Θελω να φτιαξω, μαλλον, ενα φωτιστικο τυπου προβολεα/σποτ πανω απο το παγκο. Δεν τομθελ σταθερο ομως. Θα με βολευε να ειναι με κατι σαν βραχιονα και να κινηται μεσα-εξω κανα μισο μετρο και περα δωθε επισης. Σαν φωτιστικο μπορω να βαλω ειτε ενα σποτ, ειτε καποιο προβολεα. Τη κατασκευη του επεκτεινομενου βραχιονα/ή κατι τετοιο πως να κανω. Καμια ιδεα?
Θελω να φτιαξω, μαλλον, ενα φωτιστικο τυπου προβολεα/σποτ πανω απο το παγκο. Δεν τομθελ σταθερο ομως. Θα με βολευε να ειναι με κατι σαν βραχιονα και να κινηται μεσα-εξω κανα μισο μετρο και περα δωθε επισης. Σαν φωτιστικο μπορω να βαλω ειτε ενα σποτ, ειτε καποιο προβολεα. Τη κατασκευη του επεκτεινομενου βραχιονα/ή κατι τετοιο πως να κανω. Καμια ιδεα?
Απ´ αυτά έχω πάρει δύο απ´ τι ΙΚΕΑ. Πιο πολύ για τη βάση-ακορντεόν τα πήρα γιατί τη χρησιμοποιώ όταν θέλω να ισομοιράσω μια επιφάνεια σε ίσα κομμάτια.
![]()
To jumbo πουλαει τετοιες φυσαρμονικες (κρεμαστρες) για κρεμασμα ρουχων στον τοιχο, με 99 σεντσακια την μια. Ξυλινη, ελαφρια, τσιπικη και ωραια. Μπορεις να την μετατρεψεις ανετα σε σποτ.
![]()
Πάρε ενα φως γραφείου ( https://www.amazon.co.uk/Minimalist-Fashion-Desk-Lamp-Adjustable/dp/B00GWMYNE4 )
Πολυ βολικο Νεκ , γύρω στα 10 και ξεμπερδευεις .
Πρόσφατα εφτιαξα έναν πολυελαιο αραχνη απο 16 τέτοια .
Νεκτάριε (χρόνια πολλά παρεμπιπτόντως), εγώ πήρα πρόσφατα αυτό από ΙΚΕΑ για τον πτυσσόμενο πάγκο του LIDL και με βόλεψε πολύ
Ε ναι, εγω δεν παιρνω non-πχιοτητα για διακοσμησηΝα το φτιάξεις τόσα εργαλεία "ποιότητα" έχεις αγοράσει![]()
Ποιά κόλλα προτείνεις ?
Εαν βάλω την γνωστή ξυλόκολλα την άσπρη νομίζω ότι δεν θα αντέξει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.