Rush2112
New member
Μόλις έκανα αγορά με λιγότερο από 1,5 ευρώ για 6μηνη συνδρομή. Προς το παρόν όλα καλά δουλεύουν....
τι ειναι το Ζ2U;το Ζ2U ζητάει πρόσκληση για να κανείς εγράφη , υπαρχει κάποιος που μπορεί να μας δώσει πρόσκληση ?
1,5€ ειδα εχει και τον ενα μηνα και τους 3 και τους 6 μηνες γιατι;Μόλις έκανα αγορά με λιγότερο από 1,5 ευρώ για 6μηνη συνδρομή. Προς το παρόν όλα καλά δουλεύουν....
Ναι, νόμιμο είναι, απλά εκμεταλλεύεται κάποιους κανόνες της εκάστοτε συνδρομής. Πως ακριβώς, και για πόσο, δεν ξέρω.Ειναι ομως νομιμο ?
Αυτο ειναι το θεμα .
Αυτό που με δυσκολεύει λίγο στο να πάρω, είναι ότι ζητάνε username και pass, για να σε βάλουν στην συνδρομή. Και στην περίπτωση του Youtube, ας πούμε, θα είναι το Gmail. Και έστω δίνω έναν προσωρινό και μετά τον αλλάζω ή δεν δουλεύει μετά?
Αυτό εννοείται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ζητάει, αυτό είναι το θέμα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει εάν κάποιος χρησιμοποιεί το ίδιο password για διάφορους λογαριασμούς. Αυτό με σταματάει,μέχρι να μάθω πως δουλεύει το σύστημα.Εάν ζητάει username & pass από Google account, θα σας πρότεινα να μην το δώσετε.
Αποκτά πρακτικά πρόσβαση στα πάντα, από το browsing history, τα payment methods, το google passwords κλπ, εφόσον κάποιος δεν έχει σετάρει 2FA ή passkeys.
λοιπόν ΔΕΝ ζητάει τίποτα , απλα κανείς register , φτιάχνεις εναν λογαριασμο με το email και μετα μπορείς να κανείς αγορές (με καρτα η paypal ) εγω εκανα με revolut για ασφάλεια . Σου στελνουν ενα email με το username + pass που ΔΕΝ τα αλλάζεις ....... και βλέπεις με αυτα και το user που ειναι έτοιμο .Αυτό εννοείται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ζητάει, αυτό είναι το θέμα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει εάν κάποιος χρησιμοποιεί το ίδιο password για διάφορους λογαριασμούς. Αυτό με σταματάει,μέχρι να μάθω πως δουλεύει το σύστημα.
Δεν ξέρω, βρήκα έναν seller με υψηλή βαθμολογία και διάλεξα.1,5€ ειδα εχει και τον ενα μηνα και τους 3 και τους 6 μηνες γιατι;
Θα σου δινει email και κωδικο οπως ολαΕγώ έχω κάνει Apple και παίζει σφαίρα . Σε Youtube όμως πως κάνεις δεν εχω καταλάβει ?
Το ίδιο μπήκα να γράψω και εγώ .Τελικά ίσως και να τους ζόρισαν οι μαζικές διακοπές στο Disney plus.
Σήμερα έλαβα mail προσφοράς για 3 μήνες με 3.49 ο μήνας και μετά τιμή καταλόγου δηλαδή 10.99 νομίζω.
Αν αντί για 3 μήνες έδινε ετήσιο μέχρι 70 ευρώ θα το έκανα, παραπάνω θεωρώ δεν αξίζει....
Πήγα να μπω χθες, μου ζητάγε να κάνω reset τον κωδικό. Μίλησα με τον πωλητή ενημερώνοντάς τον ότι δεν λειτουργεί ο λογαριασμός και μου έστειλε νέα στοιχεία που λειτούργησαν. Θετικό το ότι απαντάνε αμέσως σε ερωτήσεις/προβλήματα.Δεν ξέρω, βρήκα έναν seller με υψηλή βαθμολογία και διάλεξα.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, κοιτώντας στις ρυθμίσεις του Disney Plus του λογαριασμού που μου έστειλαν, δείχνει να είναι λογαριασμός (Γαλλίας) που έχει δωθεί συνδυαστικά με πακέτο άλλης υπηρεσίας (όπως κάνει εδώ το Vodafone TV που δίνει πρόσβαση στο Disney plus) στο οποίο σου δίνουν access.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.