Καλημέρες,
αν και λίγο άσχετο με ξυλουργικά εμπεριέχει το DIY.
Πρόβλημα:
Σπασμένο τζάμι (digitizer) Ipad 3.
Επειδή κάνω συχνά τέτοιες επεμβάσεις μην αγχώνεσαι μια χαρά το έκανες. Χτυπηματάκια γίνονται συνέχεια.
Οσο για την κόλλα που αναφέρεις τι σκεφτόσουν να βάλεις; Κάποια που βγαίνει με θερμότητα ευκολα όπως και αυτη που εχει απο εργοστάσιο; ή κόλλα στιγμής;
Γιατι αν σκεφτόσουν κολλα στιγμής ξέχασε το καλύτερα είναι οτι χειρότερο μπορεις να βάλεις. Σε μηχανήματα ποτέ δεν βάζουμε κολλα γενικότερα εκτός και ειναι ειδική για τέτοιες περιπτώσεις.
Η διπλής όψης ταινία που εχει πάνω ειναι αρκετή.
Γεια σας και απο μενα,
νεος στο φορουμ αλλα παλιος στα μαστορεματα.
Σκεφτομαι να αγορασω το δισκοπριονο χειρος parkside και να το προσαρμοσω αναποδα μαζι με ρουτερ σε παγκο εργασιας.
Απο ρουτερ εχω το BOSCH GMF 1600 ειδη προσαρμοσμενο σε παγκο απο κοντρα πλακε αλλα επειδη τωρα εχω δυνατοτητα να φτιαξω κατι καλο με μηδενικο κοστος λες να κανω καινουριο παγκο και να τα βαλω και τα δυο μαζι μιας και παγκοπριονο δεν βλεπω να ερχεται.
Με κοστος 0 μιας και τα υλικα τα εχω και εργασια 0 μιας και το μηχανημα (bohring) το εχει φιλος, λεω να φτιαξω κατι τετοιο:
κοιλοδοκος 50χ50χ4 βαμενος με κατι σας hammerite με ανοξειδωτη λαμαρινα 8mm που θα πλανιστει στα 5mm με ακριβεια 0.1mm.
Τελικο βαρος 78 κιλα και διαστασεις 800Χ1200mm.
Βαρυ αλλα θα ειναι αφθαρτο για χρονια και 100% επιπεδο.
Το ανοξείδωτο το έχω, αλλά και αλουμίνιο 6χιλ. Όμως το αλουμίνιο δεν μπορεί να συγκολληθει αξιόπιστα στο χαλυβδινο κοιλοδοκο.
Το Parkside δεν έχει μαχαίρι από πίσω?
Έχω και ένα bosch GKS160, 1050watt με 160 δίσκο, αλλά έλεγα να το αφήσω για χειρός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.