DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Αν βάλω χρόνο και υλικα πιο φθηνα έχουν έτοιμα Παναγιώτη . Εκτός αν θέλεις να φαίνονται ξύλινα κάτι που αυτός κατέστρεψε βαφοντας τα...

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Αν βάλω χρόνο και υλικα πιο φθηνα έχουν έτοιμα Παναγιώτη . Εκτός αν θέλεις να φαίνονται ξύλινα κάτι που αυτός κατέστρεψε βαφοντας τα...

Ωραια κατασκευη αλλα σωστη και η παρατηρηση του Ηλια για την βαφη.
Φαινεται σαν πλαστικος κακης ποιοτητας κιολας!

Σίγουρα Ηλία αλλά να σκεφτείς ότι μπορείς να φτιάξεις ότι μέγεθος και ότι μήκος θέλεις, κάτι που δεν βρίσκεις στο εμπόριο εκτός και αν έχεις κάποια άκρη, στείλε λινκ αν έχεις. Το βάψιμό του και η επιλογή χρώματος είναι άστοχα και πού ξέρουμε, μπορεί να τα προορίζει για παιδικό δωμάτιο ή παιχνίδι. Για τον τρόπο κατασκευής λέμε και είναι πιο εύκολος από το να κόψεις με την σέγα, χειρός ή πάγκου.
Το φινίρισμα είναι στο χέρι και στο γούστο καθενός.

Επίσης, η χαρά του DIY δε μετριέται σε κόστος, το έχουμε ξαναπεί!

Εγώ βέβαια έτοιμα έχω πάρει...

Σίγουρα Ηλία αλλά να σκεφτείς ότι μπορείς να φτιάξεις ότι μέγεθος και ότι μήκος θέλεις, κάτι που δεν βρίσκεις στο εμπόριο εκτός και αν έχεις κάποια άκρη, στείλε λινκ αν έχεις. Το βάψιμό του και η επιλογή χρώματος είναι άστοχα και πού ξέρουμε, μπορεί να τα προορίζει για παιδικό δωμάτιο ή παιχνίδι. Για τον τρόπο κατασκευής λέμε και είναι πιο εύκολος από το να κόψεις με την σέγα, χειρός ή πάγκου.
Το φινίρισμα είναι στο χέρι και στο γούστο καθενός.

Τι λινκ να βάλω Παναγιώτη , μια βόλτα απο ενημερωμενο μαγαζι με βιδες μεντεσεδες είδη επιπλοποιιας να περάσεις βρίσκεις ότι μέγεθος θέλεις σε ότι μήκος βιδας θέλεις . Ξεκινούν απο 20-30 λεπτα .

"η κλεισούρα ενός χώρου δημιουργεί την υγρασία" ,σωστός , γιατί αν θυμηθούμε την φυσική από το σχολείο , η υγρασία είναι ουσιαστικά η διαφορά ατμοσφαιρικών πιέσεων ανάμεσα σε δυο επιφάνειες .Επενδύοντας τον τοίχο με μελανίμη , ανατρέπεις τις πιέσεις που ασκούνται στον τοίχο , γιαυτό πρέπει πάντα να αφήνουμε κενά εκτόνωσης , είτε υπάρχει μόνωση είτε όχι .

Η σχετική υγρασία μάς ενδιαφέρει εμάς πού είναι η μάζα των υδρατμών που υπάρχει στη μονάδα όγκου του αέρα ώς προς την μάζα του κορεσμένου αέρα καί μετριέται μέ %
Η μελαμίνη δέν εφάπτεται στό τοίχο στήν προκειμένη περίπτωση τσιμεντοσανίδα-τούβλο,υπάρχει στραντζαριστό ενδιάμεσα,καί τό κενό μεταξύ μελαμίνης-τοίχου είναι 2-3 cm μέ μικρά κενά αέρος η τσιμεντοσανίδα από τό στρανταριστό σε αρκετά σημεία,δέν εφάπτονται αεροστεγώς,μέ λαμαρινόβιδες είναι βιδωμένη επάνω στό στρατζαριστό καί επίσης κενά στό στρατζαριστό έχει καί η μελαμίνη.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Τι λινκ να βάλω Παναγιώτη , μια βόλτα απο ενημερωμενο μαγαζι με βιδες μεντεσεδες είδη επιπλοποιιας να περάσεις βρίσκεις ότι μέγεθος θέλεις σε ότι μήκος βιδας θέλεις . Ξεκινούν απο 20-30 λεπτα .

Εδώ, στην περιοχή μου που ρώτησα, δεν είχαν. Έλεγα μήπως είχες κάποιον που στέλνει.

Εδώ, στην περιοχή μου που ρώτησα, δεν είχαν. Έλεγα μήπως είχες κάποιον που στέλνει.

Δεν ασχολούμαι με Ίντερνετ Παναγιώτη , έχω κατασταλάξει σε 2-3 μαγαζια και ψωνιζω γενικα αναλώσιμα να υπάρχουν και ότι άλλο μπορεί να μου λείψει . Μου αρέσει περισσότερο το "βλέπω επιτόπου-βάλε και αυτο" .

Να σαι καλά φίλε Μπάμπη,όντως άλλαξε πολύ όψη πού νομίζω ότι βρίσκομαι σέ άλλο χώρο,μπροστά στό δικό σου είναι μιά κουτσουλιά το δικό μου βέβαια,αλλά τό προσπαθώ μέ πέταμα αρκετά άχρηστα πράγματα νά εξοικονομήσω καί λίγο χώρο παραπάνω.

Project : Επένδυση τζακιού και ράφια δίπλα του για δέσει με το τραπεζάκι

Σχέδια

1

tzaki_1.png

2

tzaki_2.png

Πριν ...

DSC_4907_2.jpg

Μετά ...

DSC_4928.JPG

DSC_4926.JPG