Να ρωτήσω και κάτι ίσως αφελές...??
Η παραχωρηση δεν γινεται επι των καθαρων κερδων ... αλλα γινεται επι των εσοδων. Γιατί???
ΑΝ γνωρίζει κάποιος....
Μπορείς να το διευκρινίσεις λίγο γιατί μοιάζει κάπως ακατανόητο έτσι όπως το γράφεις. Μπορείς να αναφέρεις μια σύμβαση που να υποστηρίζει το επιχείρημά σου?
Διαβάζετε τι λέει ή απλά κράζετε?
"Έρχομαι τώρα λοιπόν και σας λέω κάποια στοιχεία. Θέλω να το γνωρίζουν οι ακροατές μας, ότι οι διελεύσεις οχημάτων σε κάθε λωρίδα διοδίων σε αυτό το δρόμο καταγράφονται σε ζωντανό χρόνο, σε πραγματικό χρόνο, στο εγκατεστημένο στην Υπηρεσία σύστημα και στη συνέχεια οι διελεύσεις αυτές όπως καταγράφονται με το ηλεκτρονικό σύστημα, αντιπαραβάλλονται με τα στοιχεία των μηνιαίων αναφορών που υποβάλλει ο ανάδοχος.
Επίσης, πρέπει να σας πω ότι οι χρηματοοικονομικές αναφορές που κάνει ο ανάδοχος, ο παραχωρησιούχος, ελέγχονται από τον οικονομικό σύμβουλο που έχει το Δημόσιο, το Υπουργείο μας. Δεν τον προσλάβαμε εμείς, είναι χρόνια εδώ, συνεχίζουμε τη συνεργασία μας και αυτός ο οικονομικός σύμβουλος είναι η Εθνική Τράπεζα. Επίσης, γίνεται έλεγχος από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών όσον αφορά φορολογικά και λοιπά στοιχεία μέσω των δικών του Υπηρεσιών, όπως είναι η Οικονομική Εφορία, ο έλεγχος για το ΦΠΑ, το ΣΔΟΕ το οποίο έχει ασχοληθεί πρέπει να σας πω.
Ακόμη ασχολήθηκαν και οι Εισαγγελείς οι οποίοι έθεσαν την υπόθεση στο αρχείο."
Εσείς μου λέτε ότι λέει ψέμματα ο Ρέππας, δηλαδή ο αρμόδιος υπουργός, η οικονομική επιτροπή της Εθνικής, το ΣΔΟΕ και ο εισαγγελέας που ασχολήθηκε?
Ενώ αντίθετα έχει δίκιο ο ανώνυμος blogger που πολλαπλασιάζει φανταστικές διελεύσεις με το αντίτιμο και βγάζει συμπέρασμα ότι η Αττική Οδός αποπληρώθηκε τα πρώτα τέσσερα χρόνια???
ΟΚ, έχετε δίκιο...
Πόσα πληρώνει αυτή τη στιγμή κάποιος που θα ξεκινήσει από την Αθήνα για να πάει Θεσσαλονίκη; Είναι περίπου 500 χιλιόμετρα, άρα θα έπρεπε (σύμφωνα με το 0,04 ανά χιλιόμετρο) να πληρώνει 20 ευρώ.
Άσε τα μερίδια του κράτους, άσε τα επιτόκια, άσε το κόστος συντήρησης, άσε το κόστος εξυπηρέτησης των χρηστών, άσε το μερίδιο του κράτους.
Η μπαρούφα στην Ελλάδα κάνει πλειοψηφικό κόμμα χαλαρά...
Επίσης, γίνεται έλεγχος από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών όσον αφορά φορολογικά και λοιπά στοιχεία μέσω των δικών του Υπηρεσιών, όπως είναι η Οικονομική Εφορία,
Εσείς μου λέτε ότι λέει ψέμματα ο Ρέππας, δηλαδή ο αρμόδιος υπουργός, η οικονομική επιτροπή της Εθνικής, το ΣΔΟΕ και ο εισαγγελέας που ασχολήθηκε?
Ενώ αντίθετα έχει δίκιο ο ανώνυμος blogger που πολλαπλασιάζει φανταστικές διελεύσεις με το αντίτιμο και βγάζει συμπέρασμα ότι η Αττική Οδός αποπληρώθηκε τα πρώτα τέσσερα χρόνια???
ΟΚ, έχετε δίκιο...
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, περισσότεροι από δέκα οικονομικοί επιθεωρητές διενήργησαν παρανόμως επανελέγχους σε επιχειρήσεις, ακυρώνοντας πρόστιμα, που τους είχαν επιβληθεί.
Πόσα πληρώνει αυτή τη στιγμή κάποιος που θα ξεκινήσει από την Αθήνα για να πάει Θεσσαλονίκη; Είναι περίπου 500 χιλιόμετρα, άρα θα έπρεπε (σύμφωνα με το 0,04 ανά χιλιόμετρο) να πληρώνει 20 ευρώ.
Γεγονός δεύτερο: σύμφωνα με τις συμβάσεις, όπως τις παρουσίασε ο τέως ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς, τα διόδια ανά χιλιόμετρο αυτοκινητόδρομου θα φτάσουν στην μεγίστη τιμή τους 0,04 λεπτά ανά χιλιόμετρο όταν ολοκληρωθεί ο δρόμος;
Νίκος Βαρσακέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
http://www.antinews.gr/2011/02/22/86963/#more-86963
...άσε το πλήθος παρανομιών και τη μη τήρηση έστω κι αυτών των -κατάπτυστων- συμβάσεων.
Η μπαρούφα στην Ελλάδα κάνει όχι μόνο πλειοψηφικό κόμμα. Κάνει...κυβέρνηση!
Να ρωτησω κατι , ζεις στην ελληνικη πραγματικοτητα εχεις συναισθηση αυτων που γραφεις?
Μονο γελιο προκαλουν , ειμαστε προ πυλων των κοινωνικων εξεγερσεων και εισαι στο κοσμο σου τελειως
Εσύ μπορείς να ψάξεις για άλογο και καριοφίλι να κάνεις κυβέρνηση στο βουνό. Κάνε εξέγερση να βγουν οι νέοι σωτήρες και να βγεις και εσύ στα πράγματα να μας σώσεις. Εγώ θα ζήσω την πραγματικότητά μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.