djmnv81
Senior Member
- 5 July 2017
- 632
Περα από την πλάκα...εκει πάει το πράγμα με τα AI και τα ChatGpt τα οποια θεωρω πως ειναι του διαβόλου κ σοβαρολογώ...Αυτός ο GPT θα μας φάει τις δουλειές![]()
Θα φύγει πολύς κόσμος από τις δουλειές του...και δυστυχώς οι νεες γενιές θα έχουν πρόβλημα μεγάλο...(ακομα κ για εμας τους 44...)
Είναι γήινο να γραψει κανεις μια τεχνική απορία και να πιάσει συζήτηση με το ChatGpt γιατι δεν γνωρίζει το αντικείμενο , όπως εξακολουθώ να κάνω και εγω κάποιες λίγες φορές με το ΑΙ που δίνει πιο στοχευμενες απαντήσεις έχοντας μεγαλύτερη γκάμα δεδομένων π βλέπει και πιο έξυπνα φίλτρα ή το παραδοσιακό μας google...(δεν ειμαι πληροφορικαριος απλα ετσι το αντιλαμβάνομαι πως λειτουργεί)...και φυσικα για να πάρω ένα πρώτο καλό μπούσουλα κ μόνο. Και για αυτον του τον σκοπο του δίνω ή μαλον μας δίνω τα εύσημα!!
Όλα ομως θελουν ένα μετρο σε αυτήν την ζωή π δυστυχως ο ανθρωπος δεν μπορει να το διαχειριστεί αυτό...
Δεν ειναι γήινο να πιανεις κουβεντα μαζί του για θεματα προσωπικά κ δεν συμμαζεύεται όπως διαβάζω σε διαφορά ποστσ στα νεα της μερας π σκανε μπροστά μου...
Δεν είναι γήινο να το ρωτας αν ο αλλος θα με παντρευτεί...
Δεν είναι γήινο να το ρωτάς τι νουμερα να παιξεις στο λοτο (σημειωση: το διαβασα κ αυτο στα νέα αλλα στην περίπτωση μας εδω εκανε καλο κ ο τυπος κέρδισε χρήμα....
Δεν είναι γηινο να ακολουθείς τις συμβουλες του κ να δίνεις άδοξα τελος στην ζωή σου...(αρκετες τετοιες περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί δυστυχώς)...
Δεν ειναι ετοιμη η πλειοψηφία του κόσμου για τετοιες τεχνολογίες πιστεύω κ προσωπικά αν με ρωτάτε μακαρι να μην ειχε βγει ποτέ...
Ασε πια που έχουμε γεμίσει ψεύτικα , άνοστα και σαχλά βιντεακια σε μια ψευτικη κ άνοστη πλέον ζωή....
Σορυ εαν ειμαι off topic , (ας μεταφερθεί εαν ειναι απαραίτητο) , ξερω πως υπαρχει αντιστοιχο thread στο οποιο δεν εχω γραψει λέξη αλλά μ ήρθε έμπνευση εδώ... και με πιανω πολλές φορές να αναπολώ ποσο τυχεροι είμαστε τουλάχιστον εμείς που ζήσαμε μεταξυ 2 διαφορετικών κόσμων..... την αναλογικη κ συναισθηματικη εποχή πριν το 2000 , 80' κ 90' και ταυτόχρονα την ψηφιακή και κρύα των επομενων του μιλένιουμ ετών . (παιδί του 1981).
Να ζήσουμε να τις θυμόμαστε!!!
υγ. Και ναι..... η κλασικη ατακα θα συνεχίζει να υφίσταται..."τα πάντα εξελίσσονται φίλε μου κ με γοργους πλέον ρυθμούς θα πώ εγώ και ετσι πρεπει γρήγορα να προσαρμοστείς αν θες να επιβιώσεις"...