Disney+

Το παλιό μου προφίλ στο ντίσνευ τελειώνει στις 23/3 και εκεί το "χίλια χτυπήματα" εμφανίζεται πρώτο πρώτο . Στο Vodafone - Disney απλά δεν υπάρχει.

Μου έβγαλε προσφορά για νέους συνδρομητές και παλαιούς που έχουν κάνει διακοπή. 1.99€/μήνα για 4 μήνες και μετά στα 9.99€ . Με 8€ για 4 μήνες φυσικά και το έβαλα ξανά και ας έχω δει αρκετό από το περιεχόμενο.

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιησεις μέχρι τέλος του μήνα.

• Like
Reactions: belial
Μου έβγαλε προσφορά για νέους συνδρομητές και παλαιούς που έχουν κάνει διακοπή. 1.99€/μήνα για 4 μήνες και μετά στα 9.99€ . Με 8€ για 4 μήνες φυσικά και το έβαλα ξανά και ας έχω δει αρκετό από το περιεχόμενο.

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιησεις μέχρι τέλος του μήνα.
Ότι να ναι... Στην Γαλλία 1.99 για 12 μήνες μετά 5 ευρώ.. Φυσικά και πήραμε το Γαλλικό 😀😀

• Angry
Reactions: sdragon28
Ναι το βασικό αλλά Ελλάδα δεν βγάζει διαφημίσεις
Ελλάδα δεν υπάρχει το βασικό πακέτο.
Κοστίζει 5.99 και έχει διαφημίσεις.
Δεν κατάλαβα από την απαντηση σου πιο πακέτο δίνει στην Γαλλία.
Αυτό που έχουμε εδω με 9.99;

Ελλάδα δεν υπάρχει το βασικό πακέτο.
Κοστίζει 5.99 και έχει διαφημίσεις.
Δεν κατάλαβα από την απαντηση σου πιο πακέτο δίνει στην Γαλλία.
Αυτό που έχουμε εδω με 9.99;
Είχε βγάλει το Γαλλικό πριν κάνα 2μηνο προσφορά το βασικό πακέτο τους ( 2 οθονες) με διαφημίσεις στα 1.99 για ένα χρόνο και μετά 5 ευρώ. Απλώς σε εμάς εδώ δεν εμφανίζονται οι διαφημίσεις τους

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχει πάρει από πέρυσι και τα δικαιώματα για Conference και Europa League για τις τέσσερις Σκανδικαβικές χώρες.
ΩΩΩΩΩΩ μακάρι να έρθει και από εδώ. Νισάφι πια με την άθλια εικόνα και ήχο του ΑΝΤ1.

ΩΩΩΩΩΩ μακάρι να έρθει και από εδώ. Νισάφι πια με την άθλια εικόνα και ήχο του ΑΝΤ1.
Μια χαρά ήταν η εικόνα του ΑΝΤ1 τουλάχιστον επίγειο ψηφιακό, σχεδόν καμία διαφορά με Cosmote IPTV. Στις φωτό μια σύγκριση, Ant1 επίγειο είναι interlaced, στη φωτό deinterlaced με yadif double 50fps

Attachments

• 2025-02-20 Panathinaikos-Vikingur Reykjavik 2-0 UConfL KnockoutPhase_PO 2ndLeg.Ant1.2-Match.An...jpg
    2025-02-20 Panathinaikos-Vikingur Reykjavik 2-0 UConfL KnockoutPhase_PO 2ndLeg.Ant1.2-Match.An...jpg
    360 KB · Views: 53
  • 2025-02-20 Panathinaikos-Vikingur Reykjavik 2-0 UConfL KnockoutPhase_PO 2ndLeg.2-Match.Cosmote.jpg
    2025-02-20 Panathinaikos-Vikingur Reykjavik 2-0 UConfL KnockoutPhase_PO 2ndLeg.2-Match.Cosmote.jpg
    368.4 KB · Views: 53
  • Like
Reactions: petros_ksp
Μια χαρά ήταν η εικόνα του ΑΝΤ1 τουλάχιστον επίγειο ψηφιακό, σχεδόν καμία διαφορά με Cosmote IPTV. Στις φωτό μια σύγκριση, Ant1 επίγειο είναι interlaced, στη φωτό deinterlaced με yadif double 50fps
Δες φόρμουλα και μετά τα λέμε. αρκετό πιξέλιασμα πολλές φορές θολώνει έτσι από μόνο του, μετά ξεθολώνει. Το σύγκρινα με το F1TV. Πήρα έναν αγώνα για δοκιμή. Απλά η μέρα με την νύχτα.