Disney+

Μόλις έκανα αγορά με λιγότερο από 1,5 ευρώ για 6μηνη συνδρομή. Προς το παρόν όλα καλά δουλεύουν....
1,5€ ειδα εχει και τον ενα μηνα και τους 3 και τους 6 μηνες γιατι;

όντως το Z2U δεν θέλει πρόσκληση , δικο μου λάθος , εκανα 2 λογαριασμούς , έναν 2 μήνες και ενα 3 μήνες με 1,5 + 1,5 ...... για αυτα που θελω να δω ειναι μια χαρα .

• Like
Reactions: g7maks
Είναι ένα site, Που μπορείς να αγοράσει διάφορες συνδρομές (Netflix, Disney+, paramount, Youtube Premium, Spotify, etc...) στο 1/10 της κανονικής τιμής, ίσως και λιγότερο. Το πως δουλεύει, δεν το ξέρω. Βλέπω πάντως επιλογή να είσαι σε οικογενειακό account αλλά και σε ατομικό.
Αυτό που με δυσκολεύει λίγο στο να πάρω, είναι ότι ζητάνε username και pass, για να σε βάλουν στην συνδρομή. Και στην περίπτωση του Youtube, ας πούμε, θα είναι το Gmail. Και έστω δίνω έναν προσωρινό και μετά τον αλλάζω ή δεν δουλεύει μετά?
Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω, το ψάχνω. Πάντως από τιμή, είναι super. Να δώσω $20 και να μην έχω διαφημίσεις στο youtube για ένα χρόνο, είναι bargain.

Αυτό που με δυσκολεύει λίγο στο να πάρω, είναι ότι ζητάνε username και pass, για να σε βάλουν στην συνδρομή. Και στην περίπτωση του Youtube, ας πούμε, θα είναι το Gmail. Και έστω δίνω έναν προσωρινό και μετά τον αλλάζω ή δεν δουλεύει μετά?

Εάν ζητάει username & pass από Google account, θα σας πρότεινα να μην το δώσετε.
Αποκτά πρακτικά πρόσβαση στα πάντα, από το browsing history, τα payment methods, το google passwords κλπ, εφόσον κάποιος δεν έχει σετάρει 2FA ή passkeys.

• Love
  • Like
Reactions: Joker19 and Kosh
Εάν ζητάει username & pass από Google account, θα σας πρότεινα να μην το δώσετε.
Αποκτά πρακτικά πρόσβαση στα πάντα, από το browsing history, τα payment methods, το google passwords κλπ, εφόσον κάποιος δεν έχει σετάρει 2FA ή passkeys.
Αυτό εννοείται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ζητάει, αυτό είναι το θέμα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει εάν κάποιος χρησιμοποιεί το ίδιο password για διάφορους λογαριασμούς. Αυτό με σταματάει,μέχρι να μάθω πως δουλεύει το σύστημα.

Αυτό εννοείται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ζητάει, αυτό είναι το θέμα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει εάν κάποιος χρησιμοποιεί το ίδιο password για διάφορους λογαριασμούς. Αυτό με σταματάει,μέχρι να μάθω πως δουλεύει το σύστημα.
λοιπόν ΔΕΝ ζητάει τίποτα , απλα κανείς register , φτιάχνεις εναν λογαριασμο με το email και μετα μπορείς να κανείς αγορές (με καρτα η paypal ) εγω εκανα με revolut για ασφάλεια . Σου στελνουν ενα email με το username + pass που ΔΕΝ τα αλλάζεις ....... και βλέπεις με αυτα και το user που ειναι έτοιμο .

1,5€ ειδα εχει και τον ενα μηνα και τους 3 και τους 6 μηνες γιατι;
Δεν ξέρω, βρήκα έναν seller με υψηλή βαθμολογία και διάλεξα.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, κοιτώντας στις ρυθμίσεις του Disney Plus του λογαριασμού που μου έστειλαν, δείχνει να είναι λογαριασμός (Γαλλίας) που έχει δωθεί συνδυαστικά με πακέτο άλλης υπηρεσίας (όπως κάνει εδώ το Vodafone TV που δίνει πρόσβαση στο Disney plus) στο οποίο σου δίνουν access.

Τελικά ίσως και να τους ζόρισαν οι μαζικές διακοπές στο Disney plus.
Σήμερα έλαβα mail προσφοράς για 3 μήνες με 3.49 ο μήνας και μετά τιμή καταλόγου δηλαδή 10.99 νομίζω.
Αν αντί για 3 μήνες έδινε ετήσιο μέχρι 70 ευρώ θα το έκανα, παραπάνω θεωρώ δεν αξίζει....

Τελικά ίσως και να τους ζόρισαν οι μαζικές διακοπές στο Disney plus.
Σήμερα έλαβα mail προσφοράς για 3 μήνες με 3.49 ο μήνας και μετά τιμή καταλόγου δηλαδή 10.99 νομίζω.
Αν αντί για 3 μήνες έδινε ετήσιο μέχρι 70 ευρώ θα το έκανα, παραπάνω θεωρώ δεν αξίζει....
Το ίδιο μπήκα να γράψω και εγώ .
Βέβαια πέρσι τον Σεπτέμβριο είχαν δώσει τρεις μήνες με 1€/μήνα... Οπότε αν δεν το θελήσει ο μικρός , το καλοκαίρι δεν θα ανανεώσω.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk

• Like
Reactions: sgatz
Δεν ξέρω, βρήκα έναν seller με υψηλή βαθμολογία και διάλεξα.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, κοιτώντας στις ρυθμίσεις του Disney Plus του λογαριασμού που μου έστειλαν, δείχνει να είναι λογαριασμός (Γαλλίας) που έχει δωθεί συνδυαστικά με πακέτο άλλης υπηρεσίας (όπως κάνει εδώ το Vodafone TV που δίνει πρόσβαση στο Disney plus) στο οποίο σου δίνουν access.
Πήγα να μπω χθες, μου ζητάγε να κάνω reset τον κωδικό. Μίλησα με τον πωλητή ενημερώνοντάς τον ότι δεν λειτουργεί ο λογαριασμός και μου έστειλε νέα στοιχεία που λειτούργησαν. Θετικό το ότι απαντάνε αμέσως σε ερωτήσεις/προβλήματα.