Γιαυτο σε γουσταρω ρε Δημητρη!!! (in a manly way παντα lol )
Την πιό "προχώ" υποψηφιότητα,την έχει μέχρι στιγμής,ο Μαντούβαλος στον Πειραιά(ξέρετε αυτός που διώκεται για το παραδικαστικό και διαγράφτηκε απο την ΝΔ γι' αυτό).
Ο μέγιστος Φ.Καμπούρης...Ναί ο θεόπαχος παρουσιαστής,των πλέον κίτς και πλέον ακραίων περιθωριακών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.
Να δείτε που οι...σοφοί Πειραιώτες παίζει να τους εκλέξουν και τους δύο...:BDBDG54:
Αληθεια θα παει κανεις να ψηφισει;
Εγω νοιωθω οτι θα μου κοπει το χερι ετσι και το τολμησω...
Νά μήν σού κοπεί τό χέρι Στέλιο..
Η Αποχή ενισχύει τούς παπατζήδες..
Διάλεξε οτιδήποτε σέ εκφράζει έστω και ελάχιστα ,σέ σχέση μέ τούς παπατζήδες.,(εξυπακούεται πρός την ιδεολογία πού περίπου κινείσαι.).
Εχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες ψήφους σάν καί τίς δικές σου,όχι τόσο γιά τό αποτέλεσμα αλλά γιά τό μετά....
Η Υφεση πού έρχεται είναι τεράστια και πολλοί θά βρεθούμε σέ δύσκολη θέση..
Αν διατηρηθεί σέ κάποια σχήματα (αριστερά γιά μένα φυσικά)η έννοια τής συλλογικότητας σέ τοπικο επίπεδο θάναι ένα βήμα.
κι εγώ θα ψηφίσω, και ξέρω τι και ποιούς ...
το οτι πολλοί (και καλοί) φίλοι/ες είναι υποψήφιοι/ες σε όλους τους συνδυασμούς δεν με προβλημάτισε καθόλου, αντίθετα τους εύχομαι καλή επιτυχία .....
*δήμος Χολαργού-Παπάγου ...
....
Εγώ απ την άλλη, άλλοθι δεν δίνω σε κανέναν.
Στάχτη και μπούλμπερη
Καλά, ακόμη πιστεύετε στο εκλογικό δικαίωμα και στο ότι μπορείτε να αλλάξατε κάτι μέσω της ψήφου.
Φαίνεται ξεχνάμε γρήγορα...
Μήπως να θυμήσω σε ορισμένους πόση αξία είχε η ψήφος τους όταν επιχειρήθηκε η τσιμεντοποίηση του πάρκου στην Κύπρου & Πατησίων ή σε αυτό της Θεμιστοκλέους;
Μήπως να θυμήσω την αξία της ψήφου στην τσιμεντοποίηση και καταπάτηση του Πεδίου του Άρεως που παραμένει κλειστό κατά το μεγαλύτερο τμήμα του;
Μήπως να θυμήσω την αξία της ψήφου με την ειδική επιτροπή καλωσορίσματος (ΜΑΤ) όταν ζητήθηκε η συμμετοχή της αντιπροσωπείας κατοίκων στη συνέλευση του δημοτικού συμβουλίου, πράγμα που είναι δικαίωμα όλων ούτως ή άλλως;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.