Διπλό κινητό;

Re: Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

το εχω 8 μηνες(w810) και δεν προκειται να το αλλαξω εαν δεν χαλασει!!!εκτος απο τα γνωστα καλουδια του εχω παθει πλακα με την μπαταρια του...5 με 7 ημερες νομιζω οτι ειναι πολυ καλος χρονος για τηλ.με τοσες δυνατοτητες.χτυπα το........

Μπορείς να μου πεις αν έχει ηχογράφηση συνομιλίας;
Επίσης έχεις δυνατότητα να βάλεις σαν ήχο κλήσης mp3 που έχεις αποθηκευμένο στην κάρτα ή πρέπει να το κάνεις copy στο τηλέφωνο;

Νικόλ για δώσε κανένα Input και εσύ για την μπαταρία...
Καλή αγορά έκανες. Μάλλον θα είμαι ο επόμενος!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

Μπορείς να μου πεις αν έχει ηχογράφηση συνομιλίας;
Επίσης έχεις δυνατότητα να βάλεις σαν ήχο κλήσης mp3 που έχεις αποθηκευμένο στην κάρτα ή πρέπει να το κάνεις copy στο τηλέφωνο;

Νικόλ για δώσε κανένα Input και εσύ για την μπαταρία...
Καλή αγορά έκανες. Μάλλον θα είμαι ο επόμενος!

Καλημέρα!!!! Το κινητό έχει ηχογράφηση συνομιλίας και υπάρχει και η δυνατότητα να βάλεις αντιστοίχηση ήχο mp3 που έχεις αποθηκευμένο στην κάρτα χωρίς να χρειάζεται να το αποθηκεύσεις στην μνήμη της συσκευής :worshippy: .... μέχρι στιγμής είμαι τρομερά ικανοποιημένη από την συσκευή!!!!!!!! :Banane0: :aktion033:
Όσο για την μπαταρία, με φυσιολογική χρήση κρατάει ένα 4ήμερο χαλαρά....

Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

Πολύ καλή επιλογή. Στάνταρ η αυτονομία θα ανέβει λίγο παραπάνω. Απλά τώρα είναι αρχή, η μπαταρία δεν έχει γεμίσει καλά και φυσικά εσύ παίζεις πολύ με το κινητό και το αδειάζεις!

Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

Πολύ καλή επιλογή. Στάνταρ η αυτονομία θα ανέβει λίγο παραπάνω. Απλά τώρα είναι αρχή, η μπαταρία δεν έχει γεμίσει καλά και φυσικά εσύ παίζεις πολύ με το κινητό και το αδειάζεις!

Μπα, μην νομίζεις.... πέρα από την πρώτη μέρα που αποθήκευσα κάτι mp3 και photos από το προηγούμενο κινητό μου, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.... ομολογουμένως όμως είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Άντε Γιώργο κι εσύ με το καλό!!!!!!!

Re: Είμαι μπερδεμένη....

Λοιπόν, το πήρα και εγώ!!!!
Προς το παρόν το φορτίζω.
Νικόλ μπορείς να μου πεις που στο καλό είναι το "ς";;;;;

Απάντηση: Re: Είμαι μπερδεμένη....

Λοιπόν, το πήρα και εγώ!!!! :Banane0:
Προς το παρόν το φορτίζω.
Νικόλ μπορείς να μου πεις που στο καλό είναι το "ς";;;;;

:flipout: αυτό δυστυχώς δεν το έχω βρει, γι' αυτό γράφω με κεφαλαία....

Re: Είμαι μπερδεμένη....

Μάλλον δεν υπάρχει...
Αν γράψεις όμως με το Τ9 βγαίνει.

Σε αναζήτηση παντόφλας

Μετά από κάπου 3.5 χρόνια με ένα SE P800, το έβαλα στην άκρη γιά ένα SE K800.
Πολύ καλό το δεύτερο μικρό, εξαιρετική μηχανή 3.2 μπ κλπ αλλά θέλω παντόφλα.
Επειδή δεν το βλέπω να περιμένω γιά iphone (και αυτό δεν θα είναι παντόφλα) γιά πείτε μιά γνώμη γιά pda phone όχι το 990 κάτι σε windows.

Re: Σε αναζήτηση παντόφλας

Tο HTC P3300 που έχω πάρει εγώ είναι όλα τα λεφτά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Kαι δεν είναι και παντόφλα...Tο συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάποιον να το ψάξει και να δεί αν τον καλύπτει. Kαταπληκτικό κομμάτι!

Re: Απάντηση: Σε αναζήτηση παντόφλας

Εισαι σιγουρος οτι η οθονη αφης θα σε βολεψει στα τηλεφωνηματα?

Μα δούλευα αφής γιά 3 και χρόνια.
Και μάλιστα περιορισμένων διαστάσεων πλήκτρων.
Βασικά θέλω να έχει jog και έστω λίγο μεγαλούτσικα βίρτσουαλ πλήκτρα.
Πχ του qtek 200 καλά μου είχαν φανεί...
Στο αυτοκίνητο είναι λίγο πρόβλημα αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε εκεί....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σε αναζήτηση παντόφλας

Μα δούλευα αφής γιά 3 και χρόνια.
Και μάλιστα περιορισμένων διαστάσεων πλήκτρων.
Βασικά θέλω να έχει jog και έστω λίγο μεγαλούτσικα βίρτσουαλ πλήκτρα.
Πχ του qtek 200 καλά μου είχαν φανεί...
Στο αυτοκίνητο είναι λίγο πρόβλημα αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε εκεί....

Στο αυτοκινητο φωνητικα με Μπλε Δοντι

Απάντηση: Σε αναζήτηση παντόφλας

"αναζήτηση παντόφλας" ειδα και σκεφτηκα να πω στη γυναικα μου να σου στειλει μερικες :flipout::flipout::flipout:

πέρα απο το p3300 που όντως είναι εξαιρετικό τηλέφωνο μπορείς να κοιτάξεις και:
(PDA-GPS-GSM)
Glofiish x500 MLS talk&drive
Mio A701 & destinator PN
Eten x500 & destinator PN
HP iPAQ hw6915
..αν πάλι θες μόνο PDA-GSM:
HP iPAQ rw6815
HTC P4350
HTC TyTN
HTC p3600
Eten Glofiish M700

μην ξεχνας ομως οτι εφαρμογες για windows mobile "κυκλοφορουν" πολυ λιγες- σε συγκριση με symbian τουλαχιστον....!!!!

Tο HTC P3300 που έχω πάρει εγώ είναι όλα τα λεφτά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Kαι δεν είναι και παντόφλα...Tο συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάποιον να το ψάξει και να δεί αν τον καλύπτει. Kαταπληκτικό κομμάτι!

+1

Απάντηση: Re: Σε αναζήτηση παντόφλας

μην ξεχνας ομως οτι εφαρμογες για windows mobile "κυκλοφορουν" πολυ λιγες- σε συγκριση με symbian τουλαχιστον....!!!!

Εδώ θα διαφωνίσω. Δεν υπάρχει αντικείμενο που να μην υπάρχει εφαρμογή να το καλύψει. Ένα μικρό αριθμό προγραμμάτων μπορείς να δεις και στο sticky μήνυμα στην κατηγορία.

Εγώ θα πρότεινα αρχικά μόνο HTC γιατί η Ace Hellas είναι η μόνη που έχει κάνει σοβαρή δουλειά στον εξελλινισμό των συσκευών (και δεν μιλάω απλώς να γράφεις ελληνικά)

Το 3300 έχει.
Μην το ψάχνεις άλλο, μονόδρομος βάσει αυτων που ζητάς.
εχει και gps receiver και ράδιο, mp3 (πόδι στο ipodi) και αμέτρητες εφαρμογές... μέχρι και RTA spectrum analyzer για να μην βγαίνουμε και εκτος θεματόλογιας του forum....