Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Θελω να φτιαξω, μαλλον, ενα φωτιστικο τυπου προβολεα/σποτ πανω απο το παγκο. Δεν τομθελ σταθερο ομως. Θα με βολευε να ειναι με κατι σαν βραχιονα και να κινηται μεσα-εξω κανα μισο μετρο και περα δωθε επισης. Σαν φωτιστικο μπορω να βαλω ειτε ενα σποτ, ειτε καποιο προβολεα. Τη κατασκευη του επεκτεινομενου βραχιονα/ή κατι τετοιο πως να κανω. Καμια ιδεα?
Θελω να φτιαξω, μαλλον, ενα φωτιστικο τυπου προβολεα/σποτ πανω απο το παγκο. Δεν τομθελ σταθερο ομως. Θα με βολευε να ειναι με κατι σαν βραχιονα και να κινηται μεσα-εξω κανα μισο μετρο και περα δωθε επισης. Σαν φωτιστικο μπορω να βαλω ειτε ενα σποτ, ειτε καποιο προβολεα. Τη κατασκευη του επεκτεινομενου βραχιονα/ή κατι τετοιο πως να κανω. Καμια ιδεα?
Απ´ αυτά έχω πάρει δύο απ´ τι ΙΚΕΑ. Πιο πολύ για τη βάση-ακορντεόν τα πήρα γιατί τη χρησιμοποιώ όταν θέλω να ισομοιράσω μια επιφάνεια σε ίσα κομμάτια.
![]()
To jumbo πουλαει τετοιες φυσαρμονικες (κρεμαστρες) για κρεμασμα ρουχων στον τοιχο, με 99 σεντσακια την μια. Ξυλινη, ελαφρια, τσιπικη και ωραια. Μπορεις να την μετατρεψεις ανετα σε σποτ.
![]()
Πάρε ενα φως γραφείου ( https://www.amazon.co.uk/Minimalist-Fashion-Desk-Lamp-Adjustable/dp/B00GWMYNE4 )
Πολυ βολικο Νεκ , γύρω στα 10 και ξεμπερδευεις .
Πρόσφατα εφτιαξα έναν πολυελαιο αραχνη απο 16 τέτοια .
Νεκτάριε (χρόνια πολλά παρεμπιπτόντως), εγώ πήρα πρόσφατα αυτό από ΙΚΕΑ για τον πτυσσόμενο πάγκο του LIDL και με βόλεψε πολύ
Ε ναι, εγω δεν παιρνω non-πχιοτητα για διακοσμησηΝα το φτιάξεις τόσα εργαλεία "ποιότητα" έχεις αγοράσει![]()

Ποιά κόλλα προτείνεις ?
Εαν βάλω την γνωστή ξυλόκολλα την άσπρη νομίζω ότι δεν θα αντέξει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.