Άλλη μια ψευτο-4Κ ταινία. Δείτε εδώ: http://realorfake4k.com/my-product/inferno/
Δεν εννοώ το rip, αλλά την παραγωγή του δισκακίου.
Καλή φάση.. Πουλάνε ως premium ένα προϊόν το οποίο είναι μισό κλικ καλύτερο από το BD. Και μάλλον λέω πολύ με το "μισό κλικ".
Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μέχρι να δοθούν περισσότερες απαντήσεις.
Πάντως, θέλω να υπενθυμίσω ότι δεν έχω δει πουθενά, σε κανένα site μέχρι στιγμής, είτε snapshots είτε screenshots, από οποιονδήποτε, που να έχει καταφέρει με οποιονδήποτε τρόπο να παίξει κάποιο από τα τρία αυτά UHD Bluray με πλήρη μενού. Και αυτό με βάζει σε κάποιες υποψίες. Κανένας με Bluray writer που να μπορεί να κάψει δισκάκια των 100GB, δεν μπήκε π.χ. στον πειρασμό να κάνει .ISO κάποιο από τα τρία αρχεία και να το κάψει σε δισκάκι; :chinscratch:
Δηλαδη Παναγιωτη τα αρχεια αυτα δεν παιζουν 'κανονικα' με πληρη μενου σε media player που μπορει να το υποστηριξη? (πχ zidoo x9s)
Δεν ειναι και τόσο περίεργο μιας και το ενδιαφέρον ειναι μικρό και επίσης τα μέσα μηδαμινά
Μόνο το Pioneer 4K BD R υπάρχει και αυτο με ελάχιστη διαθεσιμότητα (όσο τουλάχιστον κοίταγα μέχρι πριν κάποιες εβδομάδες), απο δισκάκια δεν ξερω καν αν υπάρχουν και απο player μόνο το PDVD 17 και αυτο με τρελούς περιορισμούς στο hardware (CPU, M/B, drivers)
Πρέπει κάποιος να έχει γνώσεις, ενδιαφέρον και χρήματα για να κάτσει να το δοκιμάσει
Και αυτο γιατί; Για να δει τα menu 3 ταινιών όχι Α διαλογής...
Έχουμε νεότερα. Πριν από έντεκα ώρες ανέβηκε και το La La Land σε ματρόσκα μεν των 26GB, αλλά από την ίδια ομάδα που ανέβασε το Patriots Day και το Inferno. Άρα λογικά, είναι θέμα ωρών να ανέβει και το αρχείο σε αντίγραφο 1:1 του La La Land.
Ορίστε κύριοι που γκρινιάζατε όλοι, από ότι φαίνεται η ταινία που σάρωσε τα φετινά Όσκαρ, είναι προ των πυλών για να ανέβει σε αντίγραφο 1:1 από το δισκάκι Bluray 4K... :ernaehrung004:
Θέλουμε κάτι εμπορικό.. αλλά όχι οσκαρικό..![]()
![]()
Δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι ότι αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα κάποιος μέχρι σήμερα θα το είχε κάνει με κάποιο 4K media player και θα είχε ανεβάσει κάποια screenshots. Αντίθετα, έχουμε κάποιες σκόρπιες αναφορές, οι οποίες απλά αποδεικνύονται σκέτες μπαρούφες, που απλά γράφονται για λόγους εντυπωσιασμού. Όταν γράφει ο άλλος, π.χ., στον δικό μου private tracker ότι κατάφερε και έπαιξε τα Στρουμφάκια 2 με πλήρη μενού με το Oppo 203 και τον ρωτάω πώς ακριβώς το έκανε, και απλά κάνει τον Κινέζο, καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι απλά είπε μια μπούρδα. Κάποιος άλλος έγραψε ότι έπαιξε τα Στρουμφάκια με πλήρη μενού με το pot player, που επίσης αποδείχτηκε μπούρδα, αφού πολλοί άλλοι που δοκίμασαν με το pot player το διέψευσαν κατηγορηματικά.
Έχω την εντύπωση οτι ζούμε ιστορικές στιγμές...οο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.