Τακης Πετροπουλος
AVClub Enthusiast
- 18 June 2006
- 803
Το παλιό μου προφίλ στο ντίσνευ τελειώνει στις 23/3 και εκεί το "χίλια χτυπήματα" εμφανίζεται πρώτο πρώτο . Στο Vodafone - Disney απλά δεν υπάρχει.
Ότι να ναι... Στην Γαλλία 1.99 για 12 μήνες μετά 5 ευρώ.. Φυσικά και πήραμε το ΓαλλικόΜου έβγαλε προσφορά για νέους συνδρομητές και παλαιούς που έχουν κάνει διακοπή. 1.99€/μήνα για 4 μήνες και μετά στα 9.99€ . Με 8€ για 4 μήνες φυσικά και το έβαλα ξανά και ας έχω δει αρκετό από το περιεχόμενο.
Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιησεις μέχρι τέλος του μήνα.
Να υποθέσω το βασικό με τις διαφημίσεις που δέν υπάρχει Ελλάδα.Ότι να ναι... Στην Γαλλία 1.99 για 12 μήνες μετά 5 ευρώ.. Φυσικά και πήραμε το Γαλλικό![]()
Και εμένα αλλά στο standard πακέτο χωρίς 4Κ.
Ναι το βασικό αλλά Ελλάδα δεν βγάζει διαφημίσειςΝα υποθέσω το βασικό με τις διαφημίσεις που δέν υπάρχει Ελλάδα.
Ελλάδα δεν υπάρχει το βασικό πακέτο.Ναι το βασικό αλλά Ελλάδα δεν βγάζει διαφημίσεις
Είχε βγάλει το Γαλλικό πριν κάνα 2μηνο προσφορά το βασικό πακέτο τους ( 2 οθονες) με διαφημίσεις στα 1.99 για ένα χρόνο και μετά 5 ευρώ. Απλώς σε εμάς εδώ δεν εμφανίζονται οι διαφημίσεις τουςΕλλάδα δεν υπάρχει το βασικό πακέτο.
Κοστίζει 5.99 και έχει διαφημίσεις.
Δεν κατάλαβα από την απαντηση σου πιο πακέτο δίνει στην Γαλλία.
Αυτό που έχουμε εδω με 9.99;