Διπλό κινητό;

Απάντηση: Re: Είμαι μπερδεμένη....

Νικολ επιμενω. Παρε το Samsung και θα με θυμηθεις. Δες και λιγο απο μελλον
http://www.t3.co.uk/news/247/communications/mobile_phone/samsung_keeps_it_slim

Εαν παλι θες σον και καλα Sony περιμενε λιγο αυτο
http://www.t3.co.uk/news/247/entertainment/mp3_player/new_walkman_incoming
http://www.t3.co.uk/news/247/communications/mobile_phone/new_cyber-shot_phone_peeped

Θα το πάρω με την επιδότηση το κινητό, οπότε δεν μπορώ να περιμένω και πολύ.... σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια! Μάλλον για το w810i με βλέπω...

Re: Απάντηση: Re: Είμαι μπερδεμένη....

Θα το πάρω με την επιδότηση το κινητό, οπότε δεν μπορώ να περιμένω και πολύ.... σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια! Μάλλον για το w810i με βλέπω...

Αυτα τα χρονικα ορια που βαζουνε δηθεν στις επιδοτησεις δεν ισχυουν. Τουλαχιστον στη Vodafone. Στο λεω γιατι εγω πειρα προσφατα κινητο μετα απο 10 μηνες που ειχα συμπληρωσει ηδη 1 χρονο. Δεν υπαρχει θεμα.

Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

Εγώ απλά έχω κολλήσει γιατί ένας φίλος μου που δουλεύει στην vodafone μου είπε πως σε λίγο θα αποσυρθούν κάποιες συσκευές όπως το w810i επειδή θα βγουν οι νέες συσκευές κι ότι είναι καλή περίπτωση αυτό το κινητό. Πέρα από αυτό δεν θέλω να διάθεσω και μεγάλο ποσόν για κινητό αφού δεν θέλω να έχει τρελές προδιαγραφές πέρα από fm και mp3...

Samsung D900 με κλειστά μάτια και σώθηκες για πολύυυυ καιρό...
Έχω το Κ700i και αν και στην αρχή ήμουν πολύ ικανοποιημένος και μπορώ να πω οτι δεν έχω βρεί άλλο κινητό να αντέχει τόσο πολύ στις ..."βουτιές" και να παίρνει πουλάδες...έχει το κλασσικότατο πρόβλημα σχεδόν όλων των Sony Ericsson...

Κολάει άσχημα το άτιμο σε σημείο να θες να το στείλεις αδιάβαστο για μπάνιο στην θάλασσα..

Καλύτερη συσκευή απο το D900, προσεγμένη, αντοχής, με πολλές πολλές λειτουργίες, καταπληκτική φωτογραφική, και φυσικά τόσο στυλάτη... δεν θα βρείς!

Re: Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

Εγώ απλά έχω κολλήσει γιατί ένας φίλος μου που δουλεύει στην vodafone μου είπε πως σε λίγο θα αποσυρθούν κάποιες συσκευές όπως το w810i επειδή θα βγουν οι νέες συσκευές κι ότι είναι καλή περίπτωση αυτό το κινητό. Πέρα από αυτό δεν θέλω να διάθεσω και μεγάλο ποσόν για κινητό αφού δεν θέλω να έχει τρελές προδιαγραφές πέρα από fm και mp3...

το εχω 8 μηνες(w810) και δεν προκειται να το αλλαξω εαν δεν χαλασει!!!εκτος απο τα γνωστα καλουδια του εχω παθει πλακα με την μπαταρια του...5 με 7 ημερες νομιζω οτι ειναι πολυ καλος χρονος για τηλ.με τοσες δυνατοτητες.χτυπα το........

Βαγγο μαλλον εισαι απο τους τυχερους...κ750,κ700,w800 και γενικοτερα οσα ειχαν joypad αντι για σταυρο(οπως το w810 που εχω εγω και ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος)εβγαλαν προβλημα.το 750 που ειχαν πριν και εγω χωρις ιδιαιτερη χρηση(παιχνιδια κλπ)μου κολλαγε συνεχεια προς τα κατω..!!!

ακριβως το ιδιο εχει και η Γυναικα μου που το παιδευει ολη μερα ......
εγω να πω την αληθεια μια φορα τη μερα το αγγιζω ...

η Γυναικα μου ομως συνειχεια χρησιμοποιει το κινητο της για να στελνειο μυνηματα στον αδερφο της ο οποιος ειναι κουφος !! και χρησιμοποιει το κινητο για να συνενοειται με μυνηματα ΣΜΣ .... οποτε το εχει ξεσκισει για συνενοηθει μαζι του και δεν κολησε ποτε .....

εισαστε γκαντεμηδες ρε ......:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

το εχω 8 μηνες(w810) και δεν προκειται να το αλλαξω εαν δεν χαλασει!!!εκτος απο τα γνωστα καλουδια του εχω παθει πλακα με την μπαταρια του...5 με 7 ημερες νομιζω οτι ειναι πολυ καλος χρονος για τηλ.με τοσες δυνατοτητες.χτυπα το........

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το χτυπήσω σήμερα!!!! :BDGBGDB55:

Γιατι δεν κοιτας και Νοκια την σειρα Ν (αν και για γυναικα προτινω την L'amour σειρα)?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

ακομα...?????

Άσε γιατί με έχει φάει η γκαντεμιά....:slapface: δεν την βρίσκω σε κανένα υποκατάστημα αυτήν την συσκευή!!!!!!
mr_rebelos σκέφτηκα στην αρχή το Nokia 7373, αλλά έχει χαλάσει πολύ τα κινητά της η Nokia...

7380? 7390? Το ενα εκεντρικο αλλα ωραιο. Το αλλο πολυ καλο κινητο, με παρα πολλες δυνατοτητες.

Re: Είμαι μπερδεμένη....

To 7373 το πήρα δώρο στη γυναίκα μου και είναι πολύ καλό (αρκεί να συνηθίσεις το swivel άνοιγμά του).
Από τα SE (που τα έχω σχεδόν όλα), προτείνω ανεπιφύλακτα το W850i (και για σένα σε λευκό).

Απάντηση: Re: Είμαι μπερδεμένη....

To 7373 το πήρα δώρο στη γυναίκα μου και είναι πολύ καλό (αρκεί να συνηθίσεις το swivel άνοιγμά του).
Από τα SE (που τα έχω σχεδόν όλα), προτείνω ανεπιφύλακτα το W850i (και για σένα σε λευκό).

Δε ξέρω αν θα το βρε σε λευκό... πήρα τηλ. περίπου σε 10 υποκαταστήματα στην Αθήνα και δεν είχε κανείς την συγκεκριμένη συσκευή!!!! Κατάφερα βέβαια να την βρω και μου την κράτησαν να πάω να την πάρω μόλις σχολάσω, αλλά δε ξέρω αν θα είναι σε λευκό!

Ψώνισα, ψώνισα!!!!!!!!!!:Banane0:
Τελικά έγινα κάτοχος του w810i, όσο το ψαχουλεύω, τόσο περισσότερο μου αρέσει.:cool4:

Re: Mobile News

LG MOBILE: ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ LG CHOCOLATE Το λανσάρισμα μιας πολυτελούς έκδοσης του πολυβραβευμένου της Chocolate Phone ανακοίνωσε η LG Mobile. Πρόκειται για το LG Chocolate Platinum, το οποίο διατηρεί μεν τα κόκκινα πλήκτρα αφής της σειράς των Chocolate Phones, αλλά, επίσης, ανανεώνει το κλασικό styling του LG Chocolate, προσθέτοντας μια πλατινένια «ζώνη» με το όνομα Chocolate. Διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης SD, αναβαθμισμένη κάμερα 2 mega-pixel και FM Radio. Επίσης ένα αναβαθμισμένο MP3, MPEG-4 & AAC music και video player, καθώς και stereo Bluetooth.

Business Today

ΣΤΟ ΝΕΟ HP IPAQ RW6815
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Στη διάθεση του νέου HP iPAQ rw6815προχώρησε πρόσφατα η ΗΡ. Πρόκειται για μια συσκευή που είναι μικρή σε μέγεθος και προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων διασύνδεσης, όπως τη διεξαγωγή τηλεφωνικών κλήσεων, την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, την πλοήγηση στο Internet, την αποστολή και λήψη email,κλπ.Το νέο ΗΡ iPAQ αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και όχι μόνο. Με την υποστήριξη των τεχνολογιών GSM/EDGE, αλλά και με την υποστήριξη σύνδεσης WiFi οι χρήστες του νέου αυτού iPAQ έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο Internet και να έχουν πρόσβαση στο e-mail τους ανά πάσα στιγμή ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Πέραν των εξαιρετικών δυνατοτήτων διασύνδεσης και εργασίας, το HP iPAQ rw6815 διαθέτει και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 2mp, η οποία επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και το διαμοιρασμό τους μέσω του Internet ή κάρτας SD μέσω της ειδικής θύρας. Επιπρόσθετα, με το Windows Media Player 10 Mobile, το οποίο είναι προεγκατεστημένο στο iPAQ, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

COM Today

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 3GSM WORLD CONGRESS 2007
HTC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Τρεις νέες, πρωτοποριακές συσκευές που αλλάζουν πραγματικά τα δεδομένα στο mobility παρουσίασε στο 3GSM World Congress 2007 η HTC. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη από 12-15/2. Παρούσα στο περίπτερο της HTC ήταν και η ACE-Hellasως ο επίσημος διανομέας των συσκευών της εταιρείας στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, την Βουλγαρία, την Σερβία, την Αλβανία και την ΠΓΔΜ. Νέες τεχνολογίες και δυνατότητες, πρωτοπορία στον σχεδιασμό: οι τρεις αυτές παράμετροι χαρακτηρίζουν τα νέα μοντέλα HTC, η κυκλοφορία των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και στην Ελλάδα.Το HTC S710 είναι η πρώτη συσκευή που βασίζεται στο νέο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.0. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της, διαθέτει πέρα από το κλασικό πληκτρολόγιο που διευκολύνει τη γρήγορη πραγματοποίηση κλήσεων, ένα ακόμα ενσωματωμένο, συρόμενο, ημι-αυτόματο πληκτρολόγιo, για τη σύνταξη μηνυμάτων και e-mail. Το HTC S710 παρέχει πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας (GPRS/EDGE, Wi-Fi, Bluetooth) και πλήρη σουίτα mobile εφαρμογών (Word,Excel,PowerPoint), ενώ παρά το μικρό του σχήμα διαθέτει οθόνη 2,4 ιντσών. Τέλος το HTC P3350 απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα λεπτό PDA/κινητό τηλέφωνο με ενισχυμένες δυνατότητες στην αποστολή μηνυμάτων και τις εφαρμογές πολυμέσων. To Μedia Hub της HTC επιτρέπει στους χρήστες να ακούσουν και να διαχειριστούν αρχεία ήχου, να δουν βίντεο, να δημιουργήσουν ringtones και να τα αποθηκεύσουν στη μνήμη χωρητικότητας 256ΜΒ.

COM Today

Kυκλοφόρησε το νέο κινητό
Sagem my501Ci Pink
από τη Sagem Communication, σε ειδική έκδοση που υποστηρίζει το iModeτης Cosmote. Διακρίνεται για την εργονομική σχεδίασή του με πλαϊνά κουμπιά για εύκολη πλοήγηση και το συνδυασμό των μεταλλικών χρωμάτων (ροζ-ασημί).Με βάρος 99 γραμμ., το νέο Sagem my501Ci Pink συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία. Eνσωματώνοντας 1.3 megapixel camera με δυνατότητες x8 digital zoom και video, οι στιγμές σας απαθανατίζονται με υψηλή ποιότητα, ενώ διαθέτοντας 32MB μνήμη και microSDTM card reader η συσκευή αποτελεί ένα αυθεντικό MP3 (υποστηρίζοντας και AAC). Το νέο Sagem my501Ci Pink διατίθεται από τα καταστήματα Cosmote και το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός.

Business Today

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜ ΜΕ ΤΗΝ TELLAS
ΙΣΧΥΡΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ SAWIRIS
Νέα σενάρια έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αναμένεται να φέρουν κι άλλες αναταράξεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, μιας και ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Naguip Sawiris μετά την εξαγορά της ΤΙΜεξετάζει το ενδεχόμενο συγχώνευσης της τελευταίας με την Tellas, η οποία ελέγχεται από τη Weather Investments. Αναλυτικότερα, τις επόμενες μέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για την εν λόγω συγχώνευση, καθώς ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Τάκης Αθανασόπουλοςενημερώνεται ήδη για τις λεπτομέρειες αλλά και τις εκκρεμότητες της εταιρείας, ώστε να προχωρήσει εν τέλει στη συγχώνευση. Μάλιστα, σύμφωνα με το επιχειρηματικό πλάνο του κ. Sawiris, η συγχώνευση αναμένεται να συντελέσει στην δημιουργία ενός ισχυρού τηλεπικοινωνιακού ομίλου, ο οποίος στο μέλλον θα αποτελέσει ένας εκ των 5 ισχυρότερων στον κόσμο. Όσον αφορά στα οφέλη που θα απολαμβάνει η ΤΙΜ Ελλάς, οι συνέργιες αυτές θα βοηθήσουν στην αύξηση της αξίας της εταιρείας κατά ένα δισ. ευρώ, ενώ κέρδη θα υπάρξουν και σε επίπεδο προμηθειών, καθώς πλέον αυτές θα γίνονται κεντρικά από το Kάιρο, όπου και η έδρα της Orascom Telecom, του μεγαλύτερου ομίλου κινητής τηλεφωνίας στη Mέση Aνατολή, η οποία ελέγχεται επίσης μέσω της Weather από τον Naguip Sawiris. Eπιπλέον, ο Naguip Sawiris αναμένει οφέλη από τη διεθνή τηλεπικοινωνιακή κίνηση που μπορεί να διαχειρίζεται το νέο σχήμα. Σημειώνεται δε ότι, o όμιλος έχει μέσω της Tellas ένα υποβρύχιο καλώδιο οπτικών ινών που συνδέει την Eλλάδα με την Iταλία, ενώ στα άμεσα πλάνα περιλαμβάνεται και η δημιουργία ενός ακόμη καλωδίου που θα συνδέει τη χώρα μας με την Aίγυπτο.

COM Today