Ξέρω πολύ καλά όμως τι ΔΕΝ θα ψηφίσω και αυτό είναι αρκετό.
Ένα ποσοστό από 10% σε πασοκ - νδ είναι εκατομμύρια φορές πιο ισχυρό από 10 πολυπληθείς διαδηλώσεις.
εγω θα παω διοτι πολυ καλος φιλος κατεβαινει στον Χολαργο
εγω θα παω διοτι πολυ καλος φιλος κατεβαινει στον Χολαργο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.