Disney+

Χαιρετω την παρεα. Εχει κανεναϛ προβλημα με την εφαρμογη για android tv.? Προχθεϛ δοκιμασα να την ανοιξω στην TCL C630 και κολλαγε στην αρχικη οθονη. Εκανα ενημερωση απο το playstore αλλα δεν αλλαξε κατι.

Χαιρετω την παρεα. Εχει κανεναϛ προβλημα με την εφαρμογη για android tv.? Προχθεϛ δοκιμασα να την ανοιξω στην TCL C630 και κολλαγε στην αρχικη οθονη. Εκανα ενημερωση απο το playstore αλλα δεν αλλαξε κατι.
σε tcl c7k κανενα θεμα ,χτες εβλεπα εργο ολα κανονικα

• Like
Reactions: thiseas
The twisted tale of Amanda Knox ...μου άρεσε αλλά το τέλος μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα...
Δεν ξέρω αν θα βγει δεύτερος κύκλος βέβαια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έρχεται πολύ πράμα, μέχρι και champions league γυναικών.

Έρχεται πολύ πράμα, μέχρι και champions league γυναικών.
Τι να το κάνουμε το γυναικείο!!! Το κανονικό θέλουμε!

• Like
Reactions: tiniakos
Εγώ σχεδόν κάθε μήνα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές της Disney+. Το έχω εγκατεστημένο σε 2 nvidia shield, 2 tcl android tv και 3-4 κινητά. Σχεδόν κάθε μήνα με πετάει έξω και ξεκινάει μια διαδικασία για να μπω και πάλι με αλλαγή κωδικού, επανείσοδο σε όλες τις συσκευές κινητού με κωδικό ή με αριθμό από email και στις TV με το 8ψηφιο μέσω του disneyplus.com/begin - ενώ κάποιες φορές στις tv ούτε αυτό δουλεύει και θέλει πρώτα καθάρισμα της εφαρμογής. Έχει πάψει να δουλεύει εδώ και καιρό η επιβεβαίωση σύνδεσης μέσω τοπικού δικτύου

Δε ξέρω αν φταίνε οι πολλές εγκαταστάσεις, αν και δε θα έπρεπε. Ποτέ άλλωστε δε δουλεύουν πάνω από 2 ταυτόχρονα.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ σχεδόν κάθε μήνα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές της Disney+. Το έχω εγκατεστημένο σε 2 nvidia shield, 2 tcl android tv και 3-4 κινητά. Σχεδόν κάθε μήνα με πετάει έξω και ξεκινάει μια διαδικασία για να μπω και πάλι με αλλαγή κωδικού, επανείσοδο σε όλες τις συσκευές κινητού με κωδικό ή με αριθμό από email και στις TV με το 8ψηφιο μέσω του disneyplus.com/begin - ενώ κάποιες φορές στις tv ούτε αυτό δουλεύει και θέλει πρώτα καθάρισμα της εφαρμογής. Έχει πάψει να δουλεύει εδώ και καιρό η επιβεβαίωση σύνδεσης μέσω τοπικού δικτύου

Δε ξέρω αν φταίνε οι πολλές εγκαταστάσεις, αν και δε θα έπρεπε. Ποτέ άλλωστε δε δουλεύουν πάνω από 2 ταυτόχρονα.
Σε tcl c635 πριν λιγο καιρο ειχε φαει σκαλωμα και κολλαγε στο logo. Επρεπε να κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση για να δουλεψει. Αντιθετα σε εφαρμογη σε Lg δεν ειχα ποτε προβλημα.

και καλα θα κανεις..και δεν θα εισαι και ο μοναδικος
Υπερβολικα πολλα, καλομαθανε

Ακούγεται ότι η Disney εχασε 3 δις με το θέμα του Kimmel και πήγε να ρεφάρει με αύξηση της συνδρομής. Ας πρόσεχε. Εμενα τελειώνει Δεκεμβριο η προσφορά μου και χαιρεταω. Ξανά μόνο κάθε Σεπτέμβρη με 2.99...

Ακούγεται ότι η Disney εχασε 3 δις με το θέμα του Kimmel και πήγε να ρεφάρει με αύξηση της συνδρομής. Ας πρόσεχε. Εμενα τελειώνει Δεκεμβριο η προσφορά μου και χαιρεταω. Ξανά μόνο κάθε Σεπτέμβρη με 2.99...

Εμ, ας πρόσεχαν. Το να μην ασχολείται μια εταιρία τέτοιου μεγέθους με την πολιτική το κατανοώ/σέβομαι σαν τακτική. Με αυτό που έκαναν όμως, αποφάσισαν να ασχοληθούν, οπότε ας υποστούν τις συνέπειες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλά παίζει ότι έσκασε και έναν σκασμό λεφτά για το γυναικείο Τσου Λου (?????????). Δεν ξέρω τι σκέφτηκαν. Ας αγόραζαν το κανονικό και ας ζητούσαν παραπάνω.

• Like
Reactions: petros_ksp