σε tcl c7k κανενα θεμα ,χτες εβλεπα εργο ολα κανονικαΧαιρετω την παρεα. Εχει κανεναϛ προβλημα με την εφαρμογη για android tv.? Προχθεϛ δοκιμασα να την ανοιξω στην TCL C630 και κολλαγε στην αρχικη οθονη. Εκανα ενημερωση απο το playstore αλλα δεν αλλαξε κατι.
Τι να το κάνουμε το γυναικείο!!! Το κανονικό θέλουμε!![]()
Όλα τα νέα προγράμματα της Disney+ το Φθινόπωρο του 2025 - Τυπολογίες - όλα γύρω από τα media
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Disney+ ανακοινώνει το νέο περιεχόμενο που έρχεται αυτό το φθινόπωρο, με πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές, ολοκαίνουργιες ταινίες και τους αγώνες του UEFA Champions League Γυναικών, που θα μεταδίδονται ζωντανά, προσφέροντας στους συνδρομητές κορυφαία ψυχαγωγία. Η ανακοίνωση...typologies.gr
Έρχεται πολύ πράμα, μέχρι και champions league γυναικών.
www.insomnia.gr
Σε tcl c635 πριν λιγο καιρο ειχε φαει σκαλωμα και κολλαγε στο logo. Επρεπε να κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση για να δουλεψει. Αντιθετα σε εφαρμογη σε Lg δεν ειχα ποτε προβλημα.Εγώ σχεδόν κάθε μήνα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές της Disney+. Το έχω εγκατεστημένο σε 2 nvidia shield, 2 tcl android tv και 3-4 κινητά. Σχεδόν κάθε μήνα με πετάει έξω και ξεκινάει μια διαδικασία για να μπω και πάλι με αλλαγή κωδικού, επανείσοδο σε όλες τις συσκευές κινητού με κωδικό ή με αριθμό από email και στις TV με το 8ψηφιο μέσω του disneyplus.com/begin - ενώ κάποιες φορές στις tv ούτε αυτό δουλεύει και θέλει πρώτα καθάρισμα της εφαρμογής. Έχει πάψει να δουλεύει εδώ και καιρό η επιβεβαίωση σύνδεσης μέσω τοπικού δικτύου
Δε ξέρω αν φταίνε οι πολλές εγκαταστάσεις, αν και δε θα έπρεπε. Ποτέ άλλωστε δε δουλεύουν πάνω από 2 ταυτόχρονα.
Ακούγεται ότι η Disney εχασε 3 δις με το θέμα του Kimmel και πήγε να ρεφάρει με αύξηση της συνδρομής. Ας πρόσεχε. Εμενα τελειώνει Δεκεμβριο η προσφορά μου και χαιρεταω. Ξανά μόνο κάθε Σεπτέμβρη με 2.99...και καλα θα κανεις..και δεν θα εισαι και ο μοναδικος
Υπερβολικα πολλα, καλομαθανε
![]()
Πάνω από 1,7 εκατομμύρια ακυρώσεις συνδρομών στη Disney μέσα σε μία εβδομάδα
Αύξηση 436% στις ακυρώσεις συνδρομών της Disney μετά την υπόθεση Kimmelwww.insomnia.gr
και σε εμενα μου ηρθε που έχω το Γαλλικό απο 4.99 θα παει 6.99μολις μου ηρθε μειλ....απο νοεμβριο απο 12.99 παει στα 15.99 ....θα φαει και αυτο ακυρο μου φιανεται
Ακούγεται ότι η Disney εχασε 3 δις με το θέμα του Kimmel και πήγε να ρεφάρει με αύξηση της συνδρομής. Ας πρόσεχε. Εμενα τελειώνει Δεκεμβριο η προσφορά μου και χαιρεταω. Ξανά μόνο κάθε Σεπτέμβρη με 2.99...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.